Kā solijis es atgriezos Vulkānā viss bija mierīgi visi sita demonus bet es kā idiots stāvēju!Es dzirdēju kā kādz zēns sauc "atveries stulbais vulkān!" es piegāju pie viņa un teicu"Kapēc tāda bļaušana?" Viņš atkal uzbļāva man" Vulkāns paņem manus draugus un nelaiž vaļā!"
Es sapratu par ko ir runa un nevilcinādamies ielecu vulkānā "auuu karsts karsts karsts" es bļāvu un izlecu no vulkāna. Es teicu zēnam "tu gribi būt kareivis? un palīdzēt saviem draugiem? tad nāc ar mani!" "nu labi" atbildēja zēns. Tad es aizbraucu uz waroku un nopirku addy bruņas zēnam! "čau!" Teica zēns! Viņa priekšā man stāvēja sieviete kurai izūca smadzenes viņa pasita zēnu tālāk! "neizūktie neizūktie neizūkties" Teica visi iedzīvotāji! Es iedevu zēnam arī rune zobenu! Es viņu pakēru un metos cauri zombiju baram! "blāc" nodunēja zeme! Es biju ieksrējis resnā vīriņā "ho ho ho nekas mana vaina!" Viņš teica! "ejam prom vini ir zombiji"! es brīdināju! "ja es varētu manas rokas ir dzelšos!" Viņš teica! es pārcirtu dzelzi un mēs skrējām! nu bijām vietiņā mierīgā neviena zombija!Tagad mēs bijām 3 es ar 62cmb zēns ar 24 cmb un kungs ar 47cmb! "nu tā bruņas ir? ejam kaujā" Es teicu! "bet vispār kā jūs sauc?" teica zēns vārdā Juks "mani turlis" Teica kungs! "Es latvis20" Teicu es!tā nu mēs gājām cīnīties uz karamju! Mēs gaidijām kamēr vulkāns atdzisīs!Un tā no vulkāna izleca divi dēmoni ar 56lvl! Es metos vienam virsū bet viņš aišāvās tālu prom un es iekritu lavā un nonācu pazemē! Tālāk Juks leca otram virsū bet pat zobens viņu neikustināja tādad pirmajam deemonam ir liels agility bet otram defence nabaga cilvēki! "ha hā prieks ka ieradies! dēmoni uzbrukumā!" Teica cilvēks kurš pataisa visus par zombijiem! Es palidoju pret sienu! siena iesķīda lava sāka tecēt! Es iecērtu caurumā zobenu un lava aizkaloja ļaunos! Es metos augšā! Dēmoni atkal bija cilvēki! "mēs bijām lieliska komanda!" Teica zēns! " bet nu mums jāatvadās!" Es piebildu! un tā nu mēs atvadijāmies un gājām katrs uz savu pusi!
Tikai mana māja bija aplīmēta ar zimītēm "ES VEL ATGRIEZIŠOS STIPRĀKS!!! AR PARAKSTU ZOMBIJ CILVĒKS!" un apkārt manaj mājai bija 3 dēmoni kas manu māju iznīcināja un pats es atrados viņu vidū!