STEAM

• HenrihsT!
    0

Omg nokavēju cs:go 50% atlaidi, vai tuvākajā mēnesī varētu atkal būt atlaide?

• S J
      0

Protams, ka būs.

• HenrihsT!
        0

Bet kad gribēju zināt, pa mēnesi ilgāk negribas gaidīt.

• Earthquake
      0

Ejot csa man parādās šis - Failed to initalize authentication iterface. Exiting...
      Ko es daru nepareizi ? biggrin_mini2.gif

• Mahjarrat
        0

Viņš nevar ielādēt Autentifikācijas Interfeisu. Drošvien nav tava vaina.

• Earthquake
          0

Un kā lai es tagad spēlēju cs ?

• Earthquake
        0

Pamēģināšu rr steam

• slowhands
      0

Ir 4 css un 4 go gifti. Gribu tf2 keys vai refined metals. 1 GO - 4 keys vai 15 refined metals. 1 CSS - 3 keys vai 12 refined metals.
      Protams, varat piedāvāt citas spēles, bet no citām spēlēm, šobrīd esmu ieienteresēts iekš Killing Floor bundle!

Ja ļoti gribi šo spēli, vari iepostot linku uz savu inventory un apskatīšo, kādos itemos, giftos esmu ieinteresēts. Vairāk tiecos uz Genuine itemiem, Vintage. Protams, crafted (tradable) itemi arī der. Ja vēlies piedāvāt parastus itemus no tf2, tad atceries, ka 2 itemi ir 1 scrap metals. 3 scrap ir 1 reclaimed, 3 reclaimed ir 1 ref. Tātad, sareizini!

• pachy
        0

Iepērkot css tak jāgaida 30 dienas lai varētu trade.. Vai arī tu citādi dabūji ?

• alberts00
          0

Um, no kurienes tev tāda informācija?
          Ja nemaldos tas ir tikai tādā gadījumā, ja tev nav Steam Guard un neesi neko pēdējā laikā pircis.

• slowhands
          0

@alberts00 taisnība! Tikai man, tas pēdējo x bija, kad nopirku 1. spēli! Ja esi iegādājies kaut ko pēdējā gada laikā un aktivizējis - un ir daudz spēles jau, library, tad acc tiek uzskatīts par drošu, un nekādām problēmām nevajadzētu būt!

• RolX
        0

Šeit kāds district 187 spēlētājs ir atrodams?

• S J
        0

Kādēļ Steam uz linux ir tādas sāpes (un kā visas tās pakas nobliezt ar vienu komandu)?
        svens@localhost ~/Downloads $ steam
        Package jockey-common needs to be installed
        Package libgl1-mesa-dri:i386 needs to be installed
        Package libgl1-mesa-glx:i386 needs to be installed
        Running Steam on linuxmint 14 64-bit
        STEAM_RUNTIME is enabled automatically
        Error: You are missing the following 32-bit libraries, and Steam may not run:
        libGL.so.1
        Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1360379549_client)
        Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1360379549_client)
        svens@localhost ~/Downloads $ sudo apt-get -f install jockey-common libgl1-mesa-dri:i386 libgl1-mesa-glx:i386
        [sudo] password for svens:
        Reading package lists... Done
        Building dependency tree
        Reading state information... Done
        You might want to run 'apt-get -f install' to correct these:
        The following packages have unmet dependencies:
        jockey-common : Depends: python-xkit (>= 0.5.0) but it is not going to be installed
        Recommends: nvidia-common (>= 1:0.2.36)
        libgl1-mesa-dri:i386 : Depends: libdrm-intel1:i386 (>= 2.4.38) but it is not going to be installed
        Depends: libdrm-nouveau2:i386 (>= 2.4.34) but it is not going to be installed
        Depends: libdrm-radeon1:i386 (>= 2.4.31) but it is not going to be installed
        Depends: libdrm2:i386 (>= 2.4.3) but it is not going to be installed
        Depends: libllvm3.1:i386 but it is not going to be installed
        libgl1-mesa-glx:i386 : Depends: libdrm2:i386 (>= 2.3.1) but it is not going to be installed
        Depends: libglapi-mesa:i386 (= 9.0-0ubuntu1) but it is not going to be installed
        Depends: libx11-xcb1:i386 but it is not going to be installed
        Depends: libxcb-glx0:i386 (>= 1.8) but it is not going to be installed
        Depends: libxdamage1:i386 (>= 1:1.1) but it is not going to be installed
        Depends: libxfixes3:i386 but it is not going to be installed
        Depends: libxxf86vm1:i386 but it is not going to be installed
        Recommends: libtxc-dxtn-s2tc0:i386 but it is not going to be installed
        steam:i386 : Depends: xterm:i386 or
        gnome-terminal:i386 but it is not going to be installed
        E: Unmet dependencies. Try 'apt-get -f install' with no packages (or specify a solution).
        svens@localhost ~/Downloads $ sudo apt-get -f install jockey-common libgl1-mesa-dri:i386 libgl1-mesa-glx:i386

• S J
          0

Lol nvm es nemāku lasīt

• S J
        0

Ja es krievu veikalā nopirkšu CSS (74 rubļi/1.28 lati), spēle būs angliski? Un vai vispār to ar karti/PayPal var?

• S J
          0

@alberts00

• alberts00
          0

Ar karti un PayPal nevar, ir citas metodes, ja nemaldos Valves spēlēs nav lokalizētas, tātad varēsi izvēlēties valodu.

Kā arī no Latvijas IP to neizdarīsi.

• S J
            0

Ehh. Tu varētu dabūt? Es 2 EUR uz PayPal aizskaitītu. :/

- 1 - 2 - 3 - ... - 254 - 255 - 256 - ... - 293 - 294 - 295 -