Android

• Janzz_
    0

Šodien braukšu uz lmt, teica, ka vakar vajadzēja būt piegādei. Ja l9 nebūs atkal, ko ņemt? uz 10 latiem mēnesī. respektīvi - 240ls.

• nikomans
      0

Neņēm L9, tāds mesls, lagains, paņem vai nu S2 vai S3 Mini. Visi tie LG lagaini mēsli, klasesbiedriem ir, nesalidzināma veiktspēja ar manejo S2, kas ir pārbaztāks par viņu L9

• nikomans
        0

Vienīgais plus L9 ir tas, ka lielāks displejs.

• Pampox
          0

Pieliec kātu un būs lāpsta

• Horohoro
        0

Videoplayeri kurš atbalsta lielākoties visus filmas formātus?
        MX player tādā ziņā nosūkāja sad_mini.gif

• shado2012
          0

Es litoju VPlayer un ir ok visu ko esmu mēģinājis gāja smile_mini.gif

• Janzz_
        0

Šodien laikam drīz pirkšu LG Optimus L9, cant wait. Iesakiet spēles lūdzu jau biggrin_mini2.gif

• Euuu
          0

NFS : MW; Dungeon Hunter 3 vai 4.

• Janzz_
          0

Up, nav veikalā viņa, bet teica, ka būšot pēcpusdienā un zvanīs kad atnāks. Iesakiet spēles.

• Mr Raccoon
          0

Subway surf, modern combat 2, real racing.

• Janzz_
        -1

@NOWimNPC man tagad mēģina skaidrot, ka optimus l7 esot labāks par l9 biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif

• nikomans
          0

CIK SMIEKLIGI biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif
          VAJ NE???

• Janzz_
            -1

Ak tu smieklīgais smile_mini.gif

• itsaprenk
        0

Samsung Galaxy S4 vai Galaxy Note 2? Viedokļi, kuru labāk, kam, kas labāks jeb par un pret. Paldies jau iepriekš!

• Zaker172
          +1

Es ņemtu S4, tādēļ, ka jaunāks un pāris foršas fīčas, mātei ir note 2, īsti netraucē lielie izmēri.

• itsaprenk
          0

Par tiem izmēriem skaidrs man ir, tie netraucē, bet baigi piesaista Note 2, tas spen un tās funkcijas, kas tam ir.

• Zaker172
            +1

Jā, S pens ir laba lieta, man ļoti patīk.

• Bodnieks
          0

Factory reset skaitās kā pārinstelē tel. vai kā varētu atrast, kā pārinstelēt tel. pilnībā?
          Xperia U.

- 1 - 2 - 3 - ... - 230 - 231 - 232 - ... - 327 - 328 -