Parasti par šādām lietām nerakstu, bet šodien gribējās :p. Nav nekas interesants arī, tāpēc nelasat, jo tas jums garīgo neuzlabos -.-
Tātad. Daži cilvēki jau zināja, ka divas dienas būšu prom. Aizbraucu pie drauga tusēt smile_mini.gif . Jauka vieta, pie viņa mājās, tikai atsevišķā pirtsmājā (divstāvīgā), ar visu pirti un dīķi blakus smile_mini.gif . Aprakstīšu pāris interesantākos notikumus smile_mini.gif .

Viss sākās ar to, ka visi tikāmies pie lielupes RIMI. Iegājām, paņēmām ņammītes, paķērām vēl abūzu un kājām uz kasi. Kamēr es ar citu draugu krāmēju maisos visu produkciju, manam draugam klāt pienāca viens pamatīgs reperis un sāka bezsakarā dirst virsū, par to, ka viņš uz viņu ir skatījies, grasījās pat piekaut biggrin_mini2.gif . Nostājos savam drugam blakus tiklīdz pamanīju, kas notiek. Laikam viņš redzēja, ka esmu tādspats repkūltūras pārstāvis kā viņš, ka cilvēks, kurur viņš taisās piekaut ir mans drugs, un viņš vienkārši aizgāja prom. (phew).

Būtībā tuss tika rīkots vienai meitenei, kuru es nepazinu. Viņai bija dzimšanasdiena smile_mini.gif . Protams, vienu no četrām kūkām aizmirsām autobusā... Nu, neko...

Aizgājām mājās. Izpakojām visu, atgūlāmies krēslos un noskaņojāmies šim pasākumam. Nu, tā darīja džeki, pierubot mūziku uz lielajām tubām. Meitenes tikmēr izdomāja pie dīķīša aiziet pasēdēt. Viss jau būtu labi, ja pie dīķīša, bezsakarā nebūtu pielidojis liels lapseņu spiets un sadzēlis meitenes (katrai pa ~15 dzēlieniem). Vienai no viņām pat alerģija bija :o. Ātri iztērējām visu šņabi, izlejot to uz viņu pumpām.

Nez kāpēc 3 cilvēki, pēkšņi izdomāja iet sist lapsenes ar lakatiem biggrin_mini2.gif . Aizgāja pie dīķa, ieskrēja spietā un sāka vicināties un bļaut biggrin_mini2.gif . Es tikai malā stāvēju un rēcu. Tagad arī tie bija sadzelti :p.

Vēlāk, kā jau īstā latviešu "tusā" gājām pirtī, un lecām dīķī smile_mini.gif . Ja neskaita to, ka zivtiņas man visu laiku "bučoja" kājas, bija labi :p.

tad viss kļuva garlaicīgi... nejauši sadalījāmies divos baros, un vienkārši runājāmies... Nāca miegs... Izdomāju izdarīt kautko crazy biggrin_mini2.gif . To, ko nekad neesmu darījis... Domāju, domāju un ar draugu izdomājām taisīt baigo freestyle rap battle biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif . Es kautkā to uztvēru nopietnāk. Katram bija divas minūtes laika apdomāties. Vēl noskrējām lejā, ierāvām pa glāzei šņabja (es vēl viskiju drosmei) biggrin_mini2.gif un sākām. Man bij jāiet pirmajam. Palūdzu, lai draugs uzmočī bītu (pum, pum), iepriekš atvainojos par sliktajiem vārdiem (jo tema bija nodirst visus, kas šeit ir, jāpasaka par katru atsevišķi kautkas) un bliezu ārā. Sākumā dzirdēju vienīgi šokējošu klusumu, kad ritmiski sāku skaitīt. Laikam visi domāja, ka tikai ākstīšos. Bēru skarbus vārdus, uz pussekundi tikai 2 vietās gadījās apstāties >.<. Kad biju nodirsis pirmos divus cilvēkus, klusums pārtrūka un visi smējās (sanāca ideālas atskaņas un smieklīgs tekssts reizē). neviens par laimi neapvainojās :p. Šis bij tikai mans otrais, dzīvais, nopietnais freestyles dzīvē, tāpēc leppojos ar sevi :p. Izdomāju repošanai ar roku neatmest smile_mini.gif . (Rakstu dziesmas).
Lai nu kā, mans draugs telefonā ierakstīja, kā skaitu, vaētu publicēt šiten, ja atsutīs smile_mini.gif . Tad iznāca mans draugs. Sāka ķipa ar Reini. Viss ko pateica bija "Jo, esmu Reinis... ummm... jo esmu Reinis"un vēl kkādus tur tekstus biggrin_mini2.gif (gf slamins lv) biggrin_mini2.gif . lol un pats pasludināja mani par winner biggrin_mini2.gif .

Vēlāk sākām spēlēt twister... nekas interesants nebij, ja neskaita to, ka burtiski vienreiz bij tāda poza, ka es stāvēju krabja pozā, mana drauga kājas bij man gar abām ausīm viņš bij noliecies un viņa kājstarpe man stipri spiedās sejā :S.

Tuss bij diezgan garlaicīgs, ja ņem kopumā. Alkohols nebij, tikai tās divas glāzītes. Bet, nu, vismaz es māku izklaidēties arī bez tā wink_mini.gif .

Pārējo nakti pavadījām runājoties par dzīvi, spēlējot pudeli tikai uz riska, un paskicējot graffitti...