Ierakstot šeit ir iespēja dabūt dota 2 giftu.
STEAM
- 0
shevijs 08.01.2013. 15:37 teica:
Aptauju netaisīju, bet šeit neko rakstisku tā arī neredzēju. Kā tad jums ir ar Steam aplikāciju?
Pašam telefona ir, esmu izmantojis 2 reizes, vairāk nemaz nav bijusi vajadzība, pati aplikācija ērta un parocīga.- 0
Mahjarrat 08.01.2013. 16:56
Aplikācija ir awesome. Oktobrī, ieskaitīja stīpu, bija palikušas pāris stundas līdz akcijas beigām, un caur aplikāciju nopirku spēli.
- 0
shevijs 08.01.2013. 09:42 teica:
Lai nav lieki jākačā un jāpārbauda, tad GTA IV req Steamā ir minimālie vai ieteicamie? Ar nedaudz jaudīgāku kompi nekā req varēs spēlēt?
Un The walking Dead ar 2GB ramu var spēlēt?
- +1
Rifelz 06.01.2013. 22:14 teica:
Izlozēju vienu no saviem steam akountiem, došu līdzi ar visu cd-keyu un pārējo info, nebūs nekāds scambacks. Noteikumi tādi Piesakies un apraksti kāpēc tev viņš būtu noderīgs, vajadzīgs. Izlozēšu kad būs vismaz 20 cilvēki pieteikušies. Spēļu nav naudz, bet nu priekš pirmās izlozes būs okei. Uzreiz saku ka šī nebūs vienīgā izlozes no manas puses.
- -1
Kurbads 06.01.2013. 22:20
Labprāt iegūtu šo akountu, tāpēc, ka man nav kartes ar kuru nopirkt spēles un dators arī nav no tiem labākajiem, kas pavilku uberkrutas spēles un ar šīm spēlēm, kas jau ir uz acc, man pilnībā pietiktu izklaidēt sevi, kad nav ko darīt.
- -1
Thzaarcow 06.01.2013. 22:21
Derētu iegūt šo acc,jo jau sen esmu gribējusi spēlē hf un pamēģināt rocochet.
- -1
lakrica 06.01.2013. 22:35
Jau ilgu laiku spēlēju daudz spēles ''neoficiāli'' piem. to pašu cs1.6 .
Esmu ļoti liels cs piekritējs un bieži spēlēju hl ar draugiem forffun.
Bet daudzās sacensībās tevi bec steam cs nelaiž, tev paceļās reeting zināmā mērā.
Es būtu ļoti pateicīgs ja mums izdotos vienoties.skype citrons007 steam lvlakrica