Ko sakat par jauno Samsung S7 / S7 edge? Iskatās diezgan ok
Android
- 0
Krāniņš 02.03.2016. 19:26 teica:
Kāds spēlē Clash Royale? iespējams varētu uztaisīt EXS klanu aktīviem spēlētājiem. Ja nezin kāds, tad Clash Royale ir Clash of Clans izdevēju jaunā spēle.
- 0
krabz 28.02.2016. 18:55 teica:
Pašlaik vispār ir kādi android telefoni, kas ir iPhone 5 izmēros? Tb ne īpaši garāki par 125mm. Cik skatos, tad visi tagad palikuši par normālām lāpstām. Arī "compact" versijas ir lielākas par 130mm... Un tie, kuri ir mazāki, tiem ir kartupeļu kameras un iekšā arī nekā nav.
- +2
obsidian 20.02.2016. 22:15 teica:
MWC 2016 striķis. No bs edition.
Galvenie jautājumi:
Vai SGS7 paziņojums būs garlaicīgāks nekā LG G5 būs nožēlojams? (Pie manis var likt likmes...)
Vai Sony anonsēs plašeti un kāpēc nē?
Vai Sony salabos E4g utilitāro dizainu un nesačakarēs tā plusus ar E5/E6/E4g+? (Sony nav zināmi par loģiskāko numurēšanu)
Cik ļoti jums vienalga par Sony C sēriju?
Vai LG X sērijas talruņi ir tas pats, kas C sērija priekš Sony?
Cik planšetes anonsēs Samsung?
Vai Alcatel var uzskatīt par nopietnu ražotāju?
Vai LG būs tik bezkaunīgi, ka velreiz anonsēs savu K sēriju?
Vai HTC būs tik bezkaunīgi un vispār piedalīsies MWC 2016?
Cik ļoti man patīk vārds "anonsēt"?
Vai Huawei nav aizmirsuši par šo pasākumu?
Vai Huawei beidzot mēģinās sevi rebrendot par Honor?
Vai Lenovo atvedīs citronus uz Eiropu?Visi jautājumi tiks atbildēti sākot ar rītdienu.
- +2
obsidian 21.02.2016. 16:03
Un LG sāk šovu, G5 ir oficiāls. Īsumā:
Par 0.2" mazāks ekrāns.
Modulāra konstrukcija - pseido-unibody (esmu nedaudz pārsteigts, cerēsim, ka tas ir metāls).
Dubultā kamera aizmugurē (ugly AF).
Pirkstu nospiedumu lasītājs 2. labākajā iespējamā vietā.
USB type-C.
Snapdragon 820.
Always-on displejs. (kā lg panāks baterijas nepārtērēšanu ir neiedomājami).
Mazāka baterija un mazāks screen-to-body-ratio. (
(((( ) - +1
Shattred 21.02.2016. 17:35
Default G5 izskatās visai bulky un noapaļojot malas, manuprāt, dizainu padarīja "lētāku". Man pagaidām, pirms dzīvē esmu redzējis, izskats liekas kā izsatīgs zemākas cenu kategorijas telefons.
2xkamera, manuprāt, ir kā Samsung heart rate monitor - mēs uzlikām, jo varējām, #DealWithIt. Bet tas, ka apakšā tiešām ir izņemams akumulators un ne tikai, bet arī pieliekami pričendāļi - bestest. Ja radikāli neuzlabo šo mazo akumulatoru spēku, tad tas vismaz ir maināms.
Tas "home sekurity/doggy toy/annoy yer cat thing" liekas pilnīgs samsung gājiens -#DealWithIt, mēs uztaisījām, jo varam.
- +1
NOWimNPC 21.02.2016. 16:43
Par LG G5. No vienas puses hyped af. Tās opcijas ir tīri nice, dubultā kamera, fingerprints utt. Bet par lieliem mīnusiem varu uzskatīt to, ka, manuprāt, izskatās pēc kaut kādas ķīnas, nav vairs tā, kas liek izskatīties G sērijai dārgi, otrkārt, nesaprotu, kāpēc vajadzēja atteikties no pogām uz aizmugurējā paneļa? Esmu jau no G2 un G3 tik pieradis, ka nevaru iedomāties lietot sānu pogas, jo viņas tak ir neērtas. Un tas jaunais LG UI arī izskatās diezgan pretīgi.
- 0
Janzz_ 22.02.2016. 14:45 teica:
Iesakiet kādu telefonu +-200eur robežās ar labu kameru. var mazliet dārgāk
- 0
Jayden James 20.02.2016. 21:18 teica:
Sveiki, tēvs prasa pēc padoma telefona iegādei, vińš nevar izlemt starp htc one mini 2 un sony Xperia M4 aqua
Protams es iesaku m4, bet varbūt ir kas jedzigaks shaja cenas robežā līdz 250e.
Ludzams piedavat tikai Htc vai Sony telefonus- +1
Laciz 20.02.2016. 21:41
Mini versijas reti, kad ir kas labs.
OP X vai Honor 5X varētu būt labāka izvēle.
HTC vai Sony? Meh, tādā budžetā nez vai kādu no tiem.