Viss par hokeju

• krabz
    0

Šo 6, 7dien ar draugu treniņā vilksim Latvijas izlases kreklus ar sēru lenti.

• Heros
      0

Lai vieglas smiltis vinjam.

Treneris ganjau ari parunas par atgadijumu un bus ari Klusuma bridis kas bus visai neveikls!

• RoyalFlush
      0

Heros, kā tu domāji "visai neveikls"?

• Heros
      0

Nu ja!

• krabz
    0

Psc.
    Aviokatastrofā bojā gājuši "Lokomotiv" hokejisti, iespējams, arī Skrastiņš

R.I.P.

• latvian1111
      0

R.I.P.
      Bet tu esi trešais connie_mini_huh.gif

• Static
      0

Nu stulbums kaut kāds. Kāpēc tieši Skrastiņam vajadzēja pērties uz turieni. cray_mini2.gif

• latvian1111
      0

Izskatās, ka padomju laiku tehnika sākt lūzt. Ne jau pirmā lidmašīna, kas nokrīt no viņu puses pēdējo mēnešu laikā, kā arī tā lielā katastrofa ar kuģi, kurš dažās minūtēs norāva vairākus cilvēkus dzelmē.

• krabz
    0

Šodien ar draugu bijām pamētāt ripas un apskatīties cik mums spēcīgi metieni ir lol_mini.gif Pēc sezonas redzēsim, kāds ir progress smile_mini.gif

Draugam: Plaukstas metiens 84.3km/h
    Šķīliens 96.4km/h

Man: Plaukstas metiens 96.2km/h
    Šķīliens 81.8km/h

• Heros
      0

LOL šķēliens parasti ir stipraks par praukstas!Bet tas laikam kā kuram.Gl sezonā.

• krabz
      0

Pats, pārsvarā, tikai metu pa vārtiem, jo esmu uzbrucējs, bet viņš ir aizsargs.

• Skofilds
      0

Aizsargi spēcīgāki smile_mini.gif

• kaems
    0

Pa ļoti ilgiem laikiem beidzot tiku uz masu slidošanu ar nūjām. Ja pirms 3 - 4 mēnešiem kaut ko vēl varēju un mācēju, tad tagad var atkal sākt no 0. :/ Nu nekas, jāieiet ritmā un jāgaida ziema.

• kaems
    0

Hei, hokejdraugi. Nu es te tā gribēju pajautāt, vai kādam ir kāda atlaide pieejama kādā hokejveikalā? biggrin_mini2.gif Vispār jau neesmu pārliecināts vao vispār tādas eksistē, bet nu anyway...

• krabz
      0

Pārsvarā atlaides var dabūt tikai caur komandu, jeb paziņām, kuri strādā veikalā. Zinu vien to, ka Hokeja Pasaules veikalos, ja palūdz, nelielu atlaidi iedos smile_mini.gif

• kaems
      0

Nu jā, vienkārši ir doma paņemt jaunas slidas un iespējams arī cimdus, bet nu to jau vēl manīs.

• tukumnieks
      0

Cik es zinu man un rodžam ir pieejamas atlaides 10 vai 15 %

• krabz
    0

Izveidoju jaunu tabu - https://exs.lv/group/15/tab/Speletaji

Tie, kuri spēlē ieraksta šeit vai pm komandu, līgu un 1 vai 2 bildes, kur redzams pats. (uz ledus protams crazy.gif )

• tukumnieks
      0

Katru reizi kad redzu rodžu spēlējot sāku domā vai man ir jēga vairs spēlēt, hokeju jo manuprāt labākais kur varu tikt ir vācija biggrin_mini2.gif

• Rõdzhs
      0

Mēs šogad spēlēsim savā starpā. crazy.gif

• tukumnieks
      0

biggrin_mini2.gif atkal atsveicināties biggrin_mini2.gif , šogad sanāks spēlēt ar 6k nūju un 7k lāpstiņu biggrin_mini2.gif tāds klucis tā nūja biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 167 - 168 - 169 - ... - 193 - 194 - 195 -