STEAM

• davids11
    0

Kāds man nevar palīdzēt ari šo problēmu, es uzrakstīju arī supportam bet viņi man neatbild
    https://prntscr.com/27oinz

• Alt Child
      0

Pārinstelē visus redistus
      iespējams kļūda ar DirectX or smth

• PainFoinmr
    0

Bundle keys ir derīguma termiņš? Jo man tikko viena nedarbojās, kuru es 100% zinu, ka neesmu lietojis/pārdevis.

• Worst
      +1

Ja nedarbojas, raksti supportam, viņi parasti pārbauda un iedod jaunu, ja ir problēmas.

• PainFoinmr
        0

Un kā lai es viņiem pierādu, ka es to key neesmu lietojis? (Bet paga, kādam supportam? Steam? Viņi vai tad palīdz ar keys?)

• Worst
          +1

HB supportam. Un jā, palīdz ar keys. Viņi jau var paskatīties, kur izmantots key, un vai vispār ir izmantots key.

• Saullēkts
      0

Fuck my life. Nevarēju paciesties... State of Decay atlaide... Nopirku pirms 2 ned. pa 14... Nu nekaaaaas ) Kādam līdzīgi gadījumi ? biggrin_mini2.gif

• Brushie
        0

Nopirku aizvakar csgo pa 5 eiro un tgd maksā 2,74 sad_mini.gif

• Jānis
      0

Kāds zin pa cik keyiem pārdeva cs:go pirms atlaidēm?

• Jānis
        0

@shevijs @Cauzey

• Worst
        0

Nedomāju, ka ir jēga kaut ko ņemties, jo vēl nāks Winter sale un tad ātrākais, kad varēsi pārdot giftu pa normālu atslēgu daudzumu būs nākošgad pirms pavasara izpārdošanas.

• Jānis
          0

Nu jā, nebiju iedomājies.

• lemonwave🍋
      0

Nopirku CS:GO. CS gan nav spēlēt kopš augusta, bet laikam jāuzspēlē atkal. Pēdējo reizi GO spēlēju, kad bija for free divas dienas, kaut kāds maijs or so. Khe, khe.

• SkitsVicious
      0

Kurš veids jāizvēlas, lai nopirktu L4D2 ar karti? WebMoney, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Paypal?

- 1 - 2 - 3 - ... - 193 - 194 - 195 - ... - 293 - 294 - 295 -