Nu tā.. Uzskatu, ka vakardiena izdevās tīri labi. Būtu ideāli, ja nenotiktu daži sīkumi. Ar bombenēm, salūtiem bija normāli, par to drusciņ vēlāk. Besīja tas, ka tikko ir sācies jaunais gads, tev garām iet visādi cilvēki-pazīstami, nepazīstami. Un pat pazīstamie, iet garām, skatās acīs (es vēl saprastu, ja nenovēlētu laimīgu jauno gadu) un pat nesasveicinās. Pēc tam, kad viss jau bija beidzies, gājām pakaitināt dažus pazīstamos. Pēc kāda laika, dzērusi vecene izlīda pa logu un sāka lamāties pa visu pagalmu(protams, ka krieviete). Mēs atbļāvām šamējai pretī, nē, es atbļāvu, pārējie kā prusaki izklīda pa malām. Uzreiz garastāvoklis uzlabojās. Protams, kā vienmēr, tikai pēc tam atjēdzos, ka nevajadzēja kliegt pretī krieviski, bet uzbļaut ''Aizver muti!''

Labi, atskaite par bombenēm un salūtiem.

 

1. Baigi ātri sprāgst. Ja nepaspēj izmest, var uzsprāgt rokā. Forši, ka dažreiz sprāgst gaisā.

2. Mazās. Pat pārsteidza. Ja nomet uz asfalta, vai maz apsnigušas vietas, skaņa ir baigi lielā. Ja iemet sniegā, ir tikai mazs uzdzirkstījums un purkšķa cienīga skaņa.

3. Sūds uz koka. Nevajadzēja pirkt. Aizdedzināju degli, nogāju malā, deglis nodega, nekas nenotika. Vairs nepirkšu.

4. Neko īpašu negaidīju, jo bija jau pagājušo gadu. +, ka viņas sprāgst divas reizes.

5. To, ko gaidīju, tas arī notika. Draugs stāvēja nedaudz tuvāk nekā es, un viņam aizlika abas ausis.

Šitādu draugs uzdāvināja vārda dienā. Sūdīgi tas, ka deglis, nevis kā visiem normāliem salūtiem ir sānā, bet ir augšā, virs tās vietas, no kurienes sprāgst viss ārā. Ok, nolieku, aizdedzinu, deglis aizdegās, dzirksteles no degļa uzlido virsū īķšķim. Noskrienu malā, skatos īkšķis melns un sāp. Vēlāk palika pelēks, tad čūla uzpūtās, iztecēja šķidrums un vairs nesāp smile_mini.gif Salūts  bija normāls, bet netaisos vairs tādu pirkt.

Goali, ko apņemos izdarīt 2010. gadā.

*Labāk mācīties

*Iemācīties frontflipu, bekflipu. Un vēl kaut ko parkūrā.

*Sākt vairāk trenēties, attīstīt ķermeni

Lai dzīve ir jauka un patīkama, lūk:

Laimīgu jums visiem 2010. gadu!

 

Laboja Wanted, labots 3x