STEAM

• PainFoinmr
    0

Man ir Serious Sam 2 90% off kupons. Samainītu pret jebkādu bunduļu spēļu kodu/spēli vai 2 kartiņām no spēlēm, kas man ir.

• PainFoinmr
      0

Man ir divi šādi kuponi jau. Vai pirkšana strādā tā, ka es izmantoju vienu kuponu un no atlikušās summas tiek atņemts otrs kupons?

• PainFoinmr
      0

Man ir arī Serious Sam HD: The first encounter - 90% off kupons. Arī to atdošu pa augstāk minēto samaksu.

• Horohoro
    -1

https://www.humblebundle.com

ja nu kāds vēl nav lietas kursā.

1$ = sr2, sr3, risen 2, sacred 2 key.

~5$ = deal island + sr3 dlc.

25$ = Dead island riptide.

• Brushie
      0

Jāparādās vēl spēlēm, tad varbūt arī paķeršu.

• Niggah
    0

Rādās ka nevaru nopirkt marketā card, jo neesmu pirms tam veicis pirkumus, tikai kopā viņi ir bijuši kādi 7 -.-

Man tie pirkumi bija obligāti jāizdara caur steam wallet?

• shevijs
      0

Tur vienīgais noteikums ir, ka jābūt Steam guardam 15 dienas ieslēgtam.

• Niggah
        0

Kā to izdarīt? Gribēju sākt veidot kf badge, bet laikam nāksies vēl pagaidīt :/

• shevijs
      0

Steam > Settings > Security status.

• HenrihsT!
      0

Arī steams neiet?

• Jānis
        0

Yep, jau apnika.. neko nevaru paspēlēt.. :-(

• Cordell
        0

Man arī neiet. :/

• Reaktors
        0

Neiet sad_mini.gif

• shevijs
      0

Laikam tikai Steam supports var iedot pirmo linku no googles, kur pilnīgi nekas nav izskaidrots par to, ko es prasīju, pat ja es sūtot jautājumu supportam speciāli piekodināju, lai neliek randomus oficiālos linkus, kurus es sen jau 10 reizes esmu pārlasījis, b**ģ.

• RolX
        0

Nu to domā supportam ir burvju nūjiņa ko novicināt, lai atrisinātu tavu problēmu?

• Shattred
        0

Tu neesi vienīgais ar savu problēmu, tādēļ viņiem ir automātiski jau samācīts ka dos savus linkus.
        Mēģini paskaidrot, ka esi kā piecgadīgs autists, kurš neko nesaprot no tā link; lai sūta citus linkus vai paši paskaidro.

• shevijs
        0

Viņiem vienkārši būtu jāizstāsta CS:GO cooldown sistēme, manā gadījumā jautāju kā tieši notiek resetošana jeb samazināšana...

• PainFoinmr
      0

Pēc jūsu domām, kāda nākotnē būs nozīme steam līmenim? Jau šajā summer sale, community choice varēja izvēlēties tikai cilvēki sasnieguši 5. līmeni. Man pašam tagad ir 10. līmenis, un es nezinu, vai man turpināt krāt kartiņas, lai iegūtu labāku līmeni, vai visas tās notirgot pret spēlēm.

• shevijs
        0

Chedburnam jau 138 līmenis =D

• Mahjarrat
        0

Es piemēram augstāk par 10 pašlaik negribu.

Pašlaik tikai steam līmenis lielāks par 10, dod iespēju spotlight'ot dažādas lietas.

• Worst
        0

Man ir pie vienas vietas tie līmeņi, galvenais, ka varu paspēlēt spēles.

- 1 - 2 - 3 - ... - 226 - 227 - 228 - ... - 293 - 294 - 295 -