Android

• LVG
    0

Ludzu padalaties ko jus izmantojat ka music player iznemot stock android.un ka es varetu muziku novilkt telefona? izmantoju vienu aplikaciju bet beigas reizem muzikam nogriez.

• Laciz
      0

Play Music, gaidu, kad būs stable 7.0, lai var uzpatchot Poweramp.

• Lukijs
        0

Nopērc vienkārši, ik pa laikam ir sale ap 99c, dažreiz pat 50c. Worth it.

• Laciz
          0

Nezināju, ka ir tik lēti. Kad būs sale, tad noteikti jāieķer.

• The Loner
    +1

Kungi, varat izlīdzēt ar padomu?
    gt s5830i samsung galaxy ace telefons.
    No viedtālruņiem gandrīz neko nesaprotu; neesmu pat uzinstalējis sev nevienu aplikāciju un tādā garā.
    Problēma sekojoša - telefonā pilna atmiņa (internal phone storage is getting low); viss lēns, gļuko, nevar piezvanīt. Sd karte gandrīz tukša. Telefonā nav mūzikas, video, vien kādas desmit bildes, neko pilnu pieinstalējis arī neesmu. Kā iztīrīt? Mēģināju kaut ko gūglē atrast, taču visa tā padarīšana likās dikti murgaina, rūtot vajag (pat nezinu kas tas ir) un tā tālāk un tā tā joprojām.
    Lūdzu nesmieties par mani, padoms gan noderētu.

• Sid Vicious
      0

Izslēdz telefonu un kad slēdz iekšā turi skaļuma pogu uz leju (varbūt uz augšu, ja maldos tad lūgums izlabot) un Tev atvēries tāds logs tā kā vaļā, telefona bios or smth, nezinu kā viņu sauc un tur varēsi uztaisīt hard reset, bet pirms to dari saglabā numurus simkartē, ja tas ir nepieciešams, vēlāk telefons restartēsies un būs kā jauns no veikala.

• The Loner
        0

Paldies, uztaisīju to hard reset.
        Brīva vieta tagad rādās 160 mb. Tiktāl būtu labi. Vienīgā nelaime - telefons saka, ka varu veikt tikai ārkārtas zvanus. Ko nu?

• Lukijs
          0

Pamēģini izņemt sim, izslēgt mob. ievietot viņu atkal un ieslēgt. Varbūt arī ilgāk jāpagaida.

• Earthquake
    -1

Sitos paziņojumus var kka izslēgt ? Man ik pēc brīža rāda, ka kāds liked a pic, kurā esmu ietagots

• Laciz
      0

Paturi ilgāk uz tā paziņojuma un nomaini līmeni.

• obsidian
    0

Esat kādreiz sapņojuši par Alcatel telefonu uz kura būtu Blackberry logo? Un Blackberry aplikācijas? Nē... es arī ne, bet redz Blackberry anonsē jaunu Android telefonu, šoreiz bez klaviatūras.
    https://www.gsmarena.com/blackberry_neon-8229.php
    https://www.gsmarena.com/blackberry_dtek50_be...-news-19622.php

340 eiro.

• Shattred
      -1

Bet tas tiešām ir Alcatel Idol.. Neesmu informēts, bet vaitad ar teleoniem tā pat kā ar kosmētiku, kur viena privātpersona var pasūtīt veselu produktu rūpnīcai, kur pārliek savu logo pāri? Like.. viss produkts identiski tas pats ar tevis izvēlētu logo?

• obsidian
        +2

Tu tikko paskaidroji Just5 biznesa ideju. Welcome to širpotreb, population: many + BlackBerry.

• Shattred
          0

Aj jēz. Es vienmēr aizmirstu par to J5 kompāniju, līdz kāds man par to neatgādina. Nu, skumji, ka BB tagad tiem pievienojas. Varēs sēdēt galdiņā pie Dogee, J5 un citiem.

• obsidian
    0

Labāk vēlu nekā nekad, sagaidījām. Sony Xperia M4 Aqua un Xperia M5 saņem Android 6.0.1 Marshmallow (arī Latvijā).
    https://www.gsmarena.com/sony_xperia_m4_aqua_...-news-19492.php
    Tas viss nāk pēc ziņām, ka visi Marshmallow saņēmušie modeļi saņems arī Nougat (7.0).
    https://kursors.lv/2016/07/18/sony-apsola-xpe...at-jauninajumu/
    Tas neveiklais brīdis, kad X sērija nav pieminēta, jo tas bija slikts sapnis, kuru labāk aizmirst.

P.S. izkstās, ka Sony izdzēsa ~800 megabaitiem bloat no M4 aquas.

• Sid Vicious
    0

Hello, amatieris ar rūtotu galaxy s3 vaicās pēc palīdzības.
    ir kāds kurš man var iedot pamācības kā uzlikt lielāku andrīti uz savas grabažas?
    Vai arī pls paskaidrojat/iedodat pamācības latviešu/krievu valodā.

• Laciz
      0

4pad.ru

• Lukijs
        0

*4pda.ru

• Lukijs
      0

Es tak tev vakar ielinkoju un xda meklē.

- 1 - 2 - 3 - ... - 30 - 31 - 32 - ... - 328 - 329 -