Varat ieteikt kaut kādus apps/widgets ?
Android
- 0
Jānis 14.02.2014. 20:19
Ko darīt ar sim karti? Jāpērk būs jauna, ja?
/neesmu ar šādām problēmām saskāries, nezinu ko darīt.- 0
Shattred 14.02.2014. 20:21
Man @LMT vienkārši iedeva jaunu, ja atceros pareizi, tad ja nepērk jawnu telefonu, tad var vienkārši nopirkt.
Starp citu. SIM informācija ir tikai tajā spīdīgajā čipā, kurš ir ievietots krāsainā plastikā jeb - tu vari izgriezt.
- 0
Shattred 14.02.2014. 18:09 teica:
Tieši lasīju par Xperia SP apdeitošanu, iedomājos jau atkal apskatīt telefonā vai kāds update mani negaida. Līdz ko atvēru blog publikāciju - telefonā izmeta ziņu(nav citāts): "Hey there, izrādas, ka tevi gaida atjauninājums!"
Tad nu ir kas tāds, ko vēlams izdarīt pirms upgrade? Vajag drošībai vēlreiz visu nosyncot?- 0
Shattred 14.02.2014. 20:07
Viens tas, ka pareģojums atjauninājuma bija ļoti tuvu minēts. Bija rakstīts, ka ilgs 47 minūtes - man bija 43 minūtes.
Otrs - pirmā lieta, kas ļoti raksturīga man ar Androīdiem - pēc restarta prasīja SIM paroli atbloķēšanai un visa sistēma nokārās, izmeta paziņojumu par Process Sistēma (vai tml. angliski) ir apstājies, vai beigt to, vai uzgaidīt? .__. So much like Android.
Edit: Guess who's lagging?
Edit2: Guess who restarted itself? Pie tam, nevis vienkāŗsi restart, bet kautkādā self-on-repair režīmā (pēc ikonas spriežu par tādu).
- 0
nikomans 12.02.2014. 21:58 teica:
Pēc 2h mēģinajuši uzlikt cynagonmodu uz sava S II. Cerams, ka nenobrickosu. Vēlat man veiksmi!
- +1
Mazuliits 12.02.2014. 18:34
Samsungus ir gana grūti nobrickot, jo bootloaderis ir uz citas partīcijas, atšķirībā no HTC.

Rocky__Lv
Emkans
keda