Android

• Hektirots
    0

8 bit rpg speeles? Iznjemot pixel dungeon. Aa un veelams offline.

• Janz
    +2

Diemžēl ir pienācis laiks tēriņiem un man ir nepieciešams jauns telefons, tāpēc vēlos lūgt Jūsu palīdzību - iesakiet sakarīgus telefonus līdz +/-300eur. Īpaši daudz nevēlos iet virs 300 eur.

Pagaidām esmu atlasījis pāris variantus:
    -Motorola Moto G
    -Sony Xperia SP
    -Sony Xperia Z
    -LG Nexus 5

Var arī ieteikt telefonus ar citu OS.

• shevijs
      +1

Huawei Ascend P6 tomēr tev neiet pie sirds?

• Janz
        +2

Īsti vēl neesmu apskatījis nekādu informāciju par viņu, bet paldies, ka atgādināji.

• Janzz_
      +1

Nexus 5.

• xunks2
    0

FFS lejupielādēju kitkat uz sava samsung galaxy s4, viņš tagad lāgo vairāk ... nekā... pat nezinu kas.
    Web lapas skrulējot uz leju, laggs, double tap nefunkcionē, pixel bugs, sms rakstot tastatūra iekaras uz 0,2sekundēm, kas ir nenormāli kaitinoši, bateriju ēd nejēgā, no 100% uz 55% 12h laikā (naktī, guļot, neizmantojot.)
    Sooo fuking mad.
    *factory resetus uztaisīju
    * telefonā tagad nav pilnīgi neviens manis ieliktais app
    * noņemti visi widgeti, ram's 777mb~1gb / 2Gb aizņemts, bet karas fuking Samsung!

• Robii
      0

Pag,oficiālais update jau Latvijā?

• xunks2
        0

Jā... laikam no vakardienas.

• SJohnson
      +1

Samsung taču to speciāli izdarija. Pērc S5.

• Pampox
      0

Kādas idejas dotu exs- manam knapi 3 nedēļas vecajam huawei ascend p6 ir problēmas ar wifi. viņš pats no sevis jebkurā brīdī atslēdzas un atkonektējas atpakaļ pēc aptuveni 20 sekundēm. kad viņš atraujas no tīkla, tīkls nepazūd, ir iespēja uzreiz manuāli piekonektēties atpakaļ. esmu jau nomainījis power settingus, lai nenorautu savienojumu kad telefons iemieg, uztaisījis factory resetu, pārložņājis rūteri ( nebija pat īsti jēgas, pārējiem viss darbojās ). halb pl0s

• obsidian
        0

Varbūt ir kāds grip-of-death? Tāpat kā iPhone 4, HTC Sensation un HTC One X, kad noteiktā tvērienā antena vairs neko nevar saķert.

• Hennesy
      0

Tātad šodien vēlējos savam galaxy ace ielādēt cm11 un rezultāts tāds ka slēdzu iekšā parādās zils ekrāns un viss vairāk nekas nenotiek vai to varētu labot? sad_mini.gif

• Janzz_
        0

Dalvik cache iztīrīji?

• Lukijs
        0

Visu waipoji? Jaunākais, pieejamais cmw arī bija uzlikts?

• Shattred
        0

Man bija tas pats (ar to pašu telefonu, standarta Ace), arī ar CM11, bet zils ekrāns, kad mēģināju tikt iekš CWM.
        Kaut kur internetā uzraku pamācbu un visus fails, kurus vajadzēja, lai pa jaunu caur Odin uzliktu CWM pa jaunu.

Rādīt spoileri

• kamaziK
        0

Skatos šo- https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2486512
        Novilku to Framaroot.. Man viņu iemest telefonā un palaist, ja?

• kamaziK
          0

Karoče, ņemt to Install superuser un Aragorn vai gandalf?

• kamaziK
            0

Okay.. Ar to CWM ir viss.. Tad jauzliek tas TWRP un varu likt jau CM cik saprotu, ja?

• kamaziK
              0

Wait.. Es nesapratu.. Es tagad lasu.. TWRP un CWM dara būtībā viens un tas pats? No tā TWRP jēgas nav nekādas? @Velnu Kāvējs

- 1 - 2 - 3 - ... - 149 - 150 - 151 - ... - 327 - 328 -