Kādam šeit ir LG G5? Gribētos atrast kur varu nopirkt coveru, uz kuru nebūtu jāgaida 1-2ned līdz atnāks.
Android
- 0
Shattred 03.08.2016. 19:00 teica:
"Es" nopirku Asus Padphone un tad man nozog pašu Pad, bet telefons man palika. Es varu pirkt citu(!) Pad un izmantot ar savu telefonu?
Es meklēju, bet nevarēju rast atbildi. - 0
Shattred 02.08.2016. 19:41 teica:
Biju (vēl gan esmu) uz Samsung prezentācijas live stream Latvijā. Tiku arī pataustīt S7 note.
AMA I guess. - 0
obsidian 02.08.2016. 08:25 teica:
Nolīkotas izmaiņas Android Nougat interfeisā. Sailfish OS tipa app drawer izskatās awesome, tho neesmu vertikālās rullēšanas fans.
https://www.gsmarena.com/new_nexus_app_launch...-news-19728.php - 0
LVG 28.07.2016. 09:12 teica:
Ludzu padalaties ko jus izmantojat ka music player iznemot stock android.un ka es varetu muziku novilkt telefona? izmantoju vienu aplikaciju bet beigas reizem muzikam nogriez.
- +1
The Loner 27.07.2016. 20:23 teica:
Kungi, varat izlīdzēt ar padomu?
gt s5830i samsung galaxy ace telefons.
No viedtālruņiem gandrīz neko nesaprotu; neesmu pat uzinstalējis sev nevienu aplikāciju un tādā garā.
Problēma sekojoša - telefonā pilna atmiņa (internal phone storage is getting low); viss lēns, gļuko, nevar piezvanīt. Sd karte gandrīz tukša. Telefonā nav mūzikas, video, vien kādas desmit bildes, neko pilnu pieinstalējis arī neesmu. Kā iztīrīt? Mēģināju kaut ko gūglē atrast, taču visa tā padarīšana likās dikti murgaina, rūtot vajag (pat nezinu kas tas ir) un tā tālāk un tā tā joprojām.
Lūdzu nesmieties par mani, padoms gan noderētu.- 0
Sid Vicious 27.07.2016. 20:25
Izslēdz telefonu un kad slēdz iekšā turi skaļuma pogu uz leju (varbūt uz augšu, ja maldos tad lūgums izlabot) un Tev atvēries tāds logs tā kā vaļā, telefona bios or smth, nezinu kā viņu sauc un tur varēsi uztaisīt hard reset, bet pirms to dari saglabā numurus simkartē, ja tas ir nepieciešams, vēlāk telefons restartēsies un būs kā jauns no veikala.
- 0
The Loner 27.07.2016. 20:51
Paldies, uztaisīju to hard reset.
Brīva vieta tagad rādās 160 mb. Tiktāl būtu labi. Vienīgā nelaime - telefons saka, ka varu veikt tikai ārkārtas zvanus. Ko nu?- 0
Lukijs 27.07.2016. 20:54
Pamēģini izņemt sim, izslēgt mob. ievietot viņu atkal un ieslēgt. Varbūt arī ilgāk jāpagaida.