STEAM

• Thzaarcow
    0

https://9gag.com/gag/6264441 meh,maybe its true?

• lakrica
    -1

Ja kāds vairs nespēlē cs 1.6 un viņam ir steams.
    Atdodat to man vai arī es jūs nogalināšu kamēr guļat! skype citrons007

• slowhands
    0

EXS STEAM GRUPA!
    Man radās tāda kā ideja, jeb jautājums. Kādēļ nekas nenotiek? Ja esat pa slinku vai kā, es varu palīdzēt ar steam grupu un aktivitāti tajā.
    Jums ir viena no lielākajām gaming komūnām, kurā informācija plūst ātri. Un domāju, katram jaunumam arī exs.lv steam grupā vajadzētu parādīties (domāju, linkiem uz jaunumiem). Tāpat ar konkursiem, diskusijām un visu pārējo. Bieži sēžu kādā spēlē un steam in-game konsulē sēžu un caur web browser steam ņemos pa adrsēm. Tā es daru un noteikti neesmu vienīgais. Daudzām grupām, kurās esmu pieteicies rādās bieži announcments par konkursiem, uzspiežu un, ja nav ko darīt - piedalos.
    Plus, exs'am tēlu arī tas uzlabotu.
    Tas mans ieteikums.
    @Viesty ja ir ar mieru, varu palīdzēt ar sakārtošanu, tikai, lai padod ziņu te caur PM!

• shevijs
    0

Nav ne mazākās nojausmas, bet iespējams var dabūt Metro 2033.

M4P7I-VR06M-F76NM

• Janz
    0

Pamanīju Borderlands: GOTY, liekas, ka interesanta spēle varētu būt.
    Kādas ir jūsu atsauksmes, vai ir vērts iegādāties?

• arvo95
      0

Ir ļoti forša spēle, worth every penny.

• Janz
        0

Multiplayer arī ir interesants?

• arvo95
          0

Multiplayer ir praktiski tas pats, kas singleplayer, tikai ar draugiem. Jā, ir diezgan forši.

• slowhands
    0

Tikko notreidoju savu BLUR pret The Sims 3 + Bastion! Kā jums šķiet, labs deals vai nē? Es, nedaudz šaubos, ka pa zemu man!

• Rufus
      0

Sims ir jautra 2h.

• CaptainObvious
        +5

Jautri ir tik igi, kamēr uztaisi baseinu un visus salaid tur iekšā, izņem kāpnes un uzliec paātrinājumu. biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 260 - 261 - 262 - ... - 294 - 295 -