Tie, kuri lieto Google aplikāciju Keep, ir pamanījuši cik tā ir grafiski pilnveidota līdz jaunajiem standartiem un tajā pašā laikā ir iestrēgusi Froyo bāzē.? Nesaprotu kā, vairākas reizes pārtaisot to aplikāciju vizuāli nav pamanījuši, ka pāris funkcijas vēl ir iz Froyo vai GB laikiem.
Android
- 0
Lukijs 27.09.2015. 19:30
Kas tieši? Uz froyo/gb netiku izmantojis reminder apps kā tādus, tikai kalendāru.
- 0
Shattred 27.09.2015. 20:01
>Lai uzliktu atgādinājumu jeb noteiktu datumu, tas pats ir mēģinot noregulēt plkst. cikos būs jāatgādina.
>"List settings" (teksti trūkst uzliktā fonta dēļ)

Par šo gan neesmu pārliecināts vai vēl iz aizvēstures palicis melnais fons, jo izvēloties "lapiņas" fona krāsu arī tāds melns fons, bet liekas savādi, ka viss pārējais ir gaišs un šie divi logi ir ar melnu fonu, vismaz man.
- 0
WYM? 26.09.2015. 22:01 teica:
Lūgums ieteikt budžeta Android / Windows Phone telefonus ,cenu diapazonā līdz 150-155 EUR. Galvenie kritēriji ir: displeja kvalitāte, priekšējā un aizmugurējā kamera.
- 0
risins 26.09.2015. 22:12
Domāju Lumia 640 nebūtu ne vainas, manuprāt arī salīdzinoši jauna. Ja tev nekādas dižās spēles nevajag, vari ņemt to. Par šībrīža Androidiem nemācēšu teikt.
nepamanīju par priekšējo kameru. Šim telefonam nav tā labākā. Varētu vēl skatīties Lumia 735, pašam ir nekāda vaina nav, tikai daži appi trūkst.
- 0
WYM? 26.09.2015. 22:14
Aizmirsu piebilst, labot arī diemžēl nevaru. Telefons nepieciešams masai ,kura spēles ,var teikt, nespēlē. Galvenais telefonā ir displejs un abu kameru kvalitāte.
- 0
purawskis 25.09.2015. 21:12 teica:
Nafig tik daudz telefonus jāražo. Mans z1 compact savu dzīvi izbeidza, bet tagad nespēju izdomāt kuru ņemt tā vietā.
- 0
obsidian 25.09.2015. 21:16
Vel vienu Z1C, ja gribas pierasto vai Z3C, ja gribas svaigāku, nav jau īsti viņam tik daudz konkurentu izmēros.Reāli šobrīd Z1C, Z3C ir savas nišas vienīgie pārstāvji, drīz tiem pievienosies Z5C, bet nu kādu laiku izvēle būs starp šiem diviem, jo 600 eiro par Z5C pāris pirmos mēnešus.
- 0
NOWimNPC 21.09.2015. 14:10 teica:
Radusies tāda problēma, kāda ir pārējai LG G2 saimei, safīra kameras aizsarg lēca ir mikro skrāpējumos un bildes vairs nav tik patīkamas, kā agrāk. Lasīju, ka var ar zobu pastu izlabot, bet nu man tas nekā nesanāca un, manuprāt, izskatās pat trakāk. Tāpēc tagad ir doma pirkt jaunu lēcu vai arī visu šo korpusa daļu.
Vai ir kāds legit i-net veikals, kaut tas pats ebay, kurā var nopirkt šo daļu oriģinālu un par saprātīgu cenu?
It kā atradu šādu, bet vai ir legit? https://www.ebay.com/itm/OEM-High-Quality-Bac...=item2a52621bde
Kā arī lasīju, ka feikiem ir parasta plastmasas lēca un arī Wi-Fi signāls ir sliktāks(cik tur patiesības, es nezinu)- +1
Laciz 21.09.2015. 14:20
Uz Android chinas detaļu īpaši nejutīsi, tā kā būs okey par ar china. Ebayā oriģinālo var uz cūcenēm dabūt, Amazonā gan, ticamāk, ka tiešām būs oriģinālā.
- +1
Shattred 21.09.2015. 17:27
Kad es skartījos orģināldaļas rezervēm, tad es meklēju @XDA, konkrētā telefona formuma nostūrī.
- 0
obsidian 19.09.2015. 21:43 teica:
LG turpina savu "nedaudz labāk nekā Samsung" stratēģiju. Nolīkotas 2 LG Class ierīces ar pilnīgu metāla izbūvi (kā tiešs uzbrukums Samsung Galaxy A sērijai ar nepilno metāla uzbūvi).
https://www.gsmarena.com/new_leaked_photos_se...-news-14084.php
Citās ziņās - ellē nedaudz vēsi un slapjdraņķis.
Vel citādās ziņās - LG pabeidza šī gada 2. ceturksni ar 99,7% zaudējumu peļņā (salīdzinājumam HTC pat ir pārsnieguši 100% zaudējumu punktu jau ~gadu).- 0
Shattred 19.09.2015. 23:53
Izskatās pat sliktāk pat "meh", drīzāk liekas, ka tas kāds plastmasas ķīnietis "eLdŽī".