Esmu izmēģinājis 4 rooting tools, bet iet... neviens.
Iemetiet šeit visus sev zināmos 2.3.3 rooting tools.
Android
- 0
Mr Raccoon 13.05.2013. 17:21 teica:
- 0
Shattred 13.05.2013. 17:23
Simple one click(uzreiz viss nostrādāja)
zip fails, ko atver ar Clockwork(šis man nestrādāja, SG Ace)
- 0
obsidian 13.05.2013. 14:51 teica:
Labāk vēlu nekā nekad.
http://www.lgblog.lv/2013/05/13/lg-optimus-4...an-jauninajumu/ - 0
Shattred 13.05.2013. 12:04 teica:
Kā var izslēgt to, ka SwiftKey klaviatūra parādās "Notification" bar'ā?
Man ir ICS (CM 9) un esmu kaut kā izdarījis tā, ka man ir notification skaņa katru reizi, kad tā ikona uzlec, jeb, katru reizi, kad es izmantoju swiftkey klaviatūru. - 0
Hibs 09.05.2013. 18:37 teica:
Tēvs vēlas iegādāties jaunu tālruni. Darba specifikas dēļ - vēlētos, lai ir ūdens, putekļu un trieciendrošs. Varbūt varat ko ieteikt?
pagaidām labi varianti šķiet Samsung Xcover 2 un Sony Xperia Go. - 0
Shattred 09.05.2013. 00:21 teica:
Tieši šodien baterija manam telefonam uzvedas kā veca tante menopauzes laikā. Uzliku lādēties un baterija uzkarsa tā, ka šķiet, ka tur olu varētu uzcept.. Baterija pie reizes uzsildīja visu telefonu, pat sabijos un izrāvu no barošanas. Kad izrāvu rādīja 84%, kad pieliku lādēties, lai uz nakti būtu 100%, jau izlādējās uz 68%.
Tā ir kāda pazīme, ka baterija atdod savus pēdējos spēkus dzīvošanai, ka tā uzkarst un ir tāda izlāde?Jau iepriekš secināju, ka mana baterija nav "top shelf", jo salīdzinoši ātra izlāde, bet tas jau bija izsmiekls par visu, bet uzkaršana(pat gandrīzēja degšana) bija kas jauns.
-----
Uzliku atkal lādēties un baterija pat ne tuvu neuzkarst tik ļoti, pat knapi iesilst. What the..