alus

• adidasiK
    0

Ar kādu alu jūs dzerat ar draugiem? Piekdienās/sesdienās un ar kādu alu pohas lāpat

• S J
      0

Kāds pieejams, tādu dzeru.

• Moondefender
        0

Arī cēsu?

• S J
          0

Vienu reizi nācās. sad_mini.gif

• adidasiK
      0

Piemēram vairakums piekdienu dzeram, gaišo vai cēsu light vai pilzenes(labāk kad visi bundžiņās) atkarīgs no cenas. Iepērkam kastes. Pohas lāpu ar medalu

• Hibs
        0

Es tev varētu pārdot savu urīnu par 10 santīmiem/litrā. Lētāk un labāk kā cēsu light! smile_mini.gif

• mad
        0

Cēsu light nav alus.

Pagājušajos jāņos bija nopirkta kaste ar viņu. Beigās īsti ko dzert nebija, bet to draņķību tā pat pa visiem neizdzērām.

• adidasiK
          0

Nu ja viņam akcija 0,33san tad jau kasti var biggrin_mini2.gif

• mad
            0

Tad jau labāk lētāko bamsli plastmasas pudelē paņemt, ja tiešām naudas nav un alu gribās.

• Siamese
          0

Agree. Es Cēsinieku vispār iedzert nevaru.

• purawskis
      +3

Nedzeru alu ar draugiem, jo tādu nav.

• Jayden James
      0

Man tagad ballītēs vai vienkārši ar draugiem ir iecienīts lāčplēsis dzintara. Bet tā, kad esmu mājās tad tikai un vienīgi tērveti senču

• mad
      0

Bieži sanāk tērvetes, bauskas, bet tā principā visu ko.

• Hibs
      0

Ja bārā vai citā vietā kaut kur centrā, tad tumšais Rēzeknes Bryuveris, Užavas gaišais vai tumšais Brenguļu ir mana parastā izvēle. Reizēm mēdz gadīties arī Tērvete, Brālis vai Lido medalus.
      Ja mājās vai ciemojoties - Tērvete ir pārliecinoši mana izvēle #1.

• shevijs
      0

Parasti sanāk tos pašus Cēsiniekus dzert, parasti Light par 28. sant pudelē. Protams, šad tad arī kaut ko baudāmāku, parasti Tērvetes vai Valmiermuižas, vēl nesen topā bijā Bauskas, bet šovasar kaut kas vairāk nav tas. Pohas nelāpu.

• adidasiK
      0

Es gribētu redzēt kā jus uz party ņemtu Tervetes vai Bauskas kastes? Neizdevīgi. Gaišais un pilzenes kastē izdevīgi un normāli

• shevijs
        0

Es vienkārši neeju uz balītēm. crazy.gif

• adidasiK
          0

Pat ne uz sporta spēlem vasara? Un tad nakti zaļum bale ar bābam un alu biggrin_mini2.gif

• shevijs
            0

Un kāds tam sakars ar balītēm?

• adidasiK
            0

Es pajautāju vai uz tādam mauc? Ja jau uz balītem nebrauc...

• shevijs
              0

Skatīties vai pašam piedalīties? Bet lai vai kurš variants, nekādai dzeršanai tāpat nav laika...

• obsidian
        +1

Tad priekš ballītes ēdiena var noteikti ņemt nocenotos maximas salātus, super netto maizes izstrādājumus un Rolltonu lētos klonus. Tā tak lētāk.

Tikai ar vecumu sāc cienīt kvalitāti.

• Hibs
        +1

Nafig uzreiz ņemt kasti? Man parasti patīkamam vakaram pietiek ar kādiem 3-5 aliem. Un kādam no maniem iemīļotajiem aliem gandrīz vienmēr ir arī akcija, kas nozīmē, ka nemaz tik traki dārgāk tas nesanāk.
        Ja es dzeru alu, es arī to vēlos izbaudīt.

• obsidian
      0

Kompānijā uz vakaru kaut kas no Tērvetes vai Mītava vai Aldara/Cēsu nefiltrētais (kad spiež apstākļi).
      Uz pohmeli man nav nekāda īpašā dzēriena, nav nekā labāka kā sātīgi paēst un visu labi aizdzert ar dajebko, jo organisms ir zaudējis daudz ūdens alkohola pārstrādei.

• krabz
      0

Ui, nu pārsvarā dzeru tik tos, kurus patiešām var dzert.
      Tērvete, Mītava, Bauska, Heineken u.c.
      Arēnā iedzeru arī Aldari, bet tas nav tik gards.

• Mr Raccoon
      0

Mītavu, Valmiermuižu, Mednieku alu, Lāčplēsi.

• mazuliss
      0

Jebkuru, bet garšo bauskas, vai saimnieka alus biggrin_mini2.gif

• lemonwave🍋
      0

Zelta Aldaris, Mītava, Tērvete, 1x esmu dzēris Medalu, bet tas bija ar pāris exiešiem vasarā.

• Ghetto
      0

Dūmaku, Mītava, Valmiermuižas, Bauskas
       uz pohām kaut kādu kokteili