Android

• Laciz
    0

Sony laikam padevušies viedtālruņu tirgū. Jau ik pa laikam iepriekš, kaut kas līdzīgs bija lasīts.
    Z4 laikam pēdējais, kas iznāks.

http://www.androidauthority.com/t-mobile-son...ntinued-598882/

• obsidian
      +11

Ironiskā kārtā T-mobile joprojām pārdos orģinālo Xperia Z un Z1s, par šīm abām ierīcēm visiem ir vel 500x vairāk vienalga nekā par šobrīdējo flagmani. Skumji redzēt cik ļoto Sony neizdodas pārdot ierīces.
      Man jau ilgu laiku Sony piedāvājums liekas labākais, kas ir Android pasaulē no lielajiem OEMiem. Sony padarīja ūdensizturību meinstrīmu, tik ļoti, ka Samsung un Motorolai nācās pievienoties. Viņi deva un dod labu 3rd party devu atbalstu. Viņi izstrādāja izteiktu dizaina līniju, kas laika gaitā tikai uzlabojās, bet sirdī nemainījās. Viņi nekad nepadevās low/mid tier telefonu (dusmīgs skatiens uz HTC) izstrādē. Viņi mēģina sniegt atjaujinājumus vairāk telefoniem (nikns skatiens uz Samsung). Sony ir vienīgais lielais Android OEMs, kam nepatīk kompromisi cenu jautājumā. Jā, Sony ir vājās puses - ne visiem modeļiem tiek tie labākie ekrāni vai izceptākie atjauninājumi.

Bet realitāte ir skumjāka, vidusmēra viedatlruņa lietotājam ir pajāt uz atmiņas kartēm, uz ūdensizturību, uz vienotu dizainu, uz nesmagu android launcheri, uz labāku atjauninājumu nākotni, uz stereo skaņu, uz metāla rāmi. Esmu tech ģīks, man tas ir svarīgi, bet parasts lietotājs nopērk Spaiseri/Blazeri/Pagajušā vai aizpagajušā gada SGS vai Note un priecājas par to cik ļoti ir apkāsis sistēmu un palīdzējis izpārdot telefonus, kuriem ir labākas jaunas alternatīvas. Es esmu viens no 1%, kam nepatīk kompromisi, kas redz ierīces vērtību ārpus tās pikseļiem, herciem, krāsas un tā cik daudz Rianas klipos ierčie ir redzama.

/end rant

Citās ziņās: Sony kādu laiku atpkaļ nopārdeva VAIO brendu un tagad VAIO domā atgriezties kā viedtalruņu ražotājs. Pasaule ir dīvaina.

• Lukijs
        0

Jūtos tieši tāpat.

• Laciz
      0

Laikam augstāk minētais ir fufelis. Ir atpakaļ T-mobile, kā arī baumo par Z4, itkā nopludināts info jau ir. Nekā īpaši jauna ikdienas lietotājam.

https://www.phonedog.com/2015/04/24/sony-xper...lower-price-tow

• RolX
      0

Androexs - vai otrais speiceris varētu būt jēdzīgs lietošanai?
      Brālis piedāvā paņemt no sevis, un tā kā es jau kādu pusgadu domāju kādu telefonu ņemt, šis atrisinātu manu problēmu.
      Nekas daudz no telefona man nav vajadzīgs - izmantoju tikai mūzikai, browsēšanai, ēpastiem un pa retam kādas spēles uzdzenāšanai.

• Laciz
        0

Ne, labak paņem Moto G.
        Nožēlosi Speiseri.

• RolX
          0

Es nerunāju par iegādāšanos. Man šo telefonu piedāvā par simbolisku summu.

• Laciz
            0

Ja domā lietot mēnesi, tad daudz maz ok, ja ilgāk, tad labāk Moto G vai Sony E4.

• Swarley
        0

Kādas atsauksmes par šo telefonu? https://www.1a.lv/mobilie_telefoni/mobile_phones/lg_d722_g3_s_mini_white

• Laciz
          0

Mini kā mini, galīgi ne tuvu lielajam,ja neskaita dizainu un palēns.

• Shattred
          0

Salīdzināju ar savu Xperia SP un izsecināju, ka gandrīz tas pats vien ir ļoti lielos vilcienos, tikai šis nenes līdzi "Es gribu būt kā lielais brālis, bet man nesanāk" smaržu līdzi. Pie tam XperiaSP ir lētāks un manuprāt, izskatīgāks. Es personīgi nevienam šādu telefonu (jeb jebkuru citu mini versiju) neieteiktu ja vien man nenāktu % no pārdotās preces cenas.

• obsidian
        0

No šodienas OnePlus One pieejams bez ielūgumiem uz visiem laikiem.
        Gaisā vērmo OnePlus Two smarža.

• Laciz
          0

Cerams, ka Two nebūs tik tizls ekrāna novietojums.

Rādīt spoileri

• obsidian
            0

Laikam jau tīri subjektīvi, bet neko traku tajā, ka priekš nav ideāli plakana, es neredzu.

• Lukijs
              0

Arī neko traku neredzu, nedaudz atgādina N5 kurš ir comfy af

• alberts00
          0

1) stundu meklēju kā atslēgt ric (sony sūda aizsardzība), lai piemountotu /system ar rw
          2) beidzot tas izdodas, dodos editot /system/build.prop,lai telefons domātu ka ir no cita reģiona.
          3) restartēju, beidzot viņš domā ka ir no cita reģionā un uzliek visas bloatvāres jaunākās versijas
          4) Aizeju uz system update, kur rāda, ka lai updeitotu vajag būt pieslēgtam pie pc
          5) pieslēdzu pie laptopa, mfw kad datori ar Linuxu netiek uzskatīti par PC.

6) pieslēdzu pie stacionārā datora, dators bez Sony PC bloatvāri nav dators, instalējam bloatvāri
          7)Oo, updeits

• alberts00
            0

Srsly

• alberts00
              0

Izskatās ka softbricked, fucking sūdi, lkm unlockošu bootloaderi un likšu pats, mazāka iespēja, ka nofeilos.

• alberts00
            0

Njā tikko sapratu, ka titanium backupu uztaisīju iekš internal memory, nevis sd kartes facepalm.gif

• obsidian
            0

Ja esat ielogojušies savā Google kontā, tad atrast savu telefonu tagad var ierakstot Googlē "find my phone".

• Laciz
              0

Ja tikai jāieraksta un būtu jaizmet lokācija, tad man nestrādā... Gan PC, gan telefonā ielogots caur vienu un to pašu username.

Pat pie viena un tā paša WiFi ir. 

• Gek
              0

Pretty cool

• Janzz_
              0

Man strādā. ieejiet šeit:
              https://www.google.com/android/devicemanager
              Sākumā rādīja, ka nav redzēts kopš 14. datuma, bet tad aizgāja un diezgan precīzi parādīja adresi utt.

- 1 - 2 - 3 - ... - 83 - 84 - 85 - ... - 327 - 328 -