Android

• Sniedzins
    0

Lūdzu palīdziet. Cik es sapratu nevienam nav tada problema, bet man galaxy s3 nestrdadā google play app. Dazreiz ieej, taka viss stradā, bet kad gribu kko noladet uzkaras un rada, ka kkads errors.. null (903) kkāds error.. Dazreiz kad gribi uzpiest uz to app.. nevaras vala, uzreiz izmet. Un dazreiz rada (aptrurēt, com.google...) vrb man izdzest to google play kkādu sciptu/failu? es jau 100x meginaju rr mobilo, uninstale app un noladēt citu versiju..

Vrb tas android kkad uzlabosies? bet mobilaja garlaiciigi bez google play.
    Kadi ieteikumi??

• Pampox
      0

Factory reset un vajadzētu būt k

• Janzz_
    0

Optimus l9 vs xperia go

• Mr Raccoon
      0

LG personīgi.

• obsidian
      0

Ja gribas lielāku un pienācīgas izšķīrstpējas ekrānu, tad L9, bet ja ūdensizturība ir sasodīti svarīga un tev vienalga par mazo ekrāna izšķirtspēju, tad Xperia go.

• Shattred
    0

Kā saucas spēle, kur jāskrien 2d kartē, jāizvairas no šķeršļiem pie tiem apstājoties vai palēcoties (double jump, lidošana u.tml. papildus) Cik sapratu, tad tur trīs veidu kartes, easy Winter un kautkāds mežš or smth.
    Spēles nosaukums ir kas līdzīgs vārdam - Mububle
    Kā tieši tā spēle saucas?

• Athe
      0

Tu domā Vector? lai gan šaubos, bet vai vismaz tāda tipa?

• Shattred
        0

Līdzīgi jau ir, bet nē.
        Tā spēle komiskāka

• Pampox
    0

Axs halb. ir nebrandota "samsung" planšete. nevaru tikt nedz rekoverijā, nedz iebūtoties vienkārši. izmēģināju piespraust pie pc, nedarbojas. ejot rekoverijā - sarkanais trijstūris ar izsaukuma zīmi, a vienkārši būtojoties iefrīzo pie bootscreena. wat do

• Mr Raccoon
      0

Pa cik pirki to plašeti?

• Pampox
        0

Man iedeva pamēģināt atremontēt. čalis teica ka taizemē pircis pa 40 latiem

• Shattred
    0

Mļin nu jau nokaitināja.
    Var kaut kā pilnībā liegt pieeju Play Store lejuplādēt Google Play service? Man to lietu naf nevajag. Tā kā mans SG Ace ir ar super mazu atmiņu, tad man tie 7MB ir nozīmīgi. Tad vēl tas, ka gandrīz katru reizi, kad ieslēdzu "internetu", tas sūds automātiski lejuplādējas (tā jau mani apmierina LMT piedāvātie 200MB, bet) jau vien 10 dienu laikā 80MB norij tas, ka to sūdu visulaiku lejuplādē un tad mani tas sāk kaitināt.

• alberts00
      0

Let me introduce you to

THE

SETTINGS

• Shattred
        0

-_-
        šā vai tā lejuplādējās

• xunks2
    0

Ko domājat par LG Optimus 4X HD (P880) ?
    ja ir, kas labāks, iesakat, ko citu bez sgs3 un htc one, xperia z, sgsn2.

Jūs izvēlētos LG Optimus 4X HD vai sgs3 un piemaksājot 70Ls ?

• Mr Raccoon
      0

Es izvēlētos LG.
      Tagad kad būs pieejams, paņem LG Google Nexus 4, pēc reviews izskatās labs.

• obsidian
      0

Noteikti LG, labākas uzbūves un praktiskāka dizaina dēļ.

• xunks2
      0

Bet kā ar bateriju? visos reviews, kuri ilgi ap 13-15 mins LG baterija zaudēja ap 10-20% no charge

- 1 - 2 - 3 - ... - 231 - 232 - 233 - ... - 327 - 328 -