Tikko izšķida sony z1 compact ekrāns, visa displeja nomaiņa maksā 100 eur. Baigi dārgi, tāpec ir doma kaut ko jaunu līdz 300 eur nopirkt, ko varat ieteikt?
Android
- 0
Shattred 10.06.2016. 03:34
Man kā bada laiku izdzīvojušai personai liekas, ka labāk ir mēģināt saremontēt pirms pērk jaunu, ja vien Z1 veiktspēja liekas pietiekama un vairāk cik ikdienā vajag. Piemēram, ja neesi ar divām kreisajām kājām pie pleciem, tad es ieteiktu mēģināt nomainīt ekrānu, jo pasūtīt jaunu būtu apmēram 30E.
Bet es neesmu naivs.. paietu laiks līdz stikliņš nonāktu paskastītē un arī tad pastāv maza iespēja, ka kaut kas noietu greizi kā rezultātā būtu 30E iztērēti un telefons vēl jo projām būtu nelietojams, bet tajā pašā laikā - būtu cerība, ka 300E vietā iztērētu 30, lai iegūtu funkcionejošu telefonu.
- 0
obsidian 09.06.2016. 21:51 teica:
Lenovo paziņo par jauno Moto Z, tas aizvieto Moto X Style/Pure Edition flagmani.
https://www.theverge.com/2016/6/9/11889076/le...cs-announcement
Tl;dr - 5.5" 1440p ekrāns, čipsets - Snapdragon 820, 4 GB RAM, 32/64 GB atmiņa + SD kartes vieta, USB type-C, modulārā pieslēgvieta aizmugurē, pirkstu nospiedumu skeneris.
Un tagad amizantākā daļa, telefona plānuma dēļ (5,2 mm), tam nav 3,5mm audio pieslēgvietas un baterija ir 2600 mAh.
Citās ziņās Lenovo anonsēja arī primo Project Tango talruni, kas ir Lenovo Phab 2 Pro. Gribēju kaut ko par to uzrakstīt, bet tiku nogarlaikots par to domājot.- 0
Lukijs 09.06.2016. 22:01
Wew lad, es ceru ka "no 3.5mm port" nrkļūs par lietu.
- 0
obsidian 09.06.2016. 22:19
Visi bija normāli triggeroti par iPhone 7 gaidāmo audio porta pamēšanu, bet tagad izskatās, ka 7. vel tas paliks, bet Ķīnieši jau laiž ārā telefonus bez audio izejas. Tagad visi raksta par lightning/USB-C portu austiņu ignorējot to, ka enerģijas patēriņš šiem ir lielāks un austiņām vajag savu iebūvēto DAC = cenas iet uz augšu un baterijas dzīve uz leju.
Tad man vel ir visa telefona plānuma rant, bet to citai reizei un varbūt miniblogā vai blogā, nevis šeit.- 0
Lukijs 09.06.2016. 22:23
Uff, izklausās būs jautri. Beigās vēl vajadzēs ar adapteri līdzi staigāt.
Es par to plānumu nekad nesaparatīšu. Nevajag jau tik traki plānināt ka jāatsakās no fīčām, baterijai arī no tā būtu labums. Mana Ultra arī ir plāna (6.5mm) bet ir vieta audio portam, kamera neizspiežas ārā etc. Nesaprotu kāpēc citi nesaprot to.
- 0
obsidian 09.06.2016. 10:07 teica:
Android N tuvojas, pēc pāris nedēļām būs pat nosaukums. Viena no N galvenajām fīčām ir multitasking, tāpēc nebūtu brīnums, ja Gūglei sāktu nepatikt trešo pušu multoitasking risinājumi. Un pirmais "cietējs" no tā irf Sony.
https://www.gsmarena.com/sony_removes_small_a...-blog-18716.php
RIP small apps, didn't care about them anyway. Samsung, LG un Huawei jūs esat nākamie. - 0
obsidian 04.06.2016. 11:38 teica:
Lai cik skeptisks par Xperia X sēriju es nebūtu, viena awesome fīča gan ir labi ieviesta - double tap to wake/screen-off. LG mani padarīja atkarīgu no šīs fīčas (jo LG nemāk uztaisīt jēdzīgu izslēgšanas pogu... izņemot LG G4) un lai to lietotu vienīgie stock varianti bija LG un HTC, un vel kaut kādi ķīnieši.
Tagad vel samazināt SXX cenu par 200 eiro līdz 400 eiro un tam telefonam būs cerība, ka to pirks. Kā nekā Z5 un Z5C pieejami par 480/380 eiro dara visu ko dara X un vairāk, ja vien tiem vel softiski pielikt double tap fīču, tad vispār dzīve būtu medus.- 0
Hidden driver 04.06.2016. 11:56
Nelietoju, jo bieži no džinsiem kabatā telefons pamostas, un tad visādi joki sāk notikt.
- +1
obsidian 04.06.2016. 12:09
Wut, vismaz uz LG, šī fīča čeko tuvuma sensoru, ja kaut kas priekšā tad nenonstrādā, līdz ar to kabatā telefons nevar pamosties.
- 0
Laciz 02.06.2016. 11:33 teica:
Guglē neko īpaši sekmīgi neizdodas atrast, kā izslēgt noteiktas aplilācijas no skaitīšanās pie Data Usage? Pie app settingiem um data settingiem neko īsti neatradu. Nexus, bez root.
- +3
obsidian 01.06.2016. 20:33 teica:
Tas neveiklais brīdis, kad Sony anonsē labāku Moto G 3rd gen aizvietojumu nekā Lenovo.
https://www.gsmarena.com/sony_xperia_e5-8113.php
https://www.gsmarena.com/sony_xperia_e5_is_no...-news-18523.php200 eiro, 5" 720p ekrāns, 16 GB atmiņas, 1,5 GB RAM, četru kodolu 64 bitu MTK čipsets, 2,7 Ah baterija, 13 un 5 megapikseļu kameras.
Šis aizvieto jau sirmojošo E4g un šoreiz Sony pat uztaisa ne-neglītu zemā gala telefonu. Pēc visa bs ar X sēriju šis ir patīkams svaigas gaisa vilciens.