Android

• Shattred
    0

Vajadzēja pārlikt ROM pa jaunu, pa tīro.
    >Uztaisīju pilnīgu Nano-backup
    >Formatēju
    >Uzliku to pašu ROM, to pašu SU un xposed. Viss kā iepriekš, bet tagad jauki tīrs.

Izrādās, ka pārāk tīrs, jo es pirms formatēšanas nepārkjopēju bilžu mapi kā rezultātā tagad visas bildes palikušas Nano kopijā. Ir iespēja izdabūt tikai bildes no tā vai viss backup ir jāuzliek atpakaļ, jāizņem bildes un atkal jāatsāk viss no jauna?

• Shattred
      0

FFFfffffuuuuuuuuuu
      nano-backup neveic rezerves kopijas izveidošanu DMCI mapītei
      Šodien pa dienu uzzināšu vai raudāt vai smieties, jo tur bija daļēji svarīgas bildes.

• kapteje
        -1

Tieši tāpēc jūzoju cloud servisus kuri automatiski saglabā visas bildes.

• risins
          -2

Patiešām grūti izmantot vārdus latviešu valodā,nevis rakstīt tizli vārdus angļu valodā?

• Laciz
      0

Ja kāds domā ko iegādāties no OnePlus, tad ir īstais brīdis to darīt tagad, jo OP sola cenu pieaugumu tuvākajās dienās, pamatojot to uz mārciņas vērtības krišanos.

http://www.xda-developers.com/oneplus-warn-a...it-is-to-blame/

• Shattred
        0

Pa cik es varētu pārdot savu oneplus one ar fuckedup aizmugurējo vāciņu, bet pēc pāris dienām būs jauns akumulators.. shura.gif ? Ja varētu pārdot, tad pirktu 1+3

• Thzaarcow
          0

Mļin, domāju pirkt kad alga pienāks. Tagad būs jāskatās uz kādu citu telefonu.

• Laciz
            0

Ja kaut par 40€ paceļ OP3, tik vai tā tā ir diezgan laba ierīce par to cenu.

• Jayden James
        +4

Esmu nolēmis pāriet no iphone uz android, jau pāris gadus, kādus 5 vismaz esmu lietojis tikai iphone. Tagad skatos draugs nopirka galaxy note 4, un tās iespējas un funkcijas kas viņam ir, vienkārši IOs noliek pie zemes, noteikti, tehnoloģiski 10x attīstītāks nekà iphone ar ios.

Gribēju pajautāt jums, kurš uz doto brīdi varētu būt visslabākais android telefons tirgū šobrīd?
        Ekrāna izmēru vismaz 5,2 ne mazāku.

• relikts
          0

Ar tādu ekrāna izmēru skaties uz samsung note 4
          https://www.lmt.lv/lv/telefoni/Samsung_Galaxy_Note_4_SM-N910F
          P.S links uz lmt nenozīmē ka obligāti jāpērk lmt , tikai ātrākais ko atradu

• Jayden James
            0

Un ja mazāku ekrānu? Tas tikai tapēc, ka es pēdējo pus gadu lietoju iphone 6s plus, tapēc, gribu lielu ekrānu.

Bet ar mazāku ekrānu arī varu sadzīvot, gribu testa pēc izmēģināt android os, un gribu nopirkt labāko telefonu kas šobrīd pieejams.

• udensfiltrs
            0

Galaxy Note 4 jau ir novecojis modelis, kāds ir tavs budžets viedtālruņa iegādei?

• Shattred
            0

Man vajag jaunu Oneplus One aizmugurējo vāciņu, kas dodas pāri akumulatoram un stiprinās pie paša rāmja jeb battery housing cover.
            Visus, kurus pagaidām esmu atradis ir pa apmēram 30€ un bez NFC. Pieņemu, ka ja es ļoti vēlos, tad no pašreizējā oriģinālā varu nolasīt šo NFC un pielikt manuāli jaunajam vāciņam, bet neticu, ka vienīgie vāciņi ir pa 30€ ffs.
            Palīdzēsiet lūdzu atrast kādu pa mazāku summu? Nejēdzīgākais tas, ka related searches rāda one X vāciņus pa 5€..

