lofojax220 miniblogs

  • lofojax220
    0

    Zvera daunis

  • lofojax220
    0

    Kads cs vakara speles

  • lofojax220
    0

    Daily labrīt, labdien un labvakar thread ✅

  • lofojax220
    +9

    Stasts par mobingu pepsidog.lv


    Kada lietaina 4dienas vakara es ienacu exs.lv un ieraudziju ka paris degenerati spamo kaut kadu discord com linku. Ierakstiju bing kas ir discord man izleca info ka tas ir socialas timeklis jauniesiem un potencialo seksualo noziegumu varmakam kas spele kompjuterspeles brivaja laika vai ka darbs utt...


    Labi nodomaju paskatisos kas tur notiek bet tad sakas…


    Tads Mgp man pajauta vai Es pazistu Edgaru es pajautaju kadu Edgaru? Vins pateica Ed garu pimpi. Vins mani morali sagrava ar siem 3 vardiem.


    Tad tads em1 ierakstija cata “es pisu” es pajautaju ko vins “pis” un vins pateica ka manu fateri. Labi biju mazliet aizkaitinats.


    Tad es iegaju tada #infection un pateicu tada kovids nahui naw. Un mani saka apsmiet visa servera biedri ar kaut kadu kekw emociju par to ka es vel ielinkoju gaismas timekle research linku par kovidu.



    Piliens visiem bija kad mani apsmeja par to ka es nemaku atskirt Imantu no Piltenes un man ir uzmanibas trukuma deficits da nu naa p*s*s cirst moralie kro****i.



    Neiesaku tur iet visi tur ir nejauki lisi it specialisti jeb kissless virdžini kuri ir viena maisa metami , pilnigs sviests ar viniem….


    Vienigais normalais cilveks tur ir zveraboj un svens džons