lakrica miniblogs

  • lakrica
    +1

    Kad jūs pārtraucāt ticēt telepātijai ?

    • mad
      +7

      Neesmu pārtraucis.

      • lakrica
        -3

        Kā tev liekas, cik liela distance ir iespejama, ja otra pusa signalu noraida ?!

        • Styrnucis
          +1

          A tagad?

        • Arnis
          +1

          A tagad?

      • Anarhists
        0

        Nez man normali sanak citreiz

      • Laciz
        0

        Ja vajag, tad ticu.

      • Latish
        -13

      • The Loner
        0

        Nekad.

      • empt0jz
        0

        Neesmu sacis

      • pj sk1ll
        0

        Nekad

      • Oxymoron
        +1

        Neesmu vēl pārtraucis

      • PainFoinmr
        0

        Tu šobrīd manas domas lasi ar savu domu spēku.

      • Skkar.
        +2

        Nez ap kādiem 13 gadiem sāku samierināties, ka maģijas nav.

      • Zveraboj
        -10

        Telepātija ir sen pierādīta un to jau sen izmanto dažādos līmeņos katrā valstī.
        Kara gados tas bija kā slepenais izspiegošanas ierocis.
        Telepātiskās spējas var attīstīt, tiesa ne visi to spēs. Cilvēks vidēji izmanto 4 - 5 % smadzeņu iespējas. Dažādi talantīgie ģēniji un apdāvinātie savas smadzenes izmanto līdz 10%.

        • winw
          +8

          >Kara gados tas bija kā slepenais izspiegošanas ierocis.
          u fokin wat

          • Puis
            +4

            Tev RenTV ir favourite TV kanāls?

            • Zveraboj
              -3

              Dažreiz skatos. Lai salīdzinātu interesējošas lietas, es sekoju arī citu valstu veidotajiem sižetiem par attiecīgo tēmu, lai nav tā, ka dominē tikai viens uzskatu virziens, ko translē Krievijas TV kanāli.

            • White Rose
              +1

              HAHHAHAHHAHA, es atceros kā legit skatījos tos raidījumus sīkāks būdams.

               

              meme on point

          • xunks2
            0

            Nejauc telepātīju ar vienkāršu lietu kā ultraskaņu.
            https://en.wikipedia.org/wiki/Sonic_weapon
            Vienīgais veids kā "attīstīt telepātīju", implantējot iekārtu smadzeņu reģionā ( visticamāk ap midbrain ), kas spētu nolasīt/sūtīt informāciju uz citu šada tipa implantu, tā kā katra cilvēka smadzenes ir tik dažādas.. quite impossible, tā pat kā katram ir savs pirkstu nospiedums. 

          • Styrnucis
            0

            Tjā, galīgi no (ķīmiskās) trases noskrējis.
            Tu tici arī rūķiem, elfiem un laumiņām?

            • xunks2
              0

              Viņš, manuprāt, jauc telepātiju ar ultraskaņu, nezinot, ko katrs īsti dara... ja nē, nu tad man ir žēl.. biggrin_mini2.gif

              • Zveraboj
                -3

                Telepātija ir informācijas (domas) pārraidīšana un uztveršana pa attālumu neizmantojot maņu orgānus.

              • xunks2
                +5

                Tātad sūtot sms vai vēstuli pa pastu, es tagad esmu telepāts?

              • Zveraboj
                -3

                @xunks2 priekš tevis neprecīzi izteicos? Bija jāsaprot, ka tiek pārraidīta un uztverta doma. Tas ko tu pie sevis domā, par to zin tikai tu pats. Ja kāds to spēj nolasīt (tā ir telepātija), vai arī ar domām spēj apmainīties pa lielu attālumu neizmantojot citus saziņas līdzekļus, kā vienigi domas.

              • Styrnucis
                +3

                @Zveraboj - vai varu palūgt atsauci uz kādu zinātnisko rakstu, kas skaidro šo fenomenu? Ieteicams iekļaut arī atsauci uz kādu pētījumu, kurā aprakstītas fenomena izpausmes, pētījuma gaita, kā arī veiktie eksperimenti un to rezultāti.

