Ričards miniblogs

  • Ričards
    0

    Šodien saņēmu - 11/10 tastatūra priekš tās cenas, ko maksā. Iesaku, varbūt kādam noderēs, pats diez gan ilgi meklēju sakarīgu tastatūru ar backlight.

    https://www.ebay.co.uk/itm/Redragon-Karura-K502-USB-Gaming-Keyboard-7-Switchable-Backlight-Colors-104-New-/162194411140?hash=item25c38a4e84:g:z9sAAOSw65FXurFM

    • Laach
      +8

      Nav mechanical - waste of money

      • Ričards
        0

        Ok.

      • kislila
        0

        Esmu mēģinājis mehānisko. Neredzēju atšķirību starp kvalitatīvu parasto klaviatūru un mehānisko tbh

        • Amorphis
          +4

          Skaļi *click, click, click* tak ir nepieciešamība =o

          • kislila
            0

            Tā laikam ir tiešām vienīgi atšķirībā. Skaļāk un var "regulēt" ar kādu spēku jāspiež taustiņš

          • MGΡ 🏀
            -3

            Nu ja. Vecai mašīnai, salīdzinot ar jaunu, arī BRRRR vietā ir BZZZZ, nekas vairāk.

          • Amorphis
            -2

            Lets be real, 90% actually nejūt nekādu atšķirību, ja tur arī tāda ir.

          • kislila
            0

            @ArnoldsK neprasi man, es tak nezinu.. Man arī šķiet waste

          • shevijs
            0

            Skaļums ir atkarīgs no izvēlētajiem slēdžiem, to ir daudz un dažādi veidi, katram piemērotāks. Ir zilie, kuri ir paredzēti vairāk rakstīšanai, sarkanie spēlītēm, brūnie ir klusie u.c..

            Ja cilvēks pie datora pavada maz laika un pašam apmierina rakstīt vai spēlēt spēlītes uz 10 eiro membrānas sūdiņa, lai tā arī ir. Citi pērk Optima līnija produktus, citi savukārt Apple produktus, taču atdot pusi no sakarīgas mehāniskās klaviatūras summas par šo šķiet galīgi aplami.

            Noteikti ir tā vērts pielikt klāt tos 30-50 eiro, kā rezultātā tiekot pie labas kvalitātes, ērtas, ergonomiskas un izturīgas mehāniskās klaviatūras, kura pavisam noteikti kalpos krietni ilgāk par membrānas sūdiņiem. Jā, reviews izskatās labs, bet pēc paša pieredzes man nav ne mazākās ticības šādām klaviatūrām - lokās un plīst kā piecu eiro acme vai logitech, pogas izļurkājas ļoti ātri un pie pirmās izlietās ūdens glāzes vari pirkt jaunu membrānas mēsliņu. =)

            Mehāniskā klaviatūra pavisam noteikti neaprobežojas ar citādākiem slēdžiem. wink_mini.gif

          • shevijs
            0

            Pēc katras membrānas klaviatūras apliešanas ir nācies viņas mest ārā, jo nestrādā vismaz kāda no alfabēta pogām, savukārt līdz tam pašas pogas parasti izļurkājas. Piesēžoties skolā vai darbā pie lētajiem logitech sūdiņiem ir diezgan nepatīkami rakstīt (lielākais mīnuss mehāniskajām klaviatūrām sad_mini.gif ), līdzīgi kā pārsēžoties no Audi uz 15 gadus jaunāku Daciu, braukt jau var, bet... Atbildot uz jautājumu - man pietiek ar parastu lietošanu. Zem 10 eiro acme vai logitech vienmēr ir bijis izturīgāks un kvalitatīvāks par šādām 20/30 eiro gayming klaviatūrām.

            Var nopirkt arī kvalitatīvu membrānas klaviatūru, tikai viņa nemaksās 20 eiro...

            Un jaukt iekšā portatīvo datoru klaviatūras ar nevajadzētu...

          • shevijs
            -1

            Pēc manas pieredzes tieši tā arī sanāk

            Esmu pārliecināts, ka vai nu Tu izmanto lētos sūdiņus ar kuriem esi pilnībā apmierināts, vai arī samaksā vienreiz lielāku summu, taču iegūsti labāku, kvalitatīvāku un ērtāku klaviatūru visos aspektos.

            Jāpiekrīt, ka Ričarda ieliktā klaviatūra ir klusa un ar parastas mehāniskās klaviatūras brūnajiem slēdžiem tik klusu neiegūsi, bet ne jau slēdžos tā atšķirība rodas... Noteikti var piemeklēt arī tik pat klusu mehānisko klaviatūru, bet tad, iespējams, tā summa gan varētu būt diezgan paliela - nezinu, nemeklēšu tagad. Ja klusuma faktors ir tik nozīmīgs, tad jānovēl, lai labi kalpojas un pēc pusgada nav jāpērk jau cita, līdzīgi kā man. wink_mini.gif

    • BombaLV
      +1

      Ļoti strange izskats , + scissor switches nav no labākajiem ...

      Es pats pēc 2 dienām saņemšu savu jauno klaviatūru tad padalīšos ar atsauksmēm par to .

    • lvmazaafakaa
      0

      Izskatās kinda nice, bet man īsti nepatīk zemās pogas, pats lietoju mebrānas a4tech bloody, savā laikā pirku pa 30 eiriki, patikama klaviatūra, un par šķidrumiem var neuztraukties, jo ir novadītāji.