STEAM

• Ralfs154
    0

Steamā tagad gothic 2 gold uz akciju, pats esmu spēlējis trešo un 4. daļu, patika. Vēlos uzzināt vai 2. daļu ir vērts pirkt,(tā ir tikpat intresanta kā 3, grafikas nekož pārāk acīs, kāds storyline?)

• Kārlis
      0

Ja tev ļoti patika ceturtā daļa, tad labāk nošaujies.

• Ralfs154
        0

4.ta'ja daļā man ļoti patika grafiks, bet neizgāju līdz galam, jo storyline likās diezgan pliks, tāpat kā risen 2 un 3.

• Swarley
      0

Lieliski, nopirku spēli, šodien domāju izmēģināt:
      Spēle slēdzas ārā katru reizi, kad mēģinu uzsākt spēli, mainot visu pēc ''google fixiem'' met stulbus application errors, lasu dažus steam reviews un tur cilvēkiem tas pats, iztriekuši naudu un nevar pat paspēlēt. Diezgan nožēlojami, maigi sakot.

• Ralfs.
    0

Jūs kaut ko esat laimējuši tajā gameminer? Es no 2311 giveaway'iem pilnīgi neko... sad_mini.gif

• Silniex
      0

Meh,vispār vairs nekādos giveaways nepiedalos..

• WYM?
      0

Jā, esmu uzvarējis dažas spēles tajā saitē.
      Iesaku piedalīties giveaway ,kuros piedalās mazs cilvēku daudzums. Protams vari piedalīties ,kur piedalās tūkstošiem cilvēku ,bet tur ir maza iespēja ka uzvarēsi kaut ko.

• Brushie
        0

Jā, kad tur vēl bija maz cilvēku, kas piedalās, biju dabūjis kkādu sūdīgu point and click adventure game.

• LvZapte
      0

263b86569ab13fc56f76b237152212ce

Gameminer.ru referal invite smile_mini.gif

• lemonwave🍋
      0

Kas spēlē DayZ roleplay serveros un izklaidējas tā? Labprāt ar kādu/kādiem savāktos un uzspēlētu RP.

• lemonwave🍋
        0

Up. Der arī non-roleplay. Labpŗat uzspēlētu un parunātu ar kādu, kas zin vairāk par DayZ.

• Grey
        0

Uzdāvini DayZ labrāt uzspēlēšu biggrin_mini2.gif
        Jagaida līdz H1Z1 atveries....

• Swarley
          0

u funi m8

• PainFoinmr
      0

Pixeļu pirāti pa 49 centiem - http://www.gameoxy.com/games/Pixel-Piracy

• WYM?
      0

Vēlos nopirkt STEAM Wallet naudu. Izsakat savus piedāvājumus - izvēlēšos labāko piedāvājumu.

• skinnyboy
        0

Man ir cs go skini uz 35-40 € un wallets ap 8€ 2 steam € pret 1 irl€. Lietoju seb banku, piedāvājumu pa pm smile_mini.gif

• WYM?
        0

Droši varat izmantot šo rakstu ,kur piedāvāt savus piedāvājumus ,bet man vairs nevajag STEAM Wallet naudu. Man to vajadzēja iegūt līdz 1. februārim ,tagad jau vairs nevajag.

- 1 - 2 - 3 - ... - 71 - 72 - 73 - ... - 294 - 295 -