Šodien bija piecelties baigi sūdīgi, jo brālis negāja uz skolu(aukstuma dēļ). Parasti, kad viņš pieceļas ieslēdz gaismu, un tad var piecelties gribi vai negribi. Ok, saģērbjos, paēdu, viesty atsūta īsziņu, ka neies. Fak, būs vienam jāvelkas pa tādu aukstumu uz skolu. Gan jau, ka gribēsiet zināt kāpēc gāju vispār. Gāju, jo gribēju zināt, kā būs ja būsim tik maz cilvēku.

Vispār cerēju, ka būs ausktāks, bet bija silti smile_mini.gif

Termometrs rādīja vai -27 vai -29. Atnāku uz skolu, redzu tikai 3 cilvēki. Sapriecājos, atnāk vēl 1. Kopā bijām 5, bija parezētas 8 stundas.

1-Fizika

Nosēžam 20 min tā parasti, atnāk skolotāja, pagatavojamies k.d un ejam prom.

2-Algebra

Parisinājām kvadrātvienādojumus, teica, ja labi risināsim, pacels iepriekšējā k.d atzīmi. Man bija 7, gribēju uzcelt uz 8. Biju pie tāfeles, bet iedeva vēl 2, kurus vajadzēja risināt pierakstos. Varbūt vēlāk iemetīšu te un man kāds labs cilvēks palīdzēs, jo domas tagad tikai par vakaru.

3-Vācu valoda

Bijām tkai 2 vācieši. Es ieju pirmais klasē, saku :''Skolotāj, es šodien tikai 1, vai var iet prom?'' Atbilde:'''Ļoti labi, gatavosies olimpiādei!'' Labi labi, mēs esam 2. Atnāca vēl 2 krievi. Pasēdējām, pagatavojāmies k.d.

4-Ģeogrāfija

Domājām, ka neiesim. Atkal nolēmām pamēģināt apvest skolotāju ap stūri. Atnākam 2. Sakam, mēs tikai 2, vai varam iet prom? Nekur neiesiet, mācīsieties, varējāt vispār uz skolu nenākt! Tā kā gaidīju draugu nolēmu nosēdēt to vienu stundu. Par laimi visu aizmirsu un spēlēju telefonu. Klasesbiedram vajadzēja uz autobusu, pateicu, ka man arī vajag. Tā nu aizgājām.

Atklāju jaunu mūzikas klausīšanās veidu. Telefonā ieslēdzu Enter Sandman, uzvilku kapuci, telefonu noliku zem kapuces virs galvas. Cilvēki iet garām, jocīgi skatās, nesaprot no kurienes nāk skaņa biggrin_mini2.gif

Atnāku pie mājās, veru vaļā durvis. Fak! Kods aizsalis. Tā nu vilkos apkārt mājai un beidzot tiku siltumā.

Vakarā jāiet mācīties bekflips. Neaizmirstiet lasīt PK diensagrāmatu wink_mini.gif

https://exs.lv/?p=40060

Un te viena dziesma jums, kura man baigi iepatikās kopš obsidiana ieliktā parkour video

Laboja mad, labots 4x