STEAM

• Mr Raccoon
    0

DAYUM! Vēl tikai 1h cs 1.6 pa 1.99 eiro.
    FFS nokavēju visu.

• S J
      0

Es nepirkšu, jo man to krāmu nevajag. (1.6)

• Brushie
        0

1.6 ze best lul

• Rifelz
    +1

Izlozēju vienu no saviem steam akountiem, došu līdzi ar visu cd-keyu un pārējo info, nebūs nekāds scambacks. Noteikumi tādi Piesakies un apraksti kāpēc tev viņš būtu noderīgs, vajadzīgs. Izlozēšu kad būs vismaz 20 cilvēki pieteikušies. Spēļu nav naudz, bet nu priekš pirmās izlozes būs okei. Uzreiz saku ka šī nebūs vienīgā izlozes no manas puses.

• Kurbads
      -1

Labprāt iegūtu šo akountu, tāpēc, ka man nav kartes ar kuru nopirkt spēles un dators arī nav no tiem labākajiem, kas pavilku uberkrutas spēles un ar šīm spēlēm, kas jau ir uz acc, man pilnībā pietiktu izklaidēt sevi, kad nav ko darīt.

• Thzaarcow
      -1

Derētu iegūt šo acc,jo jau sen esmu gribējusi spēlē hf un pamēģināt rocochet.

• lakrica
        -1

Jau ilgu laiku spēlēju daudz spēles ''neoficiāli'' piem. to pašu cs1.6 .
        Esmu ļoti liels cs piekritējs un bieži spēlēju hl ar draugiem forffun.
        Bet daudzās sacensībās tevi bec steam cs nelaiž, tev paceļās reeting zināmā mērā.
        Es būtu ļoti pateicīgs ja mums izdotos vienoties. biggrin_mini2.gif skype citrons007 steam lvlakrica

• Thzaarcow
      0

https://9gag.com/gag/6264441 meh,maybe its true?

• lakrica
      -1

Ja kāds vairs nespēlē cs 1.6 un viņam ir steams.
      Atdodat to man vai arī es jūs nogalināšu kamēr guļat! skype citrons007

• slowhands
      0

EXS STEAM GRUPA!
      Man radās tāda kā ideja, jeb jautājums. Kādēļ nekas nenotiek? Ja esat pa slinku vai kā, es varu palīdzēt ar steam grupu un aktivitāti tajā.
      Jums ir viena no lielākajām gaming komūnām, kurā informācija plūst ātri. Un domāju, katram jaunumam arī exs.lv steam grupā vajadzētu parādīties (domāju, linkiem uz jaunumiem). Tāpat ar konkursiem, diskusijām un visu pārējo. Bieži sēžu kādā spēlē un steam in-game konsulē sēžu un caur web browser steam ņemos pa adrsēm. Tā es daru un noteikti neesmu vienīgais. Daudzām grupām, kurās esmu pieteicies rādās bieži announcments par konkursiem, uzspiežu un, ja nav ko darīt - piedalos.
      Plus, exs'am tēlu arī tas uzlabotu.
      Tas mans ieteikums.
      @Viesty ja ir ar mieru, varu palīdzēt ar sakārtošanu, tikai, lai padod ziņu te caur PM!

- 1 - 2 - 3 - ... - 259 - 260 - 261 - ... - 293 - 294 - 295 -