Viss par hokeju

• krabz
    0

Nju, bijāt jau uz kāda dīķa uzspēlēt? Es pats ar @kaems un viņa čomu bijām uz Mārupi aizbraukuši vienā vietā, bet nu tur man bik bija overkill sajūta spēlējot ar cilvēkiem, kur dažiem pat ceļsargi nebija biggrin_mini2.gif sad_mini.gif

• Bulldawzer
      0

Tāpēc jau tas ir dīķa hokejs, jo tur nevienam sargus nevajag. biggrin_mini2.gif

• krabz
        0

Ar to es domāju, ka man nebija pārāk interesanti tur pazemot cilvēkus :/

• Bodnieks
      0

Juu, biju uz blakus dīķa, ceturtdien biju viens paslidot un pamētāt pa vārtiem un šodien ar čomu divatā bijām.

• kajapansa
    0

Tikko aizvadiju pirmo terninu ar Martinu Raitumu. Emocijas plust aumalam apr malam un kajas atsaka klausit mani biggrin_mini2.gif

• krabz
      0

Tu tagad Latvijā?

• kajapansa
        0

Ne-e, Raitums tagad spele anglu Elites liga (ja nemaldos, j ankes nav mainijies), un mums ir komanda taja pasa pilseta kur vins tagad spele (Hull Pirates). Un nu sarunaju lai patrene musu komandas vartsargus.

• krabz
          0

Skaidrs. Forši! smile_mini.gif

• Kambyz
    +1

@Rõdzhs bērnībā fucī trenējies? crazy.gif

• pj sk1ll
      0

Redzēju Sportacentraa, skaisti

• krabz
  • kristishs
    0

Skaisti ne?
    Kundrāteka vietā paņem kkādu random krievu. smile_mini.gif
    https://apollo.tvnet.lv/zinas/rigas-dinamo-pi...luzakovs/715788

• Bulldawzer
      0

dat 1+3 doe

• pj sk1ll
      0

Tak skaidrs, ka baltais karogs izkārts

• krabz
      0

Jau pa dienu redzēju, kad Dinamo ielika feisbukā. Ielaikoju tur vienu komentāru- "WTF?"

• adidasiK
    0

Damn, tiko pamaniju toka te nav tēmas par mūsu puišu panākumu u20 čempi, nakoš gad kapasim elite.
    Paldiem Rodžam par lielusku spēli it īpaši par smuko golu pret Vāciju smile_mini.gif

• krabz
      -1

Dangle, snipe & celly.

• Bodnieks
      -1

- 1 - 2 - 3 - ... - 21 - 22 - 23 - ... - 193 - 194 - 195 -