Viss par hokeju

• Fidoo
    0

http://sportacentrs.com/hokejs/latvijas_izla...isies_pirmdien_

Beidzot kaut kas skaidrāks. Vismaz zināms, ka ar Dārziņu un Karsumu vēl sarunas būs, kas ir pozitīvi un dod kaut nelielu iespēju tam, ka viņi varētu pievienoties. Ķēniņs, Girgensons, Gudļevskis arī drīz pievienosies. Izlase nebūs nemaz tik slikta. Galvenais, lai kapā čaļi un cīnās viens par otru un par Latviju, tad arī šis PČ varētu būt veiksmīgāks kā iepriekšējais. smile_mini.gif

• Fidoo
    0

Mēs varētu tā kopīgi salikt visu kopā, lai saprastu, kāda izlase būs uz PČ. Es vienkārši nesekoju līdzi tik ļoti un noteikti esmu palaidis garām kādus rakstus.

Tātad. PČ nepiedalīsies Sprukts, Kr. Rēdlihs, Reķis, par šiem viss skaidrs. Uz jautājuma ir Dārziņš, Karsums, Pujacs? Kas ar Sotnieku?
    Ar vārtsargiem skaidrs. Masaļskis, Punnenovs, Gudļevskis, tur raizes nebūs.
    Uzbrucēji, kam pēc manām domām vajadzētu būt: Džeriņš, Meija, Bukarts, Indrašis, Štāls, Širokovs, M.Rēdlihs, Ņiživijs, Vasiļjevs, Girgensons, Daugaviņš, Ķēniņš - kaut ko aizmirsu no labajiem, kas būs?\
    Aizsargi laikam tādi šaubīgie šogad.

• adidasiK
      0

Man liekas tu jassu piemirsi, saulieti, upiti, bičevski, jekimovu.

• Fidoo
        0

Saulieti, Upīti un Bičevski es nemaz negribētu redzēt izlasē ja būtu tie 12 uzbrucēji, ko pieminēju + vēl uz jautājuma Dārziņš, Karsums kaut gan Karsums laikam nebūs, neatceros, kur to lasīju, bet bija kaut kāda intervija ar viņu. Jekimovs vēl okey. Nu Lipsbergs no jaunajiem man vēl patīk, bet vai tiks izlasē, tad jau redzēs.

• Fidoo
    0

Palīdziet atrast 5 cilvēkus no šī attēla, kuri joprojām ir Rīgas Dinamo sistēmā. biggrin_mini2.gif
    Bilde ir no 1991. gada RD jauniešu komandas.

• Ridiculus
    0

Mazliet pietrūka.
    Mazliet par vēlu.
    http://sportacentrs.com/hokejs/nhl/23042014-...tos_izstajas_no

• Wanted
      0

Slikti, ka nedeva viņam uzreiz spēlēt, tas jau arī iedragā drusku laikam pārliecību, ka tikai uz maiņu izej

• kaems
      0

Nu viņam tomēr ir vēl tikai 21, nav jau nekāds lielais brīnums, ka vēl līdz galam neuzticas.

• adidasiK
      0

Ko tu žīdam padarīsi...

• pj sk1ll
      0

Kira..

• tukumnieks
      0

Ko var kunkstēt, ja vien jūs zinātu kādus miljonus viņš ir licis latvijas jauniešu hokejā.

- 1 - 2 - 3 - ... - 56 - 57 - 58 - ... - 193 - 194 - 195 -