Nezinu no kā īsti, lai sāku. Laikam no tā, ka es pirmo reizi blogu izmantošu tam kam vajag. Nevis kāda raksta ievietošanai, kā es mēdzu agrāk darīt, lai negaidītu kamēr apstiprinās. 

Biju jau taisījis blogus ar papīra bojāšanu (#1; #2) , bet izrādījās, ka es ne tikai bojāju papīru, bet arī traipoju sevi. Tajos blogos Jūs varat iepazīties ar to, kas būs tālāk. 

Kāpēc tāds nosaukums es arī nezinu īsti. Īsāk sakot, ko te vilkt kaķi aiz astes. 

Jau 3 dienas atpakaļ to gribēju izdarīt un pats sev soliju.

Pazīstami attēli?

 Te nav redzmi visi, jo daudzi ir privāti, ar kuriem man ir cita runa, pagaidām. EDIT: To vairs arī nav.

Dirsā visu!!

Synysters lūdzās, pat asaras palaida, bet nekā.

Tā pat labāk izskatās, nekā iepriekš.

No sākuma vēl domaju atstāt Deathbat, bet kam man tas vajadzīgs? 

Vakar vēl domāju, ka nožēlošu, bet pa nakti sapratu, ja es necienīšu solijumus, ko devu pats sev, tad nolaidīšos zemāk par plintusu. Jūs nezināt cik patīkama sajūta bija tos plēšot un ņurcot, dzīrdēt to skaņu, kura izdalījās papīram lokoties un plīstot. 

Visu šito sūda kaudzi sadedzināšu šodien vakarā, kopa ar zīmuļiem un dzēšgumijām.   Domaju redzot liesmu un izvēdinot pārpalikošos pelnus dabūšu vēl vairāk gandarījuma. 

Draugu, kuru to redzēja bija neliela šokā, bet man tas patika...

Parādus es netaisīšu, aizmirstat tie kuri kaut ko pasūtija. Tie divi, kas samāksaja par saviem darbiem šodien ap 20:00 saņems naudu atpakaļ. Tas ir attiecināms pret tiem, kuru darbi dabūja šādu likteni, daži, pagaidām, ir veseli, ja saimnieki neatsauksies, tad tie papildinās šo kaudzīti. Līdz 19:30 vēl ir nedaudz laika. Laiku atpakaļ nepagriezīsi.

Atradu mapes uz Pc ar visam bildem, ilgi domaju, ko ar tam darīt. Starp visam bildem atradu arī iepriekšpēdēja (publiska pēdējā) darba etapu foto. Nu ko publiceju, kā biju iecerējis, nedaudz savādākā blogā, bet tik un tā biggrin_mini2.gif

50087ad4a9fd1.jpg 50087b5dd29d3.jpg 50087b6b1ff01.jpg 50087b752a4f3.jpg

 Viss beidzot tas izskatijās tā, apmēram 4:00 no rīta/naktī, kā kurš to sauc. 

Nepagāja daudz laika, kā kaķis uzleca uz galda un atstāja pēdas uz vaiga. To izlabot man neizdevās. Biju ļoti dusmīgs (mīksti sakot), bet rokas vēl nenolaidu, sāku skicēt REV'u un Mettu Shadows'u, bet tad nezkāpēc biju uztaisījis savu lielako kļūdu pa pēdējo laiku... Tā arī sanāca... nau ko vairs te teikt. Kā šis attēls izskatījās, pēdējās savas eksistences stundās, redzams komentāros. wink_mini.gif

Dirsā visu nah*****!

Laboja Whisper, labots 4x