germs miniblogs

  • germs
    -1



    lets make Latvia great again !

    • PainFoinmr
      0

      I cri

    • lnveritas
      0

      Izklausījās pēc uzlabota PhantomDogMan

    • Wildcat
      +5

      Lets make Latvia ugunsgreks great again

    • Zveraboj
      -2

      Vienalga, kurš nokļūs labajos amatos (saeimas, valdības, citos varas amatos), vairs nedomās par priekšvēlēšanu solijumiem, bet to kā legāli / nelagāli iegūt sev naudu šodienai un nākotnei.
      Jāmaina nodokļu sistēma.

      • MGΡ 🏀
        0

        Ko tur mainīt? Vienkārši nevajag maksāt un problēma atrisināta.

      • Burnsey
        0

        Izklausas pec cilvēka kas raud visos zinu portālos cik valsts ir sudiga bet pats aizcelo uz ārvalstīm pelnīt lielo pikji.. Ohh wait..

        • Zveraboj
          +4

          @Burnsey, Es neraudu, bet kā jebkurš latvietis, kas ir aizceļojis uz svešumu domā mazāk, vai vairāk par atgriešanos.
          Nav jābūt īpaši apdāvinātam, lai saprastu, kas notiek dažādās sfērās.
          Latvijā paceļ minimālo algu, pēc tam lemj par tās samazināšanu facepalm.gif Ok, nesamazināja, bet tā pat, kur prāts ar vienu roku dot, ar otru ņemt atpakaļ. Minimālās algas pielikums 3 gadus nemainīgs - 0 (no 2011 līdz 2013). Katru gadu tas paceļās par 10 EUR (no 2015 - līdz 2017). Nopietni???
          http://www.vid.lv/minim257l257-alga.html
          Viss pārējais nepadārdzinās? Veikalos produktiem cenas aug, patēriņu preces aug, sadzīves pakalpojumu izmaksas aug, šādi var turpināt vēl un vēl.
          Tas pats VID, grib skaitīt katru kapeiku, ko es ārzemēs nopelnu, pēc tam vēl domā kā no tās naudas iegūt sav labumu...
          Bija viens gadījums (ne man):

          Citāts:
          Pirms gadiem 5 JAU bija atgadījums, ka mammai(kurai ir tas pats uzvārds) pārskaitīju tolaik ekvilalenti 5000LS – kā dāvanu uz 50 gadu jubileju, jaunu lietotu auto iegādei(2.5 – 3tūkst. LS) un atlikusī summa būtu mājas remontam. Piektdien pārskaitīju un zinot to ka nauda 2-3darba dienās pārskaitās, mamma Ceturtdien gāja uz banku izņemt lai varētu braukt pēc jaunā auto, a tur viņu notur tādu, kā reālu noziedznieku pat apsargs atnāca pastavēt blakus un galvenā filiāles operatore teica, ka ir ienakuši lieli, ”nezināmas izcelsmes” naudas līdzekļi(kaut vai sūtiju no SAVA bankas konta ārzemēs, kuram uzrādās tas pats uzvārds u.t.t.), konts ir iesaldēts un ziņa nodota VIDam! Lai ar viņiem kontaktējas….
          Beigu beigās pēc papīru kaudzēm, man zvanot no ārzemēm vidam un kā tādam skolniekam jāatskaitās no kurienes nauda u.t.t. mobīlo telefona reiķins tuvu pie 100€ tanī mēnesī(parasti reiķins ap 40€), ļoti daudz nervu šūnas un SAVA brīvā laika 3 nedēļu garumā, vids ‘akceptēja,’ naudas legalitāti, ‘atsaldēja’ kontu un naudu varēja lietot.
          Mammas banka – Swedbank, bet nu tam jau nav nozīmes.
          Tagad TIKAI naudu, kā tāds bandīts lidinu savējiem ar kādu pazīstamu cilvēku aploksnītē, skaidrā! NEKAD MŪŽĀ vairs caur banku neuzrādīšu TIEM MUĻĶIEM!!!


          Latvieši, kas dzīvo ārzemēs katru gadu sūta ievērojamas summas saviem radiniekiem, uz mājām, tādā veidā palīdz Latvijas ekonomikai (Bankas dati, www.bank.lv) gandrīz 600 miljonus eiro gadā.
          Daudziem latviešiem Latvijā palikuši nenomaksāti kredīti un darbs ārzemēs ir reāls veids ir kā dzīvot + nomaksāt tos.
          Daļa latvieši ar savu izglītību, vai pieredzi nevar sev pietiekami nopelnīt, lai izdzīvotu un spiesti domāt par darbu ārzemēs.
          Ar Latvijas algu ir iespējams izdzīvot un NOPELNĪT?
          Jā, ir kas var, bet ir daudzi, kas nevar. Ja lielākā daļa pelnītu + 1000 EUR, tad liela daļa nebrauktu svešumā.

          Es neesmu tas, kurš par kaut ko bļaustās. Vnk kretinē Valsts attieksme pret parastajiem iedzīvotājiem, jo izmaiņas, ko pieņem maz tiek domāts par uzlabojumu kopumā. Paši sev saliek algas ar X000, + prēmijas un valstī viss ir kārtībā facepalm.gif
          Ārzemēs nemaksā lielo piķi, bet normālu samaksu, kādam tam ir jābūt. Tāpat darbi ir dažādi un katrs pēc savām spējām.
          Daudziem tajā skaitā arī man nerodās velme braukt atpakaļ, jo skaidri zināms, ka to, ko ārzemēs nopelnu un varu atļauties, Latvijā strādājot nevarētu.

    • Laciz
      0

      Blad, tas vēzis...
      Žēl paliek, ka dzīvoju ar viņu vienā novadā.