BluePrints miniblogs

  • BluePrints
    0

    Ar Juriju izlemam tiko aiziet uz veikalu. Nu ta noprikt cipsiisus alinju pasedet pie pogjiisa bik pacilot. Visu sapeerkam seezham un naak seetniece un saak d*rst par to kad pa nakti kkas bljaustijies un no riita preziisus vinja vaakusi. Mes sakam ka tikko iznacam ara vispar. A sii saak saukt muus par homisiem pedarastiem un sit ar to savu birsti un Jurijam nabagam tiesi pa deninjiem. Dzeks atluuza un es aizbeegu. Tgd izdomaju pamacities jo tulin gads beigsies un jauzvelk videja

    • Ducky
      0

      Spais not even once

    • Arnis
      0

      Nekas vairāk kā facepalm.gif

    • Grey
      0

      Nodevējs...

  • BluePrints
    0

    Nu sveika tauta. Es tikko atpakalj no skolas. Man shodien gaaja interesanti. Jau ienakot skola pirmais ko ieraudziju bija skolas meistari, kas dzeera divci majturibas kabinetaa un ieraugot mani atri nosleepa nedaudz aplejot savus padomju teerpus. Satiku visus kursa pacancikus paspiedu visiem roku, bet vienam taa bija mikla kaa p**ene un tikpat atri aizskreju roku mazgat uz tualeti. Ieejot ieksaa ieraudziju siko miizh izlietnee, prasiju ko dara un sis pagriezdamies pret mani nepaspeja savaldiit savu sljuuteni un apmiiza man jaunaas adidas trenjuskas. Es nekavejoties devu ar elkoni, bet vins izvairijas un trapiju pa spoguli kursh sapliisa un pargrieza man roku. Sikais izbega. Es taa arii devos atpakalj uz klasi ar apmistam biksem un asinjainu roku. Ieejot ieksaa visi par mani saaka reekt. Es aizbegu no skolas un tgd esmu te. Ka jums iet?

    • Wanted
      0

      Nofilmējām video zz čempionātam

    • BluePrints
      -3

      Afigeetz. Seezhu pie kompiisha skatos kim kardashianas seksa vidziku liidz atceersas durvis un sencis iegaazhas ieksaa. Viss dziivoklis saak tvaikot peec spirta un atskan 1.pakaapes krievu lamuvaardi. Saak stastit kaa vinjam soda kviits izrakstiita 40euro vertiibaa un pie taa esot vainiga es. Neko neatbildu ka peksni dabuunu pisaku pa pakausi un ar savu pieri ietriecos tieshi kimas kardashianas dibenaa. Tiko pamodos un man vairs nav maka un telefona..

      • Slepk
        +2

        Nesanāca.

      • Abdul
        0

        Nu nesānāk tev ne tuvu tik labi, Cik Edijs

      • e35
        0

        Sry, tur vajag talantu

    • BluePrints
      0

      Esmu beidzot dabūjis garumzīmes. Šo rakstīju kādu stundu, jo neesmu pieradis.

      Tad nu tā. Biju ar pacančikiem aizgājis uzkapāt futbolu. Bijām jau arodskolas padomju laika futbola laukumā, kur jau spēlēja 4 sīkie ar reperu cepurēm un ''swag'' džemperiem. Pirmie vārdi, kas izskanēja ārā no viņu zīdaiņu mutītēm bija ''pis*s prom urļiki vai mans bratans jūs sasitīs'', mēs nedomājot pieteicām strelku, jo gadi ir tikai skatilis un nepilnu 3min laikā šie gulēja un lūdzās lai nesitam. Ok, sarunājām lai viss čiki, bet pēc 10min jau pie laukuma piebrauca nojāts BMW bez izspūtēja un ar tetovējuma veida uzlīmēm, no kura izskāpa tie paši sīkie un divi ~25 gadus veci svaru zāles žurkas. Dzirdējām jau kā viens sīkais saka ''rekur ir tie urlas, kuri mūs atsita''. Mums bija tikai viena doma - bēgt, jo vienmēr dabūnam pa gūžu. Tad nu skrējām kur katrs var. Sīkie saleca mašīnā un dzīnās man pakaļ, jo es biju galvenais runātājs. Nekur tālu neizbēgu, biju iedzīts stūrī, kur viņi mani bija ielenkuši. Sarāvos kā kāpurs un cerēju uz labāko. Tad sīkie mani sāki spārdīt, kamēr bračkas noskatījās cigaretes kūpinādami kā es mokos. Pēc ~25min ilgām mocībām viņi aizbrauca. Es atnācu mājās galīgi zils un noklāts ar dubļiem. Tas bija drausmīgi.

    • BluePrints
      -6

      Ej tu nost. Bac. Tikko biju aizgaajis liidz veikalam. Iegaju ieksa un pie kases stav chalis ar divam blondiineem kuram ir tiiklinj zekjubikses un adas jaka. Skatos shis nopircis preziishus tgd iet ara. Es nedomadams un neko nenopirgdams metos lidz pa celjam aizkjerot cesu alus stendu kursh nokrita un viss sapliisa. Pats panjemu čiri. Par cik tas bija ceesinieks tad vien labi ka taa sanaaca. Saaku sekot tam chalim kaa filmaa 'kjeriet smaartu', tikai bez aviizes. Pec 5min shis jau bija parcinjaa kruumos un jau taisija bikses valjaa. Es kaa zinjkaariigs ciiruleens cetraapus liidu klaat skatiities. Viss gaaja labi un mans zaldaats jau ceelas staavus, bet peeksnji viena blondiine pamaniija mani un paarbijaas. Bet trakaakais tas ka tajaa briidii vinja njeema mutee taa chalja ciklopu un ieraugot mani vinjam iekoda galinjaa. Tad tas chalis saaka bljaut 'stoj sukin sin' kunksdeedams un kaarpjoties pa zemi. Es kaa jau vieglatleets atskreeju maja un tgd esmu sheit. Bija ljoti interesanti.

      • mazuliss
        0

        Kurā veikalā biji?

      • Abdul
        +1

        Vēss stāsts, brāl.

      • BljeKotlete
        0

        Uz veikalu spaisiku aizgāji nopirkt?

    • BluePrints
      -3

      Sonakt vieniti biju aizsavis uz klubu. Soreiz bez pacancikiem. Gaju ieksa un pirmais skats kas paveras bija papravas miesasbuves sieviete kas izskatas kaa buldozers. Vina sedeja ar minjikiem tiesi pret mani un vareja redzet visus muužzaljos mitros mezhus. Es vinjai piegaju klat un pateicu lai aizsedz savu labibu lauku savadak dabus ar elkoni pa počkām. Bet tad tas visurgaajeejs saka kliegt pa visu klubu 'pamogitje imantskij pedofil' un peksni atnaca apsargi un izvilka mani ara kur pa celjam atpisu galvu pret stenderi. Tad izsauca milichus un tur pateica ka neesmu izvarotajs. Pirmo reizimtada pieredze klubaa.

      • Creepa
        +1

        Nesanāk, tik labi vecīt, tev. Galīgi nesanāk. :/

        • Wanted
          0

          Mani gan sasmīdināja

      • winw
        0

        Not funny

    - 1 - 2 - 3 - ... - 23 - 24 - 25 -