Android

• Kārlis
    0

Labrīt, man ir neliela problēma. Saslēdzot telefonu ar datoru, ir iespējams piekļūt tikai internal storage, atmiņas karte ir nepieejama. Kas varētu būt par vainu?

• Lukijs
      0

Pamēģini varbūt ieiet opcijās, ja ir tad ieej developeru (izstrādātāju) iestatijumos un iečeko usb debugging. Man vakar bija līdzīgi, restartēju mobīlo un tad aizgāja.

• Kārlis
        0

Ir jau USB debugging, arī restartēju, nekas nepalīdz. Pati karte gan funkcionē, visiem datiem no telefona varu piekļūt.

• Bodnieks
        0

Man tas pats, tā nav jābūt?

• Lukijs
      0

Kāds kuram ir Moto G- tam telefonam ir ''Move to SD opcija? , ka piemēram spēles prog etc tiek instalētas uz atmiņas kartes ne iebūvētajā.

• obsidian
        0

Moto G nav atmiņas kartes slota.

• Lukijs
        0

Oh, pareizi, viņam bija tikai 8 un 16GB versijas.

• tagis
      0

Labvakar,
      Kādu jus lietojat Baterijas widget?
      Lūdzu kāds varētu ieteikt labu, un kurš neslēgtos laukā - Baterijas widget.

• obsidian
      0

Stay classy samsung, stay classy.
      https://www.gsmarena.com/international_samsun...t-news-7879.php

• Lukijs
        0

Nesen vēl xda bija minētas ierīces ieskaitot S3 un S3mini
        http://www.xda-developers.com/android/samsun...l-kitkat-lovin/

Ģēniji Samsung.

• Shattred
        0

Tas tak samsuka. Neko citu, piemēram, es negaidītu.

• Lukijs
        0

Nu, vismaz ir CM11 utt. Baigās atrunas no samsung par to ramu, man ar 512mb un 1GHz A5 proci nav problēmu,kur nu vēl kaut kādam S3 būtu., protams sansugam bonusā nāk bloatware.

• Janzz_
      0

S3 mini kā iepriekš teicu par bateriju, nopirku jaunu, uzlādēju uz 100, parādīja uzlādēts, restartēju telefonu, rādīja 40%, izlādēju līdz 0, piespraudu pie lādētāja, itkā lādēja bet uzkāpa mazliet uz augšu, pēctam atkal 0, tagad spraužu lādētāju un reti paķer uz brītiņu , tas pats usb. wtf?

• Shattred
        0

Pamēģini tagad uz nakti uzlikt lādēties un noziņot kas būs no rīta.

• Janzz_
        0

Rādīja, ka lādējās, ar izslēgtu protams, jo ieslēgt nevaru. aptuveni uz aci skatoties bija 10%, tagad atkal no 0 sāk.

• Janzz_
        0

Atkal pačakarējos, ieslēdzu, tagad ir 10%, kad tikšu līdz 100, paņemšu pankija progu.

• Janzz_
        0

Cm11 man bugo kkas ar chargingu, izrauju vadu un rāda charging, kuršvarētu būt most stable roms?

• rolja
          +1

Nu parasti jau ROMu meklē pēc telefona modeļa...

• Janzz_
            0

Wtf, tagad viss ok.

• Janzz_
              0

Un atkal

- 1 - 2 - 3 - ... - 157 - 158 - 159 - ... - 327 - 328 -