Android

• obsidian
    0

Vai tas ir... HTC Nexus Two?
    http://www.androidpolice.com/2016/07/05/excl...will-look-like/

• Hibs
      0

Wait, nexus būs arī mazākā form factor? Cik liels būs mazais?

• obsidian
        0

Ja HTC mēra kā LG, tad mini būs labi, ka par 0.3" mazāks nekā lielais. crazy.gif
        Var jau sapņot par 4.3" vai 4.5", vai pat 4.7", bet iesaku uzreiz atmest ar roku redzēt kaut ko mazāku par 5". Screen to body ratio gan būtu svarīgs, tas ko LG izdarīja ar Nexus 5X ir cūcība.

• Hibs
          +1

Well, fuck, man vajag jaunu telefonu. sad_mini.gif iPhone SE man ir bišķīt par sālītu, vienīgā cita alternatīva ir Sony z5c. Taču tas arī jau šķiet borderline lielais.
          4,3 vai 4,5" nexus būtu mana nauda diži nedomājot. :/

• Abdul
    -4

Situācija sekojoša. Uz zemes atradu Samsung Galaxy Grand prime. Priekšā, protams, sagaida īpašnieka google konts. Ir kāda iespēja, kā varētu atbrīvoties no tā konta, un padarīt telefonu lietojamu?

• Funky
      0

Uztaisi hard reset,kamēr nenobloķēs IMEI ,varēsi drillēt,bet labāk jau tiešām atdod īpašniekam pret atlīdzību,jo neticas,ka viņu nenobloķēs

• Abdul
        0

Uztaisīju, tāpat prasa

• Lukijs
        +2

Var, bet aizej labāk atdod policijā, tas mob tāpat ir huiņa.

• Funky
      0

Samsung S5 var atbloķēt IMEI ?
      P.S Varbūt kādam ir S5 ar sasistu ekrānu un ir gatavs pārdot?

• Hidden driver
        0

Samsung S5 var atbloķēt IMEI ?
        Kā tas ir jāsaprot?

• Funky
          0

Tas ir ,vai mājas apstākļos pastāv kaut kāds hakeru paņēmiens,atceros,ka reiz te kāds stāstija,ka esot iespējams.

• Laciz
          0

Ir paliels čakars, bet nav neiespējami. Par to man liekas, ka labāks info bija krievu forumos.

• obsidian
        +1

Android N nosaukums ir paziņots un tas nav Namey McNameface. sad_mini.gif
        https://www.gsmarena.com/android_n_is_android...-news-19138.php
        Nougat.

via http://www.bonkersworld.net/robot-evolution/

• Shattred
          -1

Oh, jā.

• Oshino
            0

Labi vien ir, bandwagon meme vārdi ir vēzis

• Shattred
          0

Vajadzēja pārlikt ROM pa jaunu, pa tīro.
          >Uztaisīju pilnīgu Nano-backup
          >Formatēju
          >Uzliku to pašu ROM, to pašu SU un xposed. Viss kā iepriekš, bet tagad jauki tīrs.

Izrādās, ka pārāk tīrs, jo es pirms formatēšanas nepārkjopēju bilžu mapi kā rezultātā tagad visas bildes palikušas Nano kopijā. Ir iespēja izdabūt tikai bildes no tā vai viss backup ir jāuzliek atpakaļ, jāizņem bildes un atkal jāatsāk viss no jauna?

• Shattred
            0

FFFfffffuuuuuuuuuu
            nano-backup neveic rezerves kopijas izveidošanu DMCI mapītei
            Šodien pa dienu uzzināšu vai raudāt vai smieties, jo tur bija daļēji svarīgas bildes.

• kapteje
              -1

Tieši tāpēc jūzoju cloud servisus kuri automatiski saglabā visas bildes.

• risins
                -2

Patiešām grūti izmantot vārdus latviešu valodā,nevis rakstīt tizli vārdus angļu valodā?

• Laciz
            0

Ja kāds domā ko iegādāties no OnePlus, tad ir īstais brīdis to darīt tagad, jo OP sola cenu pieaugumu tuvākajās dienās, pamatojot to uz mārciņas vērtības krišanos.

http://www.xda-developers.com/oneplus-warn-a...it-is-to-blame/

• Shattred
              0

Pa cik es varētu pārdot savu oneplus one ar fuckedup aizmugurējo vāciņu, bet pēc pāris dienām būs jauns akumulators.. shura.gif ? Ja varētu pārdot, tad pirktu 1+3

• Thzaarcow
                0

Mļin, domāju pirkt kad alga pienāks. Tagad būs jāskatās uz kādu citu telefonu.

• Laciz
                  0

Ja kaut par 40€ paceļ OP3, tik vai tā tā ir diezgan laba ierīce par to cenu.

- 1 - 2 - 3 - ... - 32 - 33 - 34 - ... - 327 - 328 -