n1kon miniblogs

  • n1kon
    0

    Bm.lv būs ziemassvētku atlaides? un ja būs,ko jūs domājat iegādāties?

    @JanisG

    • Laciz
      +1

      Tur tāpat tīri normālas cenas, ja vēl sarunā...

      Savādāk vēl aizies mīnusos. sad_mini.gif

    • JanisG
      +3

      "Atlaides" ir 1a un 220, varu arī uzlikt veco cenu kādu kosmiski augstu no pagājušā gada, un liksies wow -50%, bet reāli citur jau tā ir lētāk.
      Cenas vnm cenšamies turēt maksimāli zemas, bet vienmēr var uzrakstīt PM un pajautāt, kas tieši interesē, varēšu iespējams iedot papildus atlaidi smile_mini.gif

      • mad
        +1

        Man liekas 220.lv tas ir īpaši izteikti. Kad meklēju sev spoguļkameru, tur toreiz bija ziemassvētku akcija ar kaut kādiem milzīgiem atlaižu procentiem, 30 vai vēl vairāk, draugs vēl bija man atsūtijis linku, jo zināja, ka gribu to modeli. Protams, vairākos citos veikalos konkrētais modelis bija diezgan būtiski lētāks bez nekādām akcijām. No tā laika turos no tā kantora pa gabalu, nepatīk tāda cilvēku ķeršana uz muļķi.

        • mad
          0

          Nu jā, 1a arī grēko ar tām "atlaidēm", bet tur vismaz parasti cena ar "atlaidi" nav izteikti augstāka, kā citos veikalos bez. Lai gan - kā kura. Toreiz kā reiz arī fočiku nopirku 1a, bez "atlaides" bija vairākus desmitus latu lētāks kā 220.lv "ziemassvētku akcijā", kur tas fočiks vēl bija ielikts pirmajā lapā kā baigais mega piedāvājums.

          Bet nu jā, bm.lv skatos ka pēdējā laikā ieliek visiem ļoti bieži smile_mini.gif