STEAM

• Jānis
    0

Cik daudz te ir aktīvu TF2 spēlmaņu?

• Cordell
      0

Spēlēju tikai Parkour Fortress

• Jānis
        0

Joprojām, un tev nav apnicis?

• Stoned
        0

Butu lielaks HDD tad lejupieladetu jaatrod vecais 160GB HDD, tad varbut pievienosos.

• Jānis
        0

Ielikšu arī šeit, ja nu kāds nav tf2 grupā.
        http://tf2r.com/kedeix3.html
        Gl..

• Jānis
          0

Babump

• Athe
          0

Kas tas tāds ir? kkāda genuine pistoles giveaways? viņai ir kāda vērtība?

• Jānis
            0

Par vērtību īsti nezinu.

• HenrihsT!
        0

Omg nokavēju cs:go 50% atlaidi, vai tuvākajā mēnesī varētu atkal būt atlaide?

• S J
          0

Protams, ka būs.

• HenrihsT!
            0

Bet kad gribēju zināt, pa mēnesi ilgāk negribas gaidīt.

• Earthquake
          0

Ejot csa man parādās šis - Failed to initalize authentication iterface. Exiting...
          Ko es daru nepareizi ? biggrin_mini2.gif

• Mahjarrat
            0

Viņš nevar ielādēt Autentifikācijas Interfeisu. Drošvien nav tava vaina.

• Earthquake
              0

Un kā lai es tagad spēlēju cs ?

• Earthquake
            0

Pamēģināšu rr steam

• slowhands
          0

Ir 4 css un 4 go gifti. Gribu tf2 keys vai refined metals. 1 GO - 4 keys vai 15 refined metals. 1 CSS - 3 keys vai 12 refined metals.
          Protams, varat piedāvāt citas spēles, bet no citām spēlēm, šobrīd esmu ieienteresēts iekš Killing Floor bundle!

Ja ļoti gribi šo spēli, vari iepostot linku uz savu inventory un apskatīšo, kādos itemos, giftos esmu ieinteresēts. Vairāk tiecos uz Genuine itemiem, Vintage. Protams, crafted (tradable) itemi arī der. Ja vēlies piedāvāt parastus itemus no tf2, tad atceries, ka 2 itemi ir 1 scrap metals. 3 scrap ir 1 reclaimed, 3 reclaimed ir 1 ref. Tātad, sareizini!

• pachy
            0

Iepērkot css tak jāgaida 30 dienas lai varētu trade.. Vai arī tu citādi dabūji ?

• alberts00
              0

Um, no kurienes tev tāda informācija?
              Ja nemaldos tas ir tikai tādā gadījumā, ja tev nav Steam Guard un neesi neko pēdējā laikā pircis.

• slowhands
              0

@alberts00 taisnība! Tikai man, tas pēdējo x bija, kad nopirku 1. spēli! Ja esi iegādājies kaut ko pēdējā gada laikā un aktivizējis - un ir daudz spēles jau, library, tad acc tiek uzskatīts par drošu, un nekādām problēmām nevajadzētu būt!

- 1 - 2 - 3 - ... - 254 - 255 - 256 - ... - 294 - 295 -