STEAM

• RolX
    0

Šeit kāds district 187 spēlētājs ir atrodams?

• S J
    0

Kādēļ Steam uz linux ir tādas sāpes (un kā visas tās pakas nobliezt ar vienu komandu)?
    svens@localhost ~/Downloads $ steam
    Package jockey-common needs to be installed
    Package libgl1-mesa-dri:i386 needs to be installed
    Package libgl1-mesa-glx:i386 needs to be installed
    Running Steam on linuxmint 14 64-bit
    STEAM_RUNTIME is enabled automatically
    Error: You are missing the following 32-bit libraries, and Steam may not run:
    libGL.so.1
    Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1360379549_client)
    Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1360379549_client)
    svens@localhost ~/Downloads $ sudo apt-get -f install jockey-common libgl1-mesa-dri:i386 libgl1-mesa-glx:i386
    [sudo] password for svens:
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state information... Done
    You might want to run 'apt-get -f install' to correct these:
    The following packages have unmet dependencies:
    jockey-common : Depends: python-xkit (>= 0.5.0) but it is not going to be installed
    Recommends: nvidia-common (>= 1:0.2.36)
    libgl1-mesa-dri:i386 : Depends: libdrm-intel1:i386 (>= 2.4.38) but it is not going to be installed
    Depends: libdrm-nouveau2:i386 (>= 2.4.34) but it is not going to be installed
    Depends: libdrm-radeon1:i386 (>= 2.4.31) but it is not going to be installed
    Depends: libdrm2:i386 (>= 2.4.3) but it is not going to be installed
    Depends: libllvm3.1:i386 but it is not going to be installed
    libgl1-mesa-glx:i386 : Depends: libdrm2:i386 (>= 2.3.1) but it is not going to be installed
    Depends: libglapi-mesa:i386 (= 9.0-0ubuntu1) but it is not going to be installed
    Depends: libx11-xcb1:i386 but it is not going to be installed
    Depends: libxcb-glx0:i386 (>= 1.8) but it is not going to be installed
    Depends: libxdamage1:i386 (>= 1:1.1) but it is not going to be installed
    Depends: libxfixes3:i386 but it is not going to be installed
    Depends: libxxf86vm1:i386 but it is not going to be installed
    Recommends: libtxc-dxtn-s2tc0:i386 but it is not going to be installed
    steam:i386 : Depends: xterm:i386 or
    gnome-terminal:i386 but it is not going to be installed
    E: Unmet dependencies. Try 'apt-get -f install' with no packages (or specify a solution).
    svens@localhost ~/Downloads $ sudo apt-get -f install jockey-common libgl1-mesa-dri:i386 libgl1-mesa-glx:i386

• S J
      0

Lol nvm es nemāku lasīt

• S J
    0

Ja es krievu veikalā nopirkšu CSS (74 rubļi/1.28 lati), spēle būs angliski? Un vai vispār to ar karti/PayPal var?

• S J
      0

@alberts00

• alberts00
      0

Ar karti un PayPal nevar, ir citas metodes, ja nemaldos Valves spēlēs nav lokalizētas, tātad varēsi izvēlēties valodu.

Kā arī no Latvijas IP to neizdarīsi.

• S J
        0

Ehh. Tu varētu dabūt? Es 2 EUR uz PayPal aizskaitītu. :/

• shevijs
      0

Man vienīgajam no Steama ir pazudušas Bonda spēles kā Blood Stone un 007 Legends!?

• slowhands
        0

Pag.. No library vai Store? Library jābūt, ja store nav!!!

• shevijs
          0

Pircis neko vēl nebiju, bet ļoti kārojās paņemt Blood Stone, kaut kad pasen biju ticis pie drauga kompja uzspēlēt, tagad ar jauno v-karti patiešām gribētos izspēlēt. Vai tās visas spēles ir arī sagaidāmas atpakaļ Steam Stora?

• slowhands
            0

Nē! Bāc, es tieši arī esmu dusmīgs.
            Var sagaidīt atpakaļ, var arī nesagaidīt. Viss ir atkarīgs no developer'a, vai pagarinās līgumu. Izskatās, ka līgums ir lauzts! Man tā ir bijis ar 1.mo Mafia daļu, Blur, u.t.t. Bāc, kā es to varēju palaist garām? Ja Tev tagad būtu inventory tā spēle, zini kāda viņai vērtība būtu treidojoties? Es tā, pirms pus gada, par pirmo Mafia daļu saņēmu MW3! biggrin_mini2.gif

• Kurbads
      0

Sveiki! Varat palīdzēt? Vienam draugam, kad viņš pērk spēli, parādās šāds teksts:

Citāts:
      Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.

Kas varētu būt par problēmu?

• S J
        0

Tas nozīmē, ka viņš maksā ar kautkādu krāmu, nevis normālu karti. (Visa Electron/Maestro)

• Kurbads
          0

Viņam ir Visa

• S J
            0

VISA Classic?

• slowhands
        +1

Death Rally spēles izloze EXS.LV biedriem:
        http://www.steamgifts.com/giveaway/yNo8g/death-rally

Jābūt EXS.LV steam grupas biedram ( https://steamcommunity.com/groups/exs_lv ) un Jābūt steam kontam vismaz 100$ vērtam!

Veiksmi visiem!

• lvmazaafakaa
          0

Nav 100$ vērts konts. gf

• Jānis
          0

Im in

• Jānis
            0

Tajā grupā var tikt jebkurš?

- 1 - 2 - 3 - ... - 255 - 256 - 257 - ... - 294 - 295 -