Android

• Swarley
    0

Kāpēc man bieži pēc mp3 faila pārmešanas uz telefonu tas neuzrādās pie stock Music Player, tādā veidā liekot man klausīties to ar vienīgo atlikušo opciju- ThinkFreeOffice? Ir kaut kāds fixs tam? (LG Optimus One)

• Jānis
      0

No ~cik eiro sākas labas planšetes?

• Pampox
        0

Ar ko tu saproti "labas" ?

• Jānis
          0

Lai nebūtu sliktas hehe.
          Es par planšetēm tak vispār nekā nezinu

• Mahjarrat
        0

Paņem samsung galaxy tab 2. ir ok.

• Cito
        0

Sveiki. Vēlējos uzzināt, cik varētu maksāt, ieslēgšanas/atboloķēšanas pogas remonts gigabyte gsmart aku a1 telefonam. Un vai viņu labos visos telefonu remontos, vai tomēr jāved uz kādu īpašu vietu?

• latvia gamer
        0

Lai vai kā, bet laikam nākamais telefons man būs ar Windows OS. Vairāk nesaista tā Android, bet īsti vel nezinu, sakiet jūsuprāt, androīda plusus.

• Hidden driver
          0

Lel, uzliec vienk citu romu

• Lukijs
            0

Tak lai jau dara ko grib biggrin_mini2.gif . Kaut gan windows os ir huiņa, vienreiz drauga Lumiu paspaidiju 5min un apnika. Pilnīgi nekā.

• Ričards
          0

Windows OS, manuprāt, ir daudz garlaicīgāks par Android. Domāju, ka nožēlosi.

• obsidian
          0

Android Wear anonsēts, Android OS priekš valkājamajām ierīcēm (viedpulksteņi, viedaproces, utt.).
          https://www.gsmarena.com/google_announces_and...h-news-8069.php
          https://www.gsmarena.com/motorola_announces_a...h-news-8070.php

Pirmie pulksteņi būs Moto 360 un LG G Watch.

• Shattred
          0

Kāda īsti atslēgas funkcija/funkcijas no Evernote? Es nekad neesmu sapratis kādēļ visi TĀ jūsmo par to. Es piemēram pārsvarā izmantoju Google Keep vai any.do. Ar ko Evernote ir tik ļoti labāks, piemēram, par to pašu Keep, ka par to gandrīz visur, kur raksta vai runā par android - piemin to aplikāciju.

• obsidian
            0

Tāpēc kā Evernote bija pirms Keep un any.do, tas pat varētu būt pirmais, tiešām veiksmīgais, šāda veida projekts. Sākumā ta bija iOS ekskluzīva aplikācija, bet tad viņi ieplūda visās pārējās platformās.

• Hibs
              0

Plus viņu logo ir smukāks kā Google Keep. biggrin_mini2.gif Un UI vispār kā tāds.

- 1 - 2 - 3 - ... - 152 - 153 - 154 - ... - 327 - 328 -