Android

• obsidian
    +1

Xda tv jauns šovs - Rawad rants. Pirmais rant ir pārsvarā par Samsung, bet tajā pat maisā tagad var mierīgi bāzt Huawei un LG.

• Mazuliits
    0

Eksiņ, man te problēmiņa, ceru varēsiet palīdzēt. Pazaudēju savu m8, viss pupu mizas, aizdeva man palietot Gsmart Roma RX, zinu ka telefons ir vēzis, bet, jautājums tāds, mobilos datus ieslēdzot es nevaru nedz instagram neko citu apskatīties kā tikai whatsapp ziņas, uztaisot hotspotu uz datora speedtest parādija D 8.95 U 2.28 un Ping 30. Ko varētu izlabot lai vismaz kaut ko var tanī telefonā darīt. Pilnīgi nekas cits kā whatsapp bez wifi nestrādā.

• Laciz
      0

Pie Settings > Apps > "nosaukums" nav kaut kas par izslēgšanu no mobile data usage? Vai arī settings > data usage tos citus appus nevajag whitelistot? Hvz kādas iespējas settingos tiem Gsmart ir.

• Mazuliits
        0

Nē, tādu iespēju nav, lieta tāda ka teorestiski viņas strādā, pieņemsim šodien Instagrams izmeta notifikāciju, bet kad slēdzu iekšā, loading timed out, max lēni arī whatsapp viss sūtās. ;/

• Danalabi
    0

Baigi neiet pie sirds MotoG app drawer. Viņu ir iespējams kaut kā personalizēt, vai ir jāliek launcheris? Also, cik ļoti worth it būtu likt CyanogenMod?

• Lukijs
      0

Uz moto g nav īsti jēga likt cm un izmanto nova launcher. Varēsi daudz ko pielāgot.

• Danalabi
        0

Ok, paldies! wink_mini.gif

• Danalabi
        0

Varbūt must have aplikācijas? Jau norootoju telefonu un uzliku twrp.

• obsidian
      0

OnePlus 3 ir klāt. No priekšas Meizu + Oppo, no aizmugures Huawei + HTC. Iekšā 6 GB RAM un citādi standarta flagmanis.
      https://www.gsmarena.com/amazon_reveals_the_o...-news-18818.php
      Šī, iespējams, bija tavas dienas garlaicīgākā daļa. #ĶīniešuKoktēlis

• Shattred
        0

Bet.. Vai tad šis viss jau nebija zināms apmēram nedēļu atpakaļ iz "unveiled in India", kad tur netīšām parādījās kāda interneta veikalā?

• obsidian
        0

Šoreiz tikai 1 versija (6 GB RAM, 64 GB atmiņas, 0 atmiņas karšu slotu). 399 eiro. Nekādu ielūgumu.

• Laciz
        0

Bez sd slota... nē, paldies.

• Danalabi
        0

160eur budžets. Skatos uz ko šādu. https://www.1a.lv/telefoni_plansetdatori/mobi...5%20G4s%20White

Kāds var ieteikt ko citu?

EDIT: Ieteicams no 1a

• Laciz
          0

Bm.lv moto g 3rd, 16GB, tik gruti apskatit citus mb?

• Cello.
        -1

~~250eur budžets. Ņemt lg nexus 5x vai piemest priekš moto x play?

• Space
          -1

Moto X ir ievērojamāki labāka baterija un SD slots, taču viņš ir lielāks nedaudz.
          Personīgu ņemtu Nexus 5X 32gb.

• Lukijs
          0

Jums neapnīk šo prasīt visu laiku? Vakar jau bija viens "iesakiet mob līdz 250eur" mb.

• Gek
          -1

Lietoju nexus 5x, esmu ļoti apmierināts

- 1 - 2 - 3 - ... - 34 - 35 - 36 - ... - 328 - 329 -