STEAM

• EsmuJauniņais
    0

Kāds nevēlas pēc 30 min uzspēlēt Left 4 Dead 2, esam jau pagaidām divi cilvēki, varbūt kāds grib piebiedroties!

• Worst
      0

Mēs ar manuel varētu pievienoties. Vakar laikam izgājām trešo misiju, tātad sāktu no ceturtās.

• EsmuJauniņais
        0

Tikko rakstīju manuelam, viņš neatbild, labi, pasaki savu steam niku!

• Worst
          0

KretiinsWorst

• PainFoinmr
      +1

http://www.dlh.net/en/register un saņemat Enclave key par brīvu!

• Jānis
        +1

Lago vai vispār neiet iekšā.

• Kurbads
          +1

Šis.

• PainFoinmr
          +1

Lago. Man paņēma ~30 minūtes.

• Danalabi
      0

Chau. Vai kads var man nopirkt CS:GO un es jums nakamnedel ieskaitishu 7eur steam walleta?

• PainFoinmr
        +2

Tu piedāvā maksāt 2.5 reizes vairāk? Kur ir āķis?

• Danalabi
          0

Nu ka. Man tagad nav naljika un es nenormali gribu to speeli. Naudu man mamma dos 1 dien tapec vareshu ieskaitiit...

• Swarley
        0

Man vajadzētu kāda palīdzību, bet neviens man neuzticēsies un es pats nezinu kam uzticēties. biggrin_mini2.gif

• davids11
      0

Kāds man nevar palīdzēt ari šo problēmu, es uzrakstīju arī supportam bet viņi man neatbild
      https://prntscr.com/27oinz

• Alt Child
        0

Pārinstelē visus redistus
        iespējams kļūda ar DirectX or smth

• PainFoinmr
      0

Bundle keys ir derīguma termiņš? Jo man tikko viena nedarbojās, kuru es 100% zinu, ka neesmu lietojis/pārdevis.

• Worst
        +1

Ja nedarbojas, raksti supportam, viņi parasti pārbauda un iedod jaunu, ja ir problēmas.

• PainFoinmr
          0

Un kā lai es viņiem pierādu, ka es to key neesmu lietojis? (Bet paga, kādam supportam? Steam? Viņi vai tad palīdz ar keys?)

• Worst
            +1

HB supportam. Un jā, palīdz ar keys. Viņi jau var paskatīties, kur izmantots key, un vai vispār ir izmantots key.

• Saullēkts
        0

Fuck my life. Nevarēju paciesties... State of Decay atlaide... Nopirku pirms 2 ned. pa 14... Nu nekaaaaas ) Kādam līdzīgi gadījumi ? biggrin_mini2.gif

• Brushie
          0

Nopirku aizvakar csgo pa 5 eiro un tgd maksā 2,74 sad_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 193 - 194 - 195 - ... - 294 - 295 -