• Laciz
              0

OP X nav maināmu vāciņu, jo ierīce ir no stikla, tu iespējams atradi skinus vai case.

• Shattred
              0

Es laikam vēl kopš vakardienas rekošanas neesmu atguvies. Domāju 1+2, tam vāciņu ļoti daudz.

• Laciz
                0

Man liekas, ka īpaši lētāk oriģinālo Tu nedabūsi, ja nu vien ebayā lietotu. Ja tas par dārgu, atrodi kādu parastu case kas patīk un lieto to.

• obsidian
            +5

GSMArena bloga daļai ir forša aptauju daļa, kur lasītāji pasaka vai viņiem kāds jauns telefons rūp vai nē. Un šoreiz Sony saņem pa nopelniem. Jau Sony Xperia X dabūja ne pašus labākos atzinumus no publikas, bet X Performace saņem iespējams visu laiku sliktāko lasītāju novērtējumu.
            https://www.gsmarena.com/weekly_poll_results_...-blog-19018.php
            Sony jāpamostas no šīs apmātības. #XperiaXexit

Sāksim ar to, ka ASV X versijām nav pirkstu nospiedumu lasītāja, tad vel ne visiem reģioniem X Performance saņem IP68 sertifikāciju kaut arī tehniski izpildīts telefons ir tieši tāpat.
            Parastais X ir no hermētikas viedokļa vienāds ar Xperia Z5, bet tā vietā, lai skaidri pateiktu,ka telefonus nevajag bāzt zem ūdens Sony vienkārši ignorē brēku (Moto G 2nd un 3rd gen pa kluso iemanījās ieviest ūdensizturību šļakatu līmenī un neviens nebrēca, ja mesidžs bija skaidrs).
            XA ievieš jauku fīču kā metāla aizmuguri un tīri jaudīgu vidējās klases čipsetu, bet baterijas ilgums aizlidina Sony uz 2012. gadu (atceraties Xperia T, nē? Sony arī neatceras).

Šis gads ir dīvains - Samsung pēkšņi sāka interesēt baterijas darbības ilgums (jaunie A3, A5, A7, S7, S7e, J5, J7), HTC izlaiž vairāk telefonus par Samsung, Sony domā ka downgrade=upgrade=profit, LG nervozi pīpē sēnes stūrī, Huawei iemācījās mārketingu un Lenovo iebalzamēja Motorolas sejas ādu, lai kādu dienu to varētu piešūt sev klāt.

• Styrnucis
              +2

Viens no iemesliem, kāpēc es nāku exā, ir tavi komentāri par androidiem. Nelietoju android, bet lasīt tevis teikto ir interesanti.

• Lukijs
                0

Ne jau tu esi netīrs wp zemnieks?

• Lukijs
                0

XA tik slikti ar baču? Būs jāpačeko, uz doto brīdi šis bija mans go-to, ja sagribēsies jaunu telegonu. Jācer ka varbūt Mi Max tad būs decent developments xda

• obsidian
                0

LG pamet Baltijas tirgu.
                https://kursors.lv/2016/06/20/ekskluzivi-lg-b...ilos-telefonus/

Tajā pat laikā LG Spirit un LG Magna tiek pie Marshmallow. Paint me green and call me Shrek.
                https://www.gsmarena.com/now_lg_spirit_starts...-news-18930.php
                https://www.gsmarena.com/marshmallow_update_s...-news-18906.php

Vismaz LG prot atvadu dāvanas.

• Lukijs
                  +1

Es loled par to 6.0.1. Pagājušajā ned. atnāk mučiņa no darba un prasa ko dar8t, saka ka prasīja updeitot, ilgi ņēmās utt. Paņēmu apskatīties un 6.0.1 ayy lmao

• Oshino
                    0

Pag bled ko, tas update ir marshmallows??

• Lukijs
                      0

Ye. Apskaties zem "par ierīci"

- 1 - 2 - 3 - ... - 33 - 34 - 35 - ... - 328 - 329 -