InztaCS miniblogs

  • InztaCS
    0

    Ja atnesu uz LMT savu telefonu ar pirkšanas līgumu (iPhone5S),cik ātrā laikā un kā strādās garantētā gada garantija par telefonu? Pirmdien bez sevišķa iemesla pabira kreisā puse apple austiņām kuras ietilpa telefona komplektā.Laimīgā kārtā brīdī kad austiņas nira biju spicē.Konsultants nebija īpaši runātīgs un vienkārši atteica mani ar vārdiem ka vajadzīgs tikai līgums.Jautājums-vai pēc garantijas arī telefona komplektā ietilpošās austiņas tiek nomainītas tik ātri kā varēja noprast no konsultanta (5-10) min.Piedodiet par eseju,būtu ietagojis vienu no LMT darbiniekiem kas šeit uzturas bet nikneimu aizmirsu (sad.jpeg)

    • Pampox
      0

      @lemonwave
      Pēc idejas vajadzētu paņemt austiņas un uz vietas nomainīt, bet var nākties, ka sūtīs uz remonta centru austiņu izbiršanas iemesla noskaidrošanai shura.gif

      • MGΡ 🏀
        +4

        Riktigs crazy momentins!

        • InztaCS
          0

          Bik apreibu ja

    • lemonwave🍋
      0

      Viņas jāsūta uz servisu būs. Tas, ko @Pampox teica.
      Paņem austiņas ar līgumu vai garantijas talonu un nes uz jebkuru klientu centru. Aizsūtīs uz servisu un tad jau attiecīgi izvērtē. Pie reizes var noquotot to, ka konsultanta klātbūtnē tas noticis? Nesapratu drusk. Bet liela iespēja, ka gan jau samainīs austiņas. Nav bijis tāds gadījums man vēl.

      • InztaCS
        0

        Nu būtībā paņēmu jobano klienta biļeti,pateicu savu dibensāpi,šis pateica ka nākamreiz atnàciet ar līgumu un problēmu atrisināsiet,pēctam sekoja pagaidiet,tūlīt atnākšu.Pagaidīju 20min uz soliņa un tā ari neatnāca. @lemonwave

        • InztaCS
          0

          @lemonwave Caur tevi uz vietas ir iespējāms par simbolisku cenu apmainīt?

          • lemonwave🍋
            0

            @InztaCS es tev nekādies nevaru apmainīt preci, kas iet caur servisu. biggrin_mini2.gif Nāc uz KC un sūti servisā. Ja telefons uz atvērtā līguma, tad vajag līgumu, ja nomaksa vai srazu pirkts, pietiks ar garantijas talonu. Savādāk kā sūtīt uz servisu nevar.