Android

• Ričards
    -1

Iesakiet kādu telefonu mammai, budžets līdz +-380€. 

Nopirka LG G3, pēc nedēļas tas saplīsa, pa 2 mēnešiem garantijas remonta neko neizdarīja un pēc nedēļas diršanās ar žuļiku kantori, it kā atdos naudu.

Tātad LG atkrīt. Samsungi arī.

• Ričards
      0

Sony Z3 - man pašam ir, bet skaļrunis ir drausmīgi kluss, pats to esmu pamanījis un mammai arī liekas ļoti kluss. Varbūt man ir brāķis, nezinu, bet kaut kā strjomna ņemt vēlvienu, ja nu tā ir visiem Z3

• Lukijs
      0

Nez, g3 ir norm. Diez vai jāatmet ar roku, hvz kā pēc. Izklausies jau pēc manas māsas, kurai abi LG sabeidzās un tagad heito.

Nexus 5x, z3 smth

• obsidian
      0

Nexus 5X, Sony Xperia Z3 Compact, Sony Xperia Z3 (nedaudz skaļāks par Z3C un Z3C es nesauktu par klusu), Huawei P9lite, Alcatel Idol 4.

• obsidian
    0

Īss paskaidrojums video formātā par visiem ar telefonu lādēšanu saistītiem jautājumiem.

• Lukijs
    0

Kādam šeit ir LG G5? Gribētos atrast kur varu nopirkt coveru, uz kuru nebūtu jāgaida 1-2ned līdz atnāks.

• Lukijs
      0

Ai labi, paķeršu no amazon.

• Shattred
    0

"Es" nopirku Asus Padphone un tad man nozog pašu Pad, bet telefons man palika. Es varu pirkt citu(!) Pad un izmantot ar savu telefonu?
    Es meklēju, bet nevarēju rast atbildi.

• Laciz
      0

Visticamāk, ka jā.

• Shattred
    0

Biju (vēl gan esmu) uz Samsung prezentācijas live stream Latvijā. Tiku arī pataustīt S7 note.
    AMA I guess.

• Laciz
      -2

Note 7, pat nosaukumus nejēdz, bezjēdzīgs AMA.

Bet ko var gribēt no meitenes.

• Shattred
        -2

Izņem ausu aizbāžņus un izlaid gaisu, savādāk viss, kas nu tev tur ir, ir saspiedies.

• Laciz
          -1

Nesāc tik vel raudāt, meikaps notecēs.

• obsidian
    0

Nolīkotas izmaiņas Android Nougat interfeisā. Sailfish OS tipa app drawer izskatās awesome, tho neesmu vertikālās rullēšanas fans.
    https://www.gsmarena.com/new_nexus_app_launch...-news-19728.php

- 1 - 2 - 3 - ... - 29 - 30 - 31 - ... - 328 - 329 -