Viss par hokeju

• krabz
    0

Ha, tikko VIP'ā(veiksme, intelekts, prāts) piedalījās Guntis Pujāts, jā tas pats(http://www.eliteprospects.com/player.php?player=103391) Tīri labi nostartēja. smile_mini.gif

• pj sk1ll
      0

Kaut ko tviterī lasīju par to spēli, kur viņu rādīja un kurās dienās, cikos? bet spēlētāju nezinu tādu

• krabz
        0

Tagad rāda pa LTV1.

• tukumnieks
      0

Pazīstu viņu, viņš ir diezgan liels po**jists, viņam ir sieva un bērns varbūt pat divi bet viņš tāpat spēlē hokeju un piestrādā par trenneri par 200 latiem mēnesī, varbūt vairāk.

• Fidoo
      0

Sapnis... Soči

Kā es gaidu 7. februāri, kad būs šī filma. Pēc treilera jau var just, ka uzsitīs pa jūtām visiem, kam hokejs un izlase ir sirdslieta. Tās treilera beigas ar Kvēpu. Oh god.

http://sportacentrs.com/sportacentrs_tv/hoke...zlases_raksturs

• krabz
        0

Kvēps ir tik emocionāls smile_mini.gif Pagaidām manā "watchlistā" ir vēl "Leģenda #17".

• itsaprenk
        0

Kā tas ir, ka tikai LMT klienti redzēs to filmu? Ja man ir LMT telefona karte, es to varēšu apskatīt?

• Fidoo
          0

Vai tu lasīt māki? smile_mini.gif

• pj sk1ll
        0

Cerams Sočos arī tā ārdīsies http://sportacentrs.com/hokejs/legionari/020...e_hat_trick_un_

• krabz
          0

Kasis laikam atradis savu komandu smile_mini.gif

• pj sk1ll
            0

Pēdējos 4 gadus viņš visur, kur spēlē (izņemot Nhl) ir diegan rezultatīvs. Nhl viņām vienkārši ir par augstu un īsti nezinu vai viņš tiecas vēl uz to

• Fidoo
            0

Piekrītu jums, ka NHL nav priekš viņa, bet Eiropā labās līgās viņš gan lai spēlē. Gan mums sezonas laikā priecē, gan arī tas ir izlases labā, jo NHL viņš vārtu un spēles garšu sajust īsti nespētu, bet te viņam ir visas iespējas.

• Fidoo
          +1

Fīniksas atbalstītāja koments pēc šodienas spēles man lika pasmieties. ;D

mrunohoo8 hours ago
          Thanks a lot, dude whose name I can't pronounce.

• Ridiculus
            0

Labs! biggrin_mini2.gif

• kaems
            +2

Dienas divas atpakaļ lasīju Sportacentra rakstu par OS karoga nešanas pienākuma piešķiršanu Ozoliņam un palasot komentārus atradu kaut ko interesantu-

"Tas nu nekādīgi nepalīdzēs Austrijas basketbola izaugsmei."

• pj sk1ll
          0

Tagad tieši pēdējās 3 spēles rīgas dinamo sāka rādīt fenomenālu hokeju, bet nākamā spēle tikai pēc mēneša soču dēļ. Atceramies, ka pēc jaunā gada pārtraukuma mums galīgi negāja un tik atguvāmies pret maskavu. Kā domājat vai pēc šīs pauzes rādīsim tik pat skatāmu hokeju kā pēdējās 3 spēlēs??

• Ridiculus
            0

Ja gribam 3./4. vietu konferencē, būs jāuzvar. smile_mini.gif

• kaems
            0

Nu pāris sezonas atpakaļ no lielā pārtraukuma atnācām un spēlējām tik pat labi otru sezonas pusi kā līgas vadošās komandas. Bet nu šķiet lieki par to visu baigi spekulēt, kā būs tā būs.

• krabz
          0

Ko sakat biedri? Gribat varbūt izīrēt un uzspēlēt? @kaems @extrime2005 @Ridiculus @citi?

https://www.ss.com/msg/lv/entertainment/sports/hockey-and-figure-skating/other/bbxmok.html

• kaems
            0

No nākamajām brīvdienām sākot esmu brīvs! smile_mini.gif Varbūt pat aizbraukt varēšu pats. hihi.gif

• Styrnucis
            0

Ekšelī sākot no februāra - I am in, ja vien kāds man var aizdot nūju. To uz Rīgu nevedīšu. Neesmu gan nekāds dižais spēlētājs, bet labprāt pabakstītos smile_mini.gif

• SkitsVicious
              0

Nuu, varētu jau. Es piebiedrotos, ja zinātu, kā līdz turienei tikt. Kā tad spēlētu? Augstāk par slidām ripu nedrīkst celt?

- 1 - 2 - 3 - ... - 70 - 71 - 72 - ... - 193 - 194 - 195 -