Android

• tagis
    0

Sveiki, es vēlejos uzināt. Varbūt kads zina programmu ar kuru palīdzibā varētu regulēt."Vibrāciju"
    Piemēram kad zvana, lai būtu vājaka vibrācija, un klusa.

• obsidian
    +2

Interesantu lietu no CES2014 striķis.
    Asus Zenfone 5: 2 GHz Intel Atom, 5" 720p IPS, 1GB RAM, 2 microSIM kartes, 2,05 Ah baterija, atmiņas kartes slots, Bluetooth 4.0, 8 megapikseļi un 150$ cena. Jāatrod vien āķis.

Sony Xperia Z1 Compact: 4,3" 720p Triluminous, Snpadragon 800, burtiski paņemta kamera no Z1, 2,3 Ah baterija, 16GB atmiņas + atmiņas karte un protams IP58 putekļu un ūdensizturība. A, un metāla rāmis joprojām tur pat. DO WANT!

Kā arī samsung anonsēja Galaxy Tab Pro 12.2, Galaxy Note Pro 12.2 un Galaxy Note Pro 8.4, Galaxy Tab Pro 10.1. Visām 4 planšetēm ir 2560x1600 izšķirtspēja, 12.2" planšetes liek man jautāt "kāpēc?" un links.
    https://www.gsmarena.com/samsung_unveils_pro_...s-news-7501.php

• obsidian
      0

Zenfone 4, 1,2 GHz Intel Atom, 800x480 @ 4", 100$. Es ceru, ka tā ir drukas kļūda, bet norādīta ir 1,17 Ah (1170mAh) baterija, kas ir sasodīti maz, salīdzinājumam Nokia 3310 bija 1 Ah (1000 mAh).

• Shattred
      0

Cik es nedaudz biju palasījis par šī gada CES prezentētajām ierīcēm sapratu, ka kā vienmēr ir ļoti daudz interesantas un dažas pat noderīgas inovācijas. Līdz, ko izlasīju rakstu, ka Samsung tik tiešām prezentēja 12 collu planšeti es iekšēji iztaisīju facepalm. Cerams, ka citas kompānijas uzreiz akli neskries pa to pašu ceļu taisot vēl 12, 13 un 15 collu planšetes dēļ tā, ka Samsung iedomājās uztaisīt. Tā vien liekas, ka Samsung tik ražo un ražo visu, kas ienāk prātā tikai dēļ "shock value", jo reāli pielietojumu neredzu tādai planšetei. Tā vietā labāk portatīvo iegādāties, manuprāt. Pie tam smieklīgi likās izlasot faktu, ka note no tab atšķiras tikai ar to, ka ar note var izmantot irbuli hihi.gif Nu vai zin.. Neko vairāk par "shock value" un "for entertainment purposes"nesaskatu. Pat 15" "portatīvais dators" neliekas tik smieklīgs.

• obsidian
      0

Publiskās prezentācijās vajag ļaudis, kas māk runāt, nevis vienkārši lielus un slavenus ļaudis.

• Athe
      0

Kā var screen lock uzlikt kā patternu vai kko tādu, kas nevar viegli atbloķēties un noņemt emergency call? es šodien jau atkal piezvanīju, kādas 10 sekundes nepamanīju.

P.S - par to man nevar kādu sodu uzlikt?

• Shattred
      0

Mans mēģinājums Xperia SP apraksta veidošanā
      https://exs.lv/read/shat-sony-xperia-sp-apskats

Kā Jums?

• SkitsVicious
      0

Kā var dabūt klaviatūrai, ka, rakstot vārdu, augšā parādās piemērs?

• Mazuliits
        +2

Swift key nolādē, būs tev vārdnīca

• Str Pure3D
      0

Man ir H1X un nekādīgi, nevaru dabūt latvisku klaviatūru, tb ar garumzīmēm.
      Varat ieteikt kādu app/staf, kurš uzmestu garumzīmes?

- 1 - 2 - 3 - ... - 168 - 169 - 170 - ... - 327 - 328 -