Viss par hokeju

• pj sk1ll
    0

Ceru paliks turpat un pat iespējams tiks aizsūtīts uz nhl http://sportacentrs.com/hokejs/27102013-gudl..._sauso_i_speli_

• adidasiK
    0

Nu ko, nākoš gad varbūt startes Čempion līga hokeja. Palasiju rakstiņus, pagaidām izkatas pēc sūda. Kādas jūsu prognozes? Vai ari gribētu ko līdzigu redzēt?

• adidasiK
    0

Man liekas @krabz ši infa intresēs un varbūt ari kādam citam exsietim ari smile_mini.gif
    http://sportacentrs.com/ghetto_games/2510201...as_atklasana_pa

• Bodnieks
      0

Nav 18. sad_mini.gif

• adidasiK
        0

Ja, es pirms raksta lasišanas, uzreiz iedomājos exs komandu. Rodžu un krabz un vel ko. Bet vecuma ierobežojums.

• krabz
        0

Ahh, nezinu. Itkā jau varētu, bet nu dažādi lopi tur iet...

• pj sk1ll
        0

Šovakar 19:30 mājas spēle pret cska jeb radulovu. Bet nav ne jausmas vai viņam ir vēl trauma vai nav, kāds zin?? maskavai pēdējās 4 spēlēs uzvaras, prognozes?? pats būšu ārēnā ar klasi šodien

• Fidoo
          0

Kāds tad tur maratons mājas spēļu. Viena spēle šovakar un tad jau izbraukums atkal 4 spēles. smile_mini.gif Lūk decembri tiešām varēs saukt par mājas spēļu maratonu, jo tad decembrī visas spēles aizvadīsim savu skatītāju priekša.
          Saku uzvara papildlaikā/bullīšos būs.

• pj sk1ll
            0

Vaitad izbraukums atkal? likās, ka no rīta teica vēl 3 spēles

• Fidoo
              0

Nope. Man pie sienas ir Dinamo kalendārs, visu uzreiz redzu kad un kur ir. ;D
              Starp citu, kādā pārtraukumā piekāp uz konkursiem. Tur ir čoms ar galdu un divām lampām, pie katras lampas pa cilvēkam, uzdod 3 jautājumus un kurš pirmais ieslēdz lampu, var atbildēt un tad uzvarētājām šādus tādus niekus saistībā ar Dinamo uzdāvina. ))

• pj sk1ll
          0

Kā domājat, cik ilgi vēl M.Rēdlihu turēs Loko? Kad pastnieku paņēma, bija domāts likt kopā, bet Janka dabūja trauma jau 3. spēlē. Rēdliham galīgi neiet pie Jaroslavļas, 15 spēlēs 1 punkts un -3, es saku, ka līdz decembrim vairs nebūs pie Lokomotīves

• krabz
            0

Es arī pieļauju, ka kaut kāds decembris varētu būt.

• kaems
            0

Nav viņa komanda. Tas pats, kas Hossam spēlējot ne RD klubos. lol_mini.gif

• Wanted
              0

Gan jau atnāks atpakaļ

• kilsanta
            +1

Kur varētu pa lēto slidas nopirkt, kamēr vēl nav sākusies sezona?

- 1 - 2 - 3 - ... - 85 - 86 - 87 - ... - 193 - 194 - 195 -