Kvesta sarežģītība: Vidēja

Kvesta garums: Garš

Nepieciešamie līmeņi: 14 Magic,  40 Mining, 14 Herblore, 15 Thieving, 25 Agility


Rekomendētie līmeņi: Augsts Agility līmenis, jo questa laikā būs daudz jāskraida, kā arī 52 Summoning priekš Terrorbird, jo ļoti noderēs tā Special Attack - Tireless Run, kā arī varētu noderēt papildus 12 Inventory vietas priekš ēdiena, ja tev ir zems Defence līmenis.

Nepieciešamās mantas: Jebkāds pickaxe, ~100 Coins, Tinderbox, jebkāds gaismas avots, Dragon bones, Ground bat bones, Gold bar, Vial of water, 2 Ropes, Clean Guam, Jangerberry (iegūstamas questa laikā) Knife vai cits ass objekts zirnekļu tīkla pārciršanai. Iesaku visas šīs lietas vienkārši iegādāties Grand Exchange

Ieteicamās mantas: Ļoti ieteicams Anti Dragon Shield vai Super Antifire, jo būs jāiet alā ar vairākiem agresīviem Blue Dragons (111), pāris ēdiena gabali šī paša iemesla dēļ, ļoti ieteicams arī savu māju pārvietot uz Yanille un visu laiku turēt somā teleportus uz savu māju, lai ātri varētu atgriezties pilsētā, vai arī pāris Ring of Duelling, priekš teleportācijas uz Castle Wars, ja neplānojat pārvietot savu māju uz Yanille.

Ienaidnieki, kas jāpieveic: Gorad (68), jāizvairās no dažiem agresīviem Blue Dragons (111), kā arī no pāris agresīviem Ogres (53).

 

šajā rakstā es pārlabošu savu veco Watchtower quest guidi, kas ir sūdīgi uzrakstīta. oh, un arī bildes gopītas no zybeza.