Android

• Janzz_
    0

Kā lai android 4.1.2 - Samsung Galaxy S3 mini nomaina screen transition efektu? t.i - Pārejot no home screena uz kādu no pārējiem homescrēniem - pa labi, pa kreisi. Citiem rādas kubs u.t.t. Bez root.

• Pampox
      0

Launcheri

• Shattred
    0

Kāda bija tā viena aplikācija/saite, kur var iegūt aplikācijas kuras Play veikalā ir par maksu?
    Un ja kāds ir īpaši izpalīdzīgs, tad var lūdzu ielikt drošu download link, ja tā ir aplikācija.

• Mr Raccoon
    0

Taisnība, ka Google Play ir tikai dažos custom ROM'os?
    Piem., CM7.

• Gek
    0

Vēlos atrast aplikāciju, ar kuru var izdarīt tā, lai no konkrēta numura es nevarētu saņemt īsziņas

• Aigars
    0

Ir kāda iespēja apiet to maksāsanu spēles vidū? kkāda aplikācija or smth?

• Aigars
      0

Nu vjg sai spēlei, krafteers tomb defenders, ja nu kādam ir links uz premium version, lūdzu iedodat

• Shattred
    0

Neslēdzas klāt mans Samsung Galaxy Ace ar Samsung Kies.

Kāds līdz ar mani var sameklēt informāciju, kā izdarīt, lai slēgtos klāt? Es lūdzu, jo problēma tāda, ka telefonu nācās resetot līdz nullei un @kies man stāv backup ar visiem kontaktiem, piezīmēm un SMS, bet ,kad slēdzu klāt savu Ace pie datora, atveru Kies - nekas nenotiek. Ir endless "connecting" un nekas tā arī nepieslēdzas.
    *Mēģināju troubleshooting, Kies uzlika sev jaunākos draiverus pa jaunu, bet nekas nemainījās
    *Mans mazais Ace rūtots un uzlikts custom rom

- 1 - 2 - 3 - ... - 227 - 228 - 229 - ... - 327 - 328 -