STEAM

• HenrihsT!
    0

Arī steams neiet?

• Jānis
      0

Yep, jau apnika.. neko nevaru paspēlēt.. :-(

• Cordell
      0

Man arī neiet. :/

• Reaktors
      0

Neiet sad_mini.gif

• shevijs
    0

Laikam tikai Steam supports var iedot pirmo linku no googles, kur pilnīgi nekas nav izskaidrots par to, ko es prasīju, pat ja es sūtot jautājumu supportam speciāli piekodināju, lai neliek randomus oficiālos linkus, kurus es sen jau 10 reizes esmu pārlasījis, b**ģ.

• RolX
      0

Nu to domā supportam ir burvju nūjiņa ko novicināt, lai atrisinātu tavu problēmu?

• Shattred
      0

Tu neesi vienīgais ar savu problēmu, tādēļ viņiem ir automātiski jau samācīts ka dos savus linkus.
      Mēģini paskaidrot, ka esi kā piecgadīgs autists, kurš neko nesaprot no tā link; lai sūta citus linkus vai paši paskaidro.

• shevijs
      0

Viņiem vienkārši būtu jāizstāsta CS:GO cooldown sistēme, manā gadījumā jautāju kā tieši notiek resetošana jeb samazināšana...

• PainFoinmr
    0

Pēc jūsu domām, kāda nākotnē būs nozīme steam līmenim? Jau šajā summer sale, community choice varēja izvēlēties tikai cilvēki sasnieguši 5. līmeni. Man pašam tagad ir 10. līmenis, un es nezinu, vai man turpināt krāt kartiņas, lai iegūtu labāku līmeni, vai visas tās notirgot pret spēlēm.

• shevijs
      0

Chedburnam jau 138 līmenis =D

• Mahjarrat
      0

Es piemēram augstāk par 10 pašlaik negribu.

Pašlaik tikai steam līmenis lielāks par 10, dod iespēju spotlight'ot dažādas lietas.

• Worst
      0

Man ir pie vienas vietas tie līmeņi, galvenais, ka varu paspēlēt spēles.

• Mahjarrat
      0

Ko jūs darat ar savām steam cards? Es vācu tikai savām mīļākajām spēlēm un pārējās tirgoju.

Varbūt kāds grib samainīt man nederīgās kārtis pret citām?

• Rufus
        -1

Nezinu, atstāju pūt.Vēlāk pārdošu.

• Niggah
        0

Man tikai dažas ir. Gribu savākt kkādu to killing floor badge, citu īsti neko nemaz nevaru.

• PainFoinmr
        0

https://exs.lv/steam/forum/1pooh

Interesē kaut kas?

• PainFoinmr
        0

Kā dabūt booster pakas? Man neko nespēlējot šorīt viena tika iedota.

• Niggah
          0

A kā ar tiem card drops. Man 5/10 cards ir, bet tagad jau kādu laiciņu nekā :/ Viņas pēc kaut kāda random laika atkal iedos, vai man speciāli kas jādara?

• PainFoinmr
            0

Vairāk nedabūsi, ja nedabūsi booster paku. Lai dabūtu atlikušās 5, tev ir tās jāpērk/jāsamaina.

• PainFoinmr
        0

Tirgoju kārtis!

http://www.steamtrades.com/forum/WTHD1/hcards-wcards

- 1 - 2 - 3 - ... - 227 - 228 - 229 - ... - 294 - 295 -