              • xunks2
                +3

                Es minēju vienīgo veidu -implants, jo cilvēka smadzenēm nav tādu iespēju, lai veidotu tādu lauku, kas sasniegtu cita indivīda prātu un spētu to nolasīt viņam par to nezinot. Nebūs Tev istabā kriptonīts pagadījies, ka tiešām tici, ka ir iespējams nolasīt cita cilvēka prātu? Nu nejau par spīdzināšanu es runāju, ar to cilvēkam nezinot var iegūt jebkādu informāciju. Bija kaut kādas iekārtas, kas ar ultraskaņas viļņiem spēj nolasīt kaut kādu informāciju binārajā ... bet ne tuvu tas nav telepātijai kā TU to iztēlojies šobrīd...

              • Zveraboj
                -3

                @Styrnucis


                @xunks2 normālā variantā cilvēkiem nepiemīt telepātiskās spējas. Atsevišķiem indivīdiem piemīt bez visādiem implantiem.

              • Styrnucis
                +2

                @Zveraboj - šie video neko nepierāda.
                Youtube video, bez sīkām atsaucēm uz dokumentētiem eksperimentiem nav nopietns avots. Pilns jūķūbs ar video, kuros cilvēki nedaudz krāpjas un izdara itkā neiespējamo, jo slava taču ir tik jauka. Es tev skaidri definēju, kādi pierādījumi zinātniskajā pasaulē tiek uzskatīti par ticamiem.
                Tā vietā tu man iemet video un rakstu, kurā būtībā ir rakstīts par to, ko var panākt ar tehnoloģiju palīdzību.

              • Zveraboj
                -1

                Ko tu sauc par "zinātnisko pasauli"? Katrā valstī ir savi zinātnieki, kas strādā katrs pie saviem projektiem un cenšas kaut ko pierādīt, lai neticīgajiem būtu kur jebkādu informāciju pārbaudīt vai tas tā ir, vai nav. Un cik katrs no zinātniekiem velta darbu šajā jomā, paši ir par to kompetenti. Un vēl, ja kāds zinātnieks kaut ko atklāj, kāds pamats citiem to atdzīt, vai apšaubīt. Tad jau visas lietas pasaulē balstās tikai uz zinātnieku atzinumiem. Zinātnieks arī ir cilvēks, kas var kļūdities, var līdz galam neatklāt dažādas lietas pierādījumu trūkumu dēļ, bet tas nenozīmē, ka tas tā nav, jo eksistē lietas un parādības, kam zinātneki nav raduši izskaidrojumu.
                Ja atgriežamies pie "telepātija un zinātniski ticamais apgalvojums" tad tāds eksistē, taču vienlaicīgi arī notiek izpēte šajā jomā.
                Un kur tad var atrast šāduslīdzīgus citus zinātniskos apstiprinājumus (kas visiem ir ticams)? Eksistē kāds speciāls zinātnieku saits (ja pieņemam ka tagad visa informācija tiek apkopota interneta vidē)? Man jau gluži nevajag pierādīt, tādēļ es nemeklēju oficiālo saitu, bet vizuāli apskatos video par to. Bet, ja reiz mēs esam iesākuši runāt par to, vai eksistē brīvi pieejami zinātnieku apgalvojumi, kur visu šo var izlasīt, vai par katru lietu, kas ir vai nav pierādīti ir jāmeklē dažādās vietnēs?

              • Styrnucis
                +3

                @Zveraboj Šeit ir saraksts ar ļoti, ļoti daudziem zinātniskajiem žurnāliem, kas regulāri publicē pētījumus dažādās jomās. Autoru starpā bieži vien ir visaugstākā līmeņa pasaules zinātnieki. Iesaku palasīt. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_scientific_journals
                Attiecīgi katrai jomai ir savi žurnāli, ar arhīviem. Šie žurnāli gan ne vienmēr ir pieejami bez maksas, bet tajos var atrast kādu vien informāciju kārojas.

