Viss par hokeju

• Tuc's
    0

Kādi jaunumi ar Gaļimovu? latviešu portālos neko neraskta, bbc/cnn arī neko neatradu. Pēdējais, ko lasīju, ir, ka viņam pārstādīs traheju, bet kad, un kā viņam tagad ir? Baigi interesē. Lai čalim izdodas izdzīvot un atveseļoties =[

• krabz
      0

Slikti, bet stāvoklis stabils.

• Tuc's
      0

Nu tas bija pēdējais ko lasīju, ķip ka stāvoklis stabilzējies, bet jāveic smaga operācija, kur mazas izredzes izdzīvot, bet tomēr ir, jo viņš bija ļoti labā fiziskā formā.

• krabz
      0

+ Viņam paliek labāk smile_mini.gif

• krabz
    0

Manuprāt, labākā bilde no treniņnometnes lol_mini.gif

Pievienotais attēls

• krabz
      0

Jā.

• krabz
      0

Ice Tigers
      16+

• tukumnieks
      0

Sīko nonesi ? biggrin_mini2.gif
      kāda jēga atlocīt slidām mēlītes ?

• Tuc's
    0

Tātad man ir jautājums cilvēkiem, kas nodarbojas ar hokeju. Pašlaik man ir 15 gadi. Hokejā trennējos no 6 līdz 9 gadu vecumam, tad bija problēmas izbraukāt un tā arī beidzu. Tagad ir parādijusies milzīga vēlme atsākt trennēties hokejā, bet ir viena problēma. Kad trennējos mana vājā puse bija slidošana. Pēdējoreiz kad slidoju tas bija ziemā, un nebija diez ko labi :S, bet tajpašālaikā spēlējot Street Hockey ar draugiem, ar skritulenēm slidoju diezgan teicami. Mans jautājums tātad ir tāds, kāds ir laiks, kas būs nepieciešams, lai atjaunotu skillu uz ledus, un vai uzreiz iet trennēties, vai vispirms labāk slidotavā vai ar trenneri patrennēt slidošanu, un vēl cik mūsdienās izmaksā forma, un vai tagad atsākot var vēl kaut ko sasniegt, kvai Latvijas līmenī, vai nav vēl par vēlu. Gribasspēks man tiešām ir daudz, tik daudz es sevi pazīstu.

Paldies jau iepriekš.

• tukumnieks
      0

Varu iedod cilvēka numuru no olaines kas formu pārdod lētāk nekā veikalā.
      slidot prasmi var atjaunos tajās pašās masu slidošanās, papildi slidošanas vingrinājumus, atstumt vienu kāju no otras un kautko tamlīdzīgu.

• Tuc's
      0

^ jaunu?

• tukumnieks
      0

Jā jaunu formu.

• tukumnieks
    0

Cilvēku tagad mocīs sirdsapziņa
    http://aculiecinieks.delfi.lv/news/vestures_...2.d?id=40538135

• krabz
      0

Nabadziņš sad_mini.gif

• ★RTU☆
      0

Tiesam labak vairāk nefotografet vinam! :/

• Static
      0

Tu vari lūdzu atrast linku uz vakardienas filmu par skrastiņu Arhīvā?

• Ridiculus
      0

Man tas pats uz High. Uz Low iet.

• Tuc's
      0

Es jau kādu laiku meklēju, bet nevaru atrast. Kāds var iedot linku uz Loko pedējo spēli LDZ kausā pret Ņeftihimik?

• krabz
    0

• krabz
      0

Kinda negaidīti.

• ★RTU☆
      0

Bija redzets biggrin_mini2.gif ar manu leno netu diezgan labi vareja pamanit ka nak seja virsu biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 166 - 167 - 168 - ... - 193 - 194 - 195 -