postotajs miniblogs

  • postotajs
    0

    Pēc darba likuma, uzrakstot atlūgumu pārbaudes laikā ir jaatstrādā 3 darba dienas pēc atlūguma uzrakstīšanas?

    • Ptha
      0

      Pēc darba līguma noteiktām dienām!

    • postotajs
      0

      Pats meklētu likumi.lv, bet caur telefonu neērti. Varbūt kāds var iemest linku un precīzu pantu?

    • Lv Zakis
      0

      Uzraksti atlūgumu. 3 nākamās dienas ir jānostrādā un viss.

    • Hidden driver
      -4

      No pilnīgi visām vietām, kur esmu strādājis, ja tu uzraksti atlūgumu, tur iet prom jau ar to dienu JO tevi neviens nevar piespiest iet uz darbu tās atlikušās dienas.

      • Shattred
        0

        Universāli pārbaudes laikā, uzsākot darba attiecību beigšanu, darba devējs var prasīt atstrādāt Līdz trīs darba dienām, protams ar atalgojumu. Tajā pašā laikā "līdz" nozīmē, ka darba devējs var lūgt atstāt darba vietu uzreiz attiecoties uz kādu smagu pārkāpumu, kuru Tu būtu veicis, vai beigt darbu līdz ar darbu dienas vai laika beigšanu.
        No tā izejot, ja tu uzraksti atlūgumu, kur lūdz beigt darba attiecības līdz ar tās pašas dienas beigām, tad darba devējs var būt pretim nākošs un piekrist tevi palaist uzreiz, bet viņš var pieprasīt vēl trīs dienas atstrādāt.
        Viss arī atkarīgs no līguma. Ja līgumā ir atrunāts, ka nevar piespiest atstrādāt vairāk par 2 dienām, tad tas tā ir.
        Protams ir visādi blakus un apkārt ceļi, kuri tev var samazināt maksimālās trīs dienas līdz vienai vai pat nullei. Slimības lapa noteikt nav tā..
        Piemēram, ja ir atrast nākamais darbs, tad ir tā, ka nodarbināto tiesības (laikam tur šis brīnums bija..) nāk tavā palīdzībā, ka tevi jālaiž uzreiz, jo tev ir nodrošināta nākamā darba vietā. Protams, izņēmumi ir iepriekš noteikt grafiks, kuram tavā vietā nebūtu aizstājējs vai piemēram, ja strādā kādā no 112 sazvanāmiem dienestiem, tad tev šis arī nepalīdz,..
        Juristi. Zinoši cilvēki savās jomās, kas par tavu ziedojumu tev var palīdzēt.