Android

• kamaziK
    0

Desktop Thread-

• obsidian
    +1

Un MWC2014 labākā viedtalruņa balvu saņem 2013. gada balvas saņēmējs HTC One.
    https://kursors.lv/2014/03/02/mobile-worl...lrunis-htc-one/

2 gadi pēc kārtas ar burtiski vienu un to pašu modeli. HTC ir ar ko lepoties.

• Space
      0

Ja godīgi, neesmu izbrīnīts. Tīešām lieliski telefoni.

• Athe
      0

Vai tad tas nebija tas telefons, ar to 4mpx kameru? kkur esmu dzirdējis, ka ar viņu var fočēt tikai alā.

• Space
        0

Šis telefons lieliski pierādīja, ka mpix kamerā nav būtiskākais.

• tagis
      0

Labvakar, Man jau sāk besīt. Skatos youtube video un vienkārši slēdzas lauka YT. Agrāk šada nebija.
      (LG P700)

• Lukijs
        +1

Man nekas neslēdzas(L7), ka tik rams nav aizdirsts un līdz ar to fc pie lielākas slodzes.

• tagis
          0

Laikam, bet es meiģināju rutot telefonu, man nekas neizdevās.

• Lukijs
            +1

Es tev aizsutiju laikam toreiz lunku. Problrmam nevajadzetu but, japieliek pie usb un tad japalaiz adb vai kas tur bija. Cik tev tagad rada pieejamo ramu pue lietotnem/ darbojas ?

• Mahjarrat
        0

cray_mini2.gif Labi, ka pats neko nemēģināju labot bet sūtīju uz remotu. Man šodien zvanīja un teica, ka neko nav iespējams salabot, jo telefonam ir bojāta pamatplate. Ugh. Man tā pietrūkst mans telefons... -_-

• PainFoinmr
          0

Garantija?

• Mahjarrat
            0

Saplēstam ekrānam nekad nebūs garantija. Tā ir lietotāja vaina.

• Ričards
          +6

Izklausās pēc bs. Gan jau paši saplēsa plati, kamēr jauca ārā, un tagad vaino tevi. Nometot telefonu, mātesplati ir gandrīz nereāli saplēst.

• Pampox
          0

Prestigio ierīču lietotājiem ir pieejami 200gb bezmaksas cloud storage uz vienu gadu.

• obsidian
          +1

MWC 2014 interesanto jaunumu striķis.

• obsidian
            0

Sanāk, ka Alcatel iemācījās taisīt skaistus telefonus, ja skatās tikai no aizmugures, bet Acer otrādi, ja vien skatās no priekšas. crazy.gif

• Shattred
            0

Mani vienmēr apbēdina dizaina "risinājums" ap kameru vai ap malu apliktā apsudrabotā plastmasa; tas visu padara tik ļoti daudz lētāku :/
            Kā arī.. zibspuldze priekšējai kamerai? Wat? facepalm.gif

• obsidian
              0

Mazāk graudu pašiņos. biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 156 - 157 - 158 - ... - 327 - 328 -