                Jā, zinatnieki var kļūdīties, jo katru dienu tiek atklāts kas jauns, kas var mainīt priekšstatus par iepriekš zināmo, bet tev nav nekāda zinatniska pamatojuma. Viss ko tu te pļūtī pats par sevi ir viena liela kļūda.

                Un tā ir labā lieta par zinātni - visa pētījumu gaita tiek aprakstīta, līdz ar to var izsekot kļūdām. Viss tiek dokumentēts, lai citiem pēc tam būtu pieejama informācija uz ko atsaukties. Arī kļūdaini veikts pētījums citiem var ļaut gūt vērtīgas atziņas un mācīties no kļūdām.

                Bet es acīmredzami runāju ar sienu, jo tava izpratne par kritisko domāšanu šķiet ir tādā pašā līmenī, kā Aļonai no Daugavpils, kura skatās tikai krievu propogandas kanālus un priecājas par "krimnašu". Tikai tev tas ir vēl drusku vairāk alu cilvēka līmenī.

                Piedod, tu esi pieaudzis vīrs, kurš atsakās lasīt un saprast pierādījumus, kas apgāž stulbumu, ko tu propogandē. Tajā pašā laikā savu viedokli tu pamato ar apšaubāmas izcelsmes un kvalitātes materiāliem (vai tādiem, kas ir pretrunā ar tevis paša teikto). Tev nav nekādas izpratnes par to, kas ir uzticama informācija un kas to par tādu padara un tu esi absolūti nespējīgs pilnvērtīgi un argumentēti pamatot tevis izplatīto deģenerējošo materiālu.

            • Zveraboj
              -5

              Ko tu man visu laiku piemini rūķus, elfus un laumiņas?
              Ej ieskrienies taisni pa savu ķīmisko trasi!

              Cilvēks ir brīvs savos uzskatos, kam gribu ticēt, tam ticu. Ne man tev jāstāsta par savu personisko pārliecību. smile_mini.gif

              Dzer savus alus uz URRĀ un nelien, kur tev neprasa.

            • Styrnucis
              +6

              @Zveraboj publiski izplatot viduslaiku līmeņa domāšanas cienīgu sūdu, kas nav balstīts uz pamatotiem un uzticamiem avotiem , tu degradē sabiedrību (kas jau tā nav savā labākajā stāvoklī). Tici, kam tu gribi, bet nenodarbojies ar stulbuma propogandu. Un lūdzu - nestāsti man par savu personisko pārliecību. Vislabak nestāsti par to nevienam. Vismaz publiski nē, jo tās kļūst par memēm. Tu nevari apturēt memes.
              Vispār tu esi pretrunā ar sevi - tu drīksti klārēt mēslu, līdz kuram pat Ditai Rietumai vēl jāaug, jo tā ir tava personīgā pārliecība, bet es nedrīkstu paust savu personīgo pārliecību par to, ka tu deģenerē ļaudis? Eh, dubultstandarti.

              Un alu vakarā tik tiešām labprāt iedzeršu. Vai vīnu. Nezinu. Katrā ziņā, ja kādreiz izdzeršu tik daudz, ka parādīsies telepātiskas spējas - došu tev ziņu.

              • Zveraboj
                -7

                Ok, katrs paliekam pie saviem uzskatiem.
                Ja kādam šķiet, ka manas pārliecības nepareizas (novecojušas, sauc kā gribi), tās ir jūsu citas personiskās nostājas.
                Varbūt no mana viedokļa sabiedrībai ir dezinformācija par daudzām lietām, kas notiek pasaulē, kas sen notiek pasaulē. Par cik daudzām lietām pasaulē tu zini patiesību, ja pastāvīgi speciāli tiek potēti meli (jo kādam tā ir izdevīgi). Nevēlos iedziļināties ne šeit un ne tagad, vnk ideja pārdomām.

              • Styrnucis
                +4

                @Zveraboj ticēt faktiem, kas ir pierādīti kā kļūdaini, nav nepareizi. Tā ir ignorance un tumsonība.
                Tu pļūtī apmēram tikpat ticamu sūdu kā "Zeme ir plakana" kustības dalībnieki.

              • Zveraboj
                -5

                @Styrnucis Es runāju par faktiem, kas ir pierādīti un eksistē. Šajā gadījumā par mb tēmu Telepātija. Protams var arī diskutēt par daudz ko citu, bet es to nevēlos.
                Es apzinos, ka runāt par šādām (un citām) lietām jauniešu saitā ir nevietā, jo daudziem ir "samācīts" ka nav nekas pārdabisks un visam ir savs izskaidrojums. Un ja kaut kam nav izskaidrojuma, tad jāpagaida, kad zinātnieki pie tā nonāks.

              • Styrnucis
                +2

                @Zveraboj - bet lūdzu, atsauces studijā uz pētījumiem, kas pierāda telepātiju.
                Lai būtu skaidrs - pētījums nav trīsreiz caur pēcpuses spraugu izlaista mājaslapa, kuras autora izpratne par pievilcīgu dizainu ir palikusi deviņdesmito gadu vidus līmenī.
                Arī tas, ka viss teksts ir rakstīts ar lielajiem burtiem (jo tā taču vieglāk izlasīt), norāda uz zemu ticamības līmeni.
                Tāpat pētījums nav arī youtube video, kurā graudaini attēli un "viena tante teica" stila atsauces mijas ar atgādinājumiem neticēt valdībai.

              • Zveraboj
              • Styrnucis
                +1

                @Zveraboj
                Citēju rakstu, kurā skaidri aprakstīts kādas ierīces tika izmantotas.
                "Then, with EEG (electroencephalography) sensors attached to the scalp, the sender moved either his hands or feet to indicate a 1 or a 0. The code then passed to the recipient over email. On the other end, the receiver was blindfolded with a transcranial magnetic stimulation (TMS) system on his head. (TMS is a non-invasive method of stimulating neurons in the brain; it’s most commonly used to treat depression.) The TMS headset stimulated the recipient’s brain, causing him to see quick flashes of light."

                "Still, telepathic communication that works like a sort of futuristic walkie-talkie will involve major advances in sensing, emitting and receiving technologies—and perhaps even a slight retraining of the human brain."

                Arī te skaidri norādīts, ka nepieciešamas advancētas tehnoloģijas, nevis tikai smadzeņu spēks. Tu ieliki rakstu, kas principā apgāž tevis teikto.


                Tevis teiktais:
                "ar domām spēj apmainīties pa lielu attālumu neizmantojot citus saziņas līdzekļus, kā vienigi domas."

                Pie velna, tu pats maz lasīji rakstu?

              • SJohnson
                +2

                @ArnoldsK šķiet, ka par maz.

              • mad
                +5

                Nē, nu ja smithsonianmag.com tā raksta, tad jau skaidrs ka tas ir patiesi.

              • pj sk1ll
                -1

                Vīns ir gejiem un sievietēm

            • SJohnson
              0

              Tā viņš ir. Ignorance ir svētlaime.

        • Puis
          +2

          Vienmēr esmu gribējis satikt kādu ekstrasensu, kas spētu nolasīt manu dzīvi, noslēpumus un to, par ko tajā brīdī domāju. Mož tādām muļķībām tad es sāktu ticēt. biggrin_mini2.gif

          • Styrnucis
            -1

            -Tavas intereses ir skaņa, papīrs, mīlestība un bass.
            -Viens no taviem iepriekšējiem lietotājvārdiem ir Durvjulampa.
            -Tu esi no Alūksnes.
            -Tu esi spēlējis spēli King`s Bounty: The Legend un tev tā tīri labi patika
            -Filma Human Centipede tev uzdzina nelabumu, bet tajā pašā laikā arī šķita pārsteidzoši interesanta
            -Tu 3 gadus esi gāji mākslas skolā un tev joprojām reizēm patīk šo to pazīmēt

            Esmu telepāts?

            • MGΡ 🏀
              +1

              Aizmirsi pieminēt, ka viņam bija vērtīga pieredze.

              • Styrnucis
                +2

                Esmu iesācēja līmeņa telepāts. Krievijas ekstrasensu cīņās vēl neuzņem.

            • Puis
              +2

              Shiiiiiit

        • MMD:LV
          0

          Nez