Viss par hokeju

• krabz
    0

Viena no manām? labākajām? piespēlēm. Es ar Nr.9. Pagājušā(2013-2014) sezona.

• Rõdzhs
      +4

Džeks zilajā ķiverē lol_mini.gif

• kaems
      0

Gaidīju, ka kārtīgi ievilks devenē, bet ripa noslīdēja. Dissapoint.

• n1kon
      0

Tā Kubliņa bija,kas trāpija? correct me if I'm wrong īsti nevarēju saskatīt uzvārdu

• krabz
      0

Karoče inline pasākums Nākamajās brīdvienās. Precīzi vēl nepateikšu vai 6dien, vai 7dien.
      Majoru Sporta laukumā. Pieļauju, ka labāk būtu no rīta puses, jo būs vēsāks ārā.

Ko ņemt līdzi?
      -Naudu (par cenām pateikšu, kad būs pieteikušies dalībnieki).

-Nūja

-Skrituļslidas (Tās var arī uz vietas izīrēt- 2.8€ uz 2 stundām).

-Ūdens!

(Var ņemt līdzi ja ir)
      -Ceļsargi
      -Cimdi
      -Elkoņsargi

Ietagošu tos, kuri iepriekš tā kā bija pieteikušies. (Vēlreiz jāapstiprina dalība).
      @shevijs @Dāvis_ @Bulcina123 @Ridiculus @kaems @kambyz @Rõdzhs @Fidoo

? @Kreatīvs

• shevijs
        0

Ja nebūs jāstrādā - būšu, bet šaubos vai kā laukuma spēlētājs, jo no inventāra nav pilnīgi nekas, ja vien kāds kaut ko nebūt varētu aizdot.

• shevijs
          0

Btw, kurus datumus tu domāji ar "nākamajām brīvdienām"?

• krabz
            0

12-13

• pj sk1ll
          0

http://sportacentrs.com/hokejs/dinamo_riga/09072014-masalskis_uz_dinamo

iepriekš kļūdījos teikdams, ka Edža uz Zlin brauca. Cerams tad Masala spēlēs pie Dinamo un Saulietis ar Ozoliņu nebūtu nemaz tik slikti papildinājumi, jo tomēr latvieši. Bet nu redzams, ka Ģinamkas budžets būs pilnigā pakaļā, ja spēlēsim un drošvien cīnīsimies par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, nevis kaut ko augstāku

• adidasiK
            0

Aghh būs smaga sezona.

• pj sk1ll
          0

Negribējāt šupi, lūdzu http://sportacentrs.com/hokejs/latvijas_izla...es_treneri_jau_

• krabz
            0
            Citāts:
            jureks, 2014-07-02 23:09, vakar
            Galvenais,ka tik ne Šuplers.
          • shevijs
            0

Tas saucās, ka skatīsies uz ziemeļ amerokas usi un meklēs līdzīgu treneri kā Nolans. #Lipmans

• Styrnucis
            0

Nav apstiprinājuma no lhf puses. Pagaidām atturos no komentāriem.

• krabz
          0

Cik daudzi te gribētu savākties un uzspēlēt inlainu(majoros)? Piemēram, 4 jūlijs. Slidas var izīrēt uz vietas.

• shevijs
            0

Var, lai gan esmu bijis 3 reizes mūža bijis uz slidām.

• Kreatīvs
            0

Pirmkārt, slidošana galīgi nav mana stiprā puse, knapi turos uz slidām, tāpēc jau arī spēlēju florbolu. biggrin_mini2.gif
            Otrkārt, nezinu, vai tajos datumos varu. Jūlijā ir pasaules koru olimpiāde, daudz būšu aizņemts.

• Bodnieks
            0

Varētu mēģināt.

• pj sk1ll
          0

Loko pastiprinājies ar Ternbergu un krievu prese domā, ka kāds no latviešiem tiks atbrīvots - Miķelis vai Sprukts, varbut pat abi. Ja kādu atbrīvos, kuru? Es domāju Miķeli drīzāk

- 1 - 2 - 3 - ... - 46 - 47 - 48 - ... - 193 - 194 - 195 -