Android

• PainFoinmr
    0

Problēma! Mans telefons atsakās lietot manu wi-fi. Iestatījumos es savienoju ar tīklu, bet ieslēdzot jebkādu aplikāciju, internets netiek lietots, rāda ''Radās noildze'', ''Nav savienojuma'' utt. Wat do.

• SkitsVicious
    0

Dabūju jauno telefonu. Ieinstalēju LG PC Suite. Pielieku telefonu pie datora un prasa, lai ieinstelēju draiverus, bet viņš neinstelē. Saka, ka "The hardware was not installed because the wizard cannot find the necessary software."
    Kā lai to salabo?

• SuPeRgOvS
    0

Khem, jā, tā kā laiks jaunam telefonam... Varētu kautko ieteikt līdz ~120 latiem?
    Vienu lumia variantu un vienu android, pls.
    @obsidian

• WYM?
    0

Beidzot es varu pilnvērtīgi saukties kā Android Operētājsistēmas lietotājs.
    Šodien vecāki par visiem nopelniem uzdāvinājuši man LG Optimus L9 II un māsai Samsung Galaxy Grand. Esmu bezgala priecīgs! smile_mini.gif

• latvia gamer
      0

Apsveicu, kādi pirmie iespaidi?

• WYM?
        0

Uz doto momentu ir tikai viena lieta ,kas mani mazliet uztrauc - baterija.
        Izslēdzot fonā darbojošās programmas un vienkārši ejot uzstādījumos man apmēram viņa izlādējās 1% / 10+ minūtes. Pirmo reizi kā sāku lietot un palika atmiņā bija 41% un telefons teica ,ka tā pietiks uz 12 stundām ,taču nepaejot stundai jau 1 vai 2% ir nost. Izslēdzu vēl papildus no Quickslide tādu lietu kā "NFC" uz cerībām ,ka situācija uzlabosies.

• latvia gamer
          +1

Baterija, tā daudziem ir problēma. 1% vai 2% , tas jau nav nekas traks, saprastu ja ietu pa 3% vai 4%, tad gan būtu slikti.

• Corona
      0

Stulbs jautājums - Telefona iekšējo atmiņu var palielināt?

• WYM?
        0

Palielināt? Nē! Var tikai papildināt ,izmantojot micro SD karti ,ja to atbalsta telefons.

• Corona
          0

Atbalsta ..

Nākamais jautājums - vai var uzlikt, lai programmas kačājās no AppMarket uz SD karti?

• WYM?
            0

Var.

• Jayden James
        0

Kur to san andreas var nokachaat?

• Shake Me
          +1

Google play veikalā

• Jayden James
          0

Nu kjipa par velti, nevis par